FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Ja sam za to da se saopstenja i pristisci kaznjavaju na dalje! Nije problem u sudijama nego u pritisku na iste! Ovo sto je svirano Zvezdi a ne svirano Partizanu proslo kolo je SRAMOTA i sve to zbog pritiska na sudije! Ako zelimo zdrav fudbal moramo da ogradimo klubove od ljudi koji mu ne zele dobro! Ima ih nekoliko stotina! :boxer:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Karna пише:Pocela saopstenja da deluju. Svirali nam nepostojeci penal. Gasi ligu, ne treba nam ovo!
Nije to nista, bice toga jos do kraja prvenstva, sa obe strane..
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Bice naravno. Nikad se to nece iskoreniti dok se eventualno ne privatizuju svi klubovi, a to je gotovo nemoguce.

Sve u svemu sramota je sta se radi. Da je Zvezda vodila 2:0 ne da ne bi svirao penal, nego ne znam ni ja sta... I ovako mu je trebalo 3 minuta da se odluci sta da svira.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

"Kontakt je postojao, ruke su mi bile na njegovim grudima, malo sam ga i povukao, ali ne znam baš da li je bio penal. I ne bih sad vruće glave posle poraza komentarisao ceo slučaj", iskreno će Vasiljević
Penal cist.Cao!
Последње учитавање од Rossobianco дана 30 Нов 2013, 21:01, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame

Порука од Karna »

Nije bitno da li je bio kontakt ili ne. Faul kao faul je postojao, ali situacija je bila takva da sudija nije smeo da svira penal.

Da je Mrdja isao na loptu i da se desilo to sto se desilo, to je penal. Posto je Mrdja bezao od lopte a lopta je bila vec u nogama igraca OFK-a, to nije penal.

Faul kao sam faul jeste, ali tako nesto ja nikad nisam video da se svira kao penal.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Прекршај је свугде прекршај. Па није шеснаестерац ограђен да би одбрамбени играчи ту могли више да бију.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Dobar koreo, ali zato kontradiktoran sa mecom :D
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Код: Изаберите све

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/243970/Za-koga-navijaju-nasi-sportski-komentatori-Zvezdasi-su-u-vecini
Strajnić navija za Zvezdu. :xD:
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Džajić nezadovoljan posle Karaburme: Za titulu mora da se bori drugačije!

:mozzart:

"Nismo mi još ona ekipa koja može da garantuje da će nekoga pobediti lako, čak ni kod kuće, a kamoli na strani", rekao je prvi čovek crveno-belih

Слика

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su izuzetno važne bodove na Karaburmi protiv odličnog OFK Beograda, ali nisu pružili igru koja bi zadovoljila kriterijume armije navijača.
Takvog mišljenja je i predsednik crveno-belih Dragan Džajić, koji nije mogao da gleda poslednjih pet minuta, već je šetao kroz hol svečane lože i osluškivao tribine.
"Nismo dobro igrali, ali smo uspeli da osvojimo tri boda koja nam mnogo znače. O igri možemo da diskutujemo i više sam nezadovoljan nego zadovoljan, jer niko normalan ne može da bude zadovoljan viđenim. Ali, ponavljam, sada su jedino bodovi važni", rekao je Džajić za Novosti.
Na konstataciju da se Zvezda uvek povlači posle vođstva u gostima i da je na Karaburmi zbog toga i kažnjena golom, predsednik Zvezde je primetio da je cena mogla da bude i skuplja.
"Dobro je da nismo kažnjeni više, imali su šansu kod 1:1, a onda i kod 2:1. Nismo mi još ona ekipa koja može da garantuje da će nekoga pobediti lako, čak ni kod kuće, a kamoli na strani."
Slede novi razgovori sa trenerom Stojanovićem oko igre tima.
"Razgovaramo stalno i opet ćemo. I treneru i nekim igračima treba skrenuti pažnju, da i sami uvide slabosti koje očigledno postoje. Za titulu mora da se bori drugačije i da se igra bolje", poručio je Džajić.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Кировски тужио Звезду, ускоро још нових захтева за раскид уговора?

:rsb:

После Младеновића и Вешовића, нови захтев за раскид уговора са Црвеном звездом Арбитражној комисији је послао Александар Кировски.

Слика

Голман који је тренутно на позајмици у Земуну, одакле је и стигао на Маракану са статусом голмана младе репрезентације, одучио је да поднесе захтев за раскид уговора са Црвеном звездом. Он ће бити још један у низу играча који су се одлучили на овај поступак крајем полусезоне у ЈСЛ, а подсетимо, било је и неколико младих играча из омладинске школе, који су то урадили још током лета.

Кировски је на голу Црвене звезде био 7 пута. Два пута у првенству и пет пута у Купу Србије. Примио је укупно 6 голова.

Оно што је посебно важно истаћи, овај непопуларни низ се највероватније неће завршити са Кировским, јер су на Маракани, по нашим сазнањима, сасвим извесни нови захтеви за раскидање уговора.

Ситуација у клубу је алармантна! Нових прилива средстава нема, нити се очекују, а блокада рачуна у великој мери ''поједе'' новац који стиже од спонзора. Играчи нису исплаћени за последњих неколико месеци, а већ након три неисплаћена месеца, стичу могућност да поднесу захтев за раскид уговора Арбитражној комисији. Клубу су у оваквој ситуацији ''везане руке'' и зависе од добре воље и звездаштва играча, које ће бити на испиту наредних дана.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Proglasiti bankrot sto pre! 4 liga pa onda nece niko dobiti ni dinara ko ga sada trazi.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Mrđa naoštren za Vojvodinu: Prevarili su me, sad želim da ih dvaput pobedim

:mozzart: :zurnal:

''Bilo je mnogo ružnih stvari prilikom mog odlaska, sad ću sve učiniti da budem zaslužan za pobedu Zvezde'', ističe špic tima sa Marakane

Слика

Dva derbi za tri dana. Najpre u četvrtfinalu Kupa Srbije, pa u završnom kolu jesenjeg dela prvenstva odmeriće snage Crvena zvezda i Vojvodina, a u centru pažnje na tim duelima trebalo bi da bude – Dragan Mrđa.
Golgeter beogradskih crveno-belih podseća da se nije baš na lep način rastao sa Novosađanima, pa nije teško pretpostaviti kako ima višestruke motive pred okršaj sa bivšim klubom.
''Ne bih da se vraćam u prošlost, u mislima mi je samo da na terenu budemo kako se očekuje i sutra i u subotu'', pokušao je Mrđa da eskivira odgovor, ali je na novinarsku konstataciju kako je u finansijskom smislu ostao zakinut uzvratio potvrdno. ''Činjenica je da su me prevarili. Prepoznaće se sami. Pojedinci su i dalje u klubu. Bilo je mnogo ružnih stvari prilikom mog odlaska iz Vojvodine, neka ide na dušu tih ljudi. Ne želim da razmišljam više o tome, Crvena zvezda je moja sadašnjost''.
Mrđa je pre četiri godine na bio strelac odlučujućeg gola u pobedi Vojvodine na Marakani (1:0), sad želi da vrati deo duga Zvezdinoj armiji navijača.
''Zvezdino sam dete, nema dileme čiji sam navijač od malena. Tada sam nosio dres Vojvodine i ponašao se u skladu sa profesionalnim normama. Sad ću učiniti sve da budem zaslužan za pobedu Zvezde. Protiv Vojvodine, kao kluba, nemam ništa protiv. Cenim je, kao i navijače iz Novog Sada. Tamo sam proveo najlepši igrački period u karijeri, bio kapiten i najbolji fudbaler u Srbiji, zaslužio mesto u reprezentaciji i našao se na spisku za Mondijal… Zapamtio sam i lepo i ružno, idemo dalje'', rekao je Dragan Mrđa za Žurnal.
Последње учитавање од Rossobianco дана 03 Дец 2013, 14:44, учитано 1 пут укупно.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Нови захтев за раскид, и Мирић иде са Маракане

:rsb:

Мало коме је било јасно шта је Марко Мирић радио у Црвеној звезди, али то питање највероватније више неће морати да се поставља, јер је и он поднео захтев за раскид уговора.

Слика

Као што смо и најавили јуче, наставила се серија одлазака са Маракане. Како сазнаје Б92, и Мирић је на излазним вратима Маракане, после скоро две године боравка у клубу. Раскид је већ добио Младеновић, чека се разрешење ситуације око Марка Вешовића, а на радикалан потез одлучио се и Александар Кировски у понедељак.

Због одласка Младеновића треба жалити само због чињенице да је клуб направио лош посао јер није профитирао летос кад је могао да се реализује трансфер у Евијан за бар 700.000 евра. Што се Мирића тиче, питање је да ли би уопште клуб могао да заради од његовог одласка, па је нагомилани играчки кадар добио само растерећење, а управа нову обавезу међу бројним проблемима.
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Поруке: 1121
Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
Место: Parma, Italy
Been thanked: 1 time
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

idi miriću idi, jebo te onaj koji te doveo...
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame

Порука од Karna »

Ovo za Mirica je zapravo odlicna vest...

Zao mi Kirovskog, bio veliki talenat. Ovako ce nazalost i mali Rajkovic zavrsiti.
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica

Порука од JasminPetkovic »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j0p5k6T23eE[/youtube] !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Слика
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Ako se ostvari ovo za Mirica bice najbolji potez u poslednjih nekoliko godina.. :fanman:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Mladenovic,Vesovic,Miric,Kirovski :fanman:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O_z-SbnNGAg[/youtube]

..ko bi reko cuda da se dese... :yes: :rockon:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Sarajevo nudi Vesovicu ugovor. :zelenko:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Вешовић уопште није лош играч, бар за ову екипу. Има подоста мана, али ја бих свакако волео да он остане.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”