KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Velja93 »

Um caruje, snaga dobro dodje.
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

poenta filma je imamo para, pa možemo da bacamo na glupe klipiće. SVe jedan klip onog mrnolifejustyoutubeclipsbelgrade je bolji od ovog a ako je i ovaj njegovo delo, može to i bolje
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Kosarka su trojke, davno sam to rekao...Mozda jednog dana i mi krenemo da igramo "bebice" na treningu. :noway:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Kakve crne trojke su kosarka, to mozes na basketu ispred zgrade, kosarka je mnogo kompleksnija igra. Sad sto je Lokomotiva ovako sutirala, eto ti podatak da nisu imali 10 meceva takav procenat suta, i corava koka ubode zrno. Da imate iza sebe 4-5 Evroligi, k***c bi vas dobili. I naravno Radonjic je bulja trener, Vukoicic dingospo, a da ste istrpeli Pesica, s ovim sastavom bi imali 4-2, a ne 2-4.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Поруке: 884
Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
Место: Sr.Mitrovica/Beograd
Контакт:

Порука од Boske11 »

Tik'al пише:I naravno Radonjic je bulja trener, Vukoicic dingospo, a da ste istrpeli Pesica, s ovim sastavom bi imali 4-2, a ne 2-4.
To sam ja govorio jos davnih dana :nasty:
You''ll Never Walk Alone
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Nemojte se sprdati, pa Kari nije hteo da mu Ćoki diktira sa tribine šta treba da radi. Vukoičić je oteran kad je rekao Ćokiju da odjebe malo i da se tako ne radi u ozbiljnim klubovima. Radonja je klasični pušikander zato je i doveden. Tako nam je kako nam je. Svaka čast Ćokiju što je klub digao iz mrtvih, ali pretera ga.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Katić: A sad, da dobijemo Makabi, makar sa pola koša

Posle pobede nad Mega Vizurom od 86:78 u devetom kolu ABA lige, centar Crvene zvezde Telekom Raško Katić istakao je da crveno-belima uopšte nije bilo lako da se nadmeću sa timom trenera Dejana Milojevića, ali i da su misli već usmerene na duel sa Makabijem u Evroligi.

Слика

"Jedino čime sam zadovoljan je pobeda. Imali smo mi dobrih minuta u ovoj utakmici, imali smo i nekih loših, ali Mega je tim koji igra stvarno atipičnu košarku, drugačiju od svih drugih timova. Teško je u jednoj utakmici prilagoditi se tom načinu igre. U svakoj utakmici treba igrati svih 40 minuta, a nas je možda stigao malo i umor od putovanja i mnogo mečeva, možda se desilo podsvesno opuštanje. Mega je odličan tim, nije ni čudo što rezultat nije bio prevelik", rekao je Katić, strelac deset poena u ovom trijumfu.

Zvezdi predstoji evroligaški meč sa slavnim "ponosom Izraela", koji se igra u četvrtak od 19 časova u Pioniru.

"Ovoga puta su svi u našem timu maltene podjednako igrali, tako da ćemo imati snage za Makabi. Oni su nas dobili ubedljivo na svom terenu, ostali su nam dužni, ali mi pre svega želimo da pobedom sačuvamo sopstvene šanse za drugu fazu Evrolige. Da dobijemo Makabi sa pola koša - sa pola koša, to nam je primarni cilj. Prolazak u Top 16 nam je dodatni motiv, bila bi baš dobra priča da odemo dalje, to je još 14 utakmica u Evroligi", rekao je Katić.
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

onaj veliki će ubaciti 40 poena Marjanoviću. Koliko je samo slab Boban naspram njega
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Ne možemo ništa da ubodemo. :slap:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Samo da vam kazem Radonjic vam je izgubio utakmicu! On covek ne zna gde je levo a gde desno! PRVI trener koji ne ume da iskorsiti prednosti koje ekipa ima! Da sam ja bio trener veceras u Pioniru LAGANO bih dobio Macabbi sa 10 razlike bez da trepnem! :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Нелсон: Последњи напад за Шилба

:rsb:

Плејмејкер Црвене звезде Телеком ДеМаркус Нелсон рекао је да је последњи напад требало да иде на Блејка Шилба, те да је шанса пропуштена минут и по пре краја.

Слика
Звезда је поражена од Макабија 78:76 у мечу 7. кола Евролиге, након што је надокнадила дефицит од 18 поена.

Црвено-бели су имали 15-ак секунди на полакоша заостатка да стигну до победе, али је Нелсон оклизнуо у рекету и прилика је пропала.

- План је био да дамо лопту Шилбу да игра један на један. Али био је притисак на њему, па је лопта дошла до мене. Терен је био отворен, знао сам да имам времена да дођем до коша. Када сам пришао пола терена успорио сам како би видео могу ли да пронађем Блејка, али нисам успео. Покушао сам да одиграм до краја, било је мало контакта, али није било фаула - рекао је Нелсон.

Американац сматра да је тим пропустио шансу минут и по пре краја, када је он изгубио лопту у контранападу за изједначење.

- Мислим да је утакмицу решио напад минут и по пре краја, када сам био у контри један на један, али сам стао на ногу ривалу и изгубио равнотежу. Тада бисмо изједначили резултат, а имали смо моментум са 3, 4 коша у низу. Имамо квалитет и велики караткер. Нама је проблем играње на највишем нивоу 40 минута. Можемо да играмо 28-32 минута, али против тимова у нашој тешкој групи мора да се игра 40 да би се победило. Није довољно само 35 - рекао је Нелсон.

Звезда је други пут на свом паркету успела да надокнади велики заостатак, али поново није успела да победи ривала у Пиониру.

- Тешка утакмица, али ово добијете када играте у Евролиги. Они су сјајан тим који је увек добар у Европи. Било нам је тешко да зауставимо њихове високе играче. Мењали су одбрану, играли зону, па одбрану на човека, па удвајали. То нам је правило проблема на шуту. Током другог и трећег периода дали смо скоро 30 поена у четвртини, то је био скоро немогућ повратак. Некако смо се вратили у четвртом периоду - објаснио је Американац.

Звезда има скор 2-5 у групи Д, а у следећем колу гостује директном ривалу у борби за Топ 16 фазу Панатинаикосу.
Последње учитавање од Rossobianco дана 29 Нов 2013, 06:54, учитано 1 пут укупно.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика

:blic:

Zvezda je gubila sa poenom zaostatka kada je krenula u poslednji napad protiv "ponosa Izraela" koji je jedva izdržao veliki nalet crveno-belih, tima koji je u Pioniru u poslednjih devet minuta nadoknadio 18 poena razlike. Lopta je na kraju završila u rukama Demarkusa Nelsona, a njegov pokušaj da poentira završio se neslavno - okliznuo se pod košem Makabija, promašio šut koji je potom usledio, pa su gosti iz Tel Aviva na drugoj strani terena jednim slobodnim bacanjem došli do konačnih 76:78.

Evo kako je izgledao taj kobni Nelsonov pad:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YA0mPTFQXuc[/youtube]
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Ponovo smo izgubili utakmicu na jednu loptu. Stvarno šteta, jer su momci dali sve od sebe i uspeli da se vrate iz velikog minusa. Raduju partije Mitrovića, koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje.
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Vratice se ovo nama na kraju sezone.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Sta je tu je, previse je meceva izgubljeno na ovakav nacin, negde je morala da se upise ta treca pobeda. Ovako, idemo na kalkulacije. Ne znam da li da navijam za Kahu ili PAO veceras. Ono, cini se da je PAO bolje resenje, ali gledam raspored i ne verujem da ce Kaha izgubiti meceve od Lijetuvosa i Lokomotive(oba igraju kuci), a pogotovo ovu poslednju ako se stvari odigraju kako se predivdja. S druge strane, PAO posle Zvezde gostuje Kubanu i docekuje Makabi u zadnjem kolu, opet se to svodi na isto. Ne da mi se da verujem u Zvezdinu pobedu u Grckoj, iako se moze sa Panatinaikosom, tako da negde moramo da jurimo. Gostovanje Lijetuvosu u zadnjem kolu bice vazno ako Kaha ili Pao negde zaseru, a pod uslovom da dobijemo jednog od njih. Svi racunaju pobedu protiv Kahe kuci, meni je i to vrlo tesno.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=alA0JW-shJA[/youtube]

S' kakvim se mi govnima navlacimo kod kuce pred ovakvom publikom. :noway:

Prao bi ih sa 20 razlike pa da imaju sto Hikmana, Vilijamsa, Dijamantidisa, k**ca-palca, 100 miliona budzeta, nadrogiranih crnaca itd. :nasty:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Taukeramici se vraća Kelati, a on dosta znači za njihovu igru u napadu. Neće to biti isti meč kao u Španiji. On jeste tamo igrao, ali polupovredjen. Navijam večeras za PAO, Lokomotiva dobija Špance u gostima, jebeno su jaki na svim pozicijama i mogu lako da se prilagode protivniku. Napad im se raznovrstan, a odbrana dobro izbalansirana. Mogu da igraju i zonu i čoveka, jako neugodna ekipa. Mislim na Lokomotivu. Nama ostaje da klepimo Tau i Ljetuvasa i da se nadamo najboljem, mislim da će to biti dovoljno.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Evo sad Kuca bije PAO pa u Zvezdinoj grupi se ne zna ko koga moze da pobedi Svako SVAKOGA! Ako zvezda ne dobije Kucu u BG nema sta da se nada! Ma da oni i nisu nepobedivi ali PAO na strani i Ritas na strani takodje nisu nepobedivi! Moze Zvezda da dobije 2 ali da li ce biti dovoljno ?

Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Mora Zvezda sve 3 da dobije da bi prosla dalje.Panateneikos ima nas kuci,Lokomotivu kuban u gostima i Makabi kuci,a Kaxa ima Ritas kuci,nas u gostima i na kraju kuci igra sa L.Kubanom.Pretesko ce biti.Cak i sa 3 pobede nije siguran prolaz.Realnije je da izbacimo Panateneikos iz igre ako ih dobijemo vise od 5 razlike sledecu.Kaxa dobija Ritas kuci sigurno,a mozda i Kuban u zadnjem kolu zato sto ce tad igrati kuban igrati opusteno.Jedino da se nadamo da cemo nadohnaditi prednost Panateneikosa iz Beograda,posto Panateneikos ne moze da dobije sve do kraja.Ako ne bude nista bar da dobijemo Kaxu kuci i mozda Ritas u gostima i da se pripremamo za Eurokup.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Velja93, sad citam nesto u fazonu evroliga gura te timove citaj Lokomotiva i Nanter mislim skorz bzvz teorije zavere i cuda! Ali prosto mi cudno da smo toliki duduci da ne mozemo dobijene utakmice da zavrsimo ili da dotucemo protivnika kad je u daunu! Citaj MAKABI SINOC, Lokomotiva pre neku nedelju, ili ti Nanter sinoc, i Budiveljnik pre neku nedelju! Jednostvano i ne treba da prodjemo!
:nasty:

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”