Moraš namjestiti negdje u staff responsibilities, ako se ne varam.Tik'al пише:Nego da li sam ja lud ili ne znam, na svim prethodnim serijalima bilo je kada skautujes igraca, on ti ostaje godinu dana na sortlisti, a sada moram rucno da ih nabacujem, jer ima neka opcija da se to vrati na staro ili mora rucno?
FM 2014 - diskusija
-
mikoexclusive
- First Team Coach
- Поруке: 266
- Придружен: 07 Апр 2013, 19:29
- Место: Rudo
- Status: Није на вези
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
To za trenera nzm , nisam to radio . A za ovo prvo odes na profil igraca pa overview/private chat/development/tutoringAnder пише:nesto su izmenjali ono da pricas sa igracem, stoji samo da ga pohvalim ili napusim.
kako da namestim da iskusni bude tutor nekom klinci i kako da nekom matorom predlozim da bude trener?
Последње учитавање од 100Dzointa дана 24 Нов 2013, 00:31, учитано 1 пут укупно.
Pravda za 2D!
-
stanardragan
- Newgen
- Поруке: 10
- Придружен: 03 Нов 2013, 12:11
- Место: Novi Sad
-
stanardragan
- Newgen
Pa brate moj napaceni, u prvih 11 kola, u SVAKOM mecu mi je bar jedan igrac iz odbrane dobio ocenu ispod 4.5... sad ti meni reci da l je to igrivo? Odbrana ide konstantno prema svog golu, pusta suteve, svaki centarsut je gol, a moji spicevi sa finishingom 17 i + ne mogu VOLA da pogode, al zato pogode stativu i precku 7 puta u utakmici!!! Evo probao sam sa jedno 7-8 timova, najdalje sam otisao sa Laziom, gde sam dobio otkaz u februaru, sve ostalo do decembra dobijam otkaz... a igram FM od 97, pa nije moguce da sam se toliko prolosio od FM 2013????????
-
stanardragan
- Newgen
Asistent obicno da formaciju koja ne moze da se igra jer imas taman 4 vezna igraca za tu postavu, a rezerve? Mnogo igraca je ne iskorisceno. Meni se licno retko kad dopadne neka njihova taktika jer su sve uglavnom bez krila!
stanardragan, za stative i odbranu se slazem, dodao bih i ponistene golove zbog ofsajda jer kad mi poniste 2 gola ja izgubim utakmicu! Ne znam zasto ti tako lose ide, ja sam na 13 dobijao rano otkaze, doduse sad sam odigrao samo 1 save...
stanardragan, za stative i odbranu se slazem, dodao bih i ponistene golove zbog ofsajda jer kad mi poniste 2 gola ja izgubim utakmicu! Ne znam zasto ti tako lose ide, ja sam na 13 dobijao rano otkaze, doduse sad sam odigrao samo 1 save...
Sé un hombre
-
stanardragan
- Newgen
Pa poenta je da krenes od pocetka. Evo ovako, ti sve zamislis, kako bi zeleo da igras i kako sve treba da funkcionise i sta mozes od koga da ocekujes i onda krenes. Sastavis neku 4-3-1-2, stavis im 10-ak instrukcija (cak i da si ubo sve koja sa kojom moze), onda krenes igrace redom. Aha dc samo short pass, pa fb hugs line, pa MC stavis da ne suta i da stalno pokusava killer balls, stavis napadacu jos 6 instrukcija i sve podesis, a jos nisi odigrao ni jednu utakmicu. Krene prva utakmica izgubis, a u pi**u materinu je**m ti manager nista nece da radi kako treba, a sve sam podesio. Onda ide druga utakmica i promenis 100 stvari, ono opet burek, izgubio si i tako jos par puta. A ustvari recimo greska je bila sto si ti svojim igracima stavio da igraju pass into space i retain possesion i samo ta sitnica ne funkcionise ali to nisi mogao da vidis u pocetku jer si sve zamislio unapred. Zato treba krenuti od nule osim ako si Gagi.stanardragan пише:Pa koja je onda poenta igre?
Последње учитавање од madness дана 24 Нов 2013, 17:26, учитано 1 пут укупно.
- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
Sigurno ne da dođeš na forum i pričaš o neigrivosti jer si nesposoban da formiraš tim i taktiku koji rade posao još negde sem u tvojoj glavi. pravda za manager!stanardragan пише:Pa koja je onda poenta igre?
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
-
stanardragan
- Newgen
Pitao si koja je poenta igre onda, ja sam ti objasnio koja je poenta. Poenta je da krenes on nule. Kreni od nule pa se seti nas kad pobedis par utakmica. I uvek ce biti nerealnosti, ali jeste nerealno ako sa Barcelonom zavrsis 16. u ligi, moze biti pre do igraca nego do igre. Ali nije nerealno ako Barca zavrsi 3.stanardragan пише:Pa nista, setite se onda mene kada se sledeci put pojavi gomila nelogicnosti i nerealnosti u vasem sejvu. Pozdrav za eksperte od nas amatera
- Boske11
- Assistant Manager
- Поруке: 884
- Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
- Место: Sr.Mitrovica/Beograd
- Контакт:
E moj druze sta ja onda treba da kazem propali mi save-ovi sa Lionom,Svonsijem i sa Napolijem, ali evo sad krenuo sa Benfikom i sad sve ide kao podmazano, sto rece madnes probas sve i videces sta i kako ide, evo imao sam problema pun k**** oko taktike ali vremenom shvatis kako i sta ide nije menadzer stavis samo 11 igraca i ajmo, e pa ne bih onda tu bilo team iplayer instruction, druze gledaj malo tutoriale i shvatices sta i kako, sto rece Boghosian pravda za menadzerstanardragan пише:Pa nista, setite se onda mene kada se sledeci put pojavi gomila nelogicnosti i nerealnosti u vasem sejvu. Pozdrav za eksperte od nas amatera

Последње учитавање од Boske11 дана 24 Нов 2013, 17:02, учитано 1 пут укупно.
You''ll Never Walk Alone