(FM14) Utakmice na koje ste ponosni
Tik'al пише:Da si napadao primio bi 11 golova
Рецимо примао сам на неке мечеве и 5,6 голова, али оваквим формација волим играти против јаких.
Последње учитавање од GrobarPG дана 19 Нов 2013, 00:42, учитано 1 пут укупно.
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- Status: Није на вези
Vec nakon 10 minuta bilo je 2-0 za Juventus i kontao sam da nema nista od supercupa , ali onda za samo 4 minuta postizem dva gola i uspevam da anuliram prednost Juventusa. Drugo poluvreme sam igrao nesto povucenije cekajuci pravu priliku da ugrozim gol protivnika. Strpljivost mi se isplatila, jer je Klose u 66. minutu posle odlicnog centarsuta Freitasa uspeo da sa nekih 7-8 metara matira nemocnog Storarija. Ostatak utakmice smo bili fokusirani da sacuvamo rezultat i da eventualno iz kontre pokusamo da damo i taj cetvrti pogodak pa da definitivno odlucimo pobednika utakmice. Defanziva se isplatila i rezultat je ostao nepromenjen.

Pravda za 2D!
- Boske11
- Assistant Manager
- Поруке: 884
- Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
- Место: Sr.Mitrovica/Beograd
- Контакт:
Svaka cast majstore, vidi se sta je pravi takticar100Dzointa пише:Vec nakon 10 minuta bilo je 2-0 za Juventus i kontao sam da nema nista od supercupa , ali onda za samo 4 minuta postizem dva gola i uspevam da anuliram prednost Juventusa. Drugo poluvreme sam igrao nesto povucenije cekajuci pravu priliku da ugrozim gol protivnika. Strpljivost mi se isplatila, jer je Klose u 66. minutu posle odlicnog centarsuta Freitasa uspeo da sa nekih 7-8 metara matira nemocnog Storarija. Ostatak utakmice smo bili fokusirani da sacuvamo rezultat i da eventualno iz kontre pokusamo da damo i taj cetvrti pogodak pa da definitivno odlucimo pobednika utakmice. Defanziva se isplatila i rezultat je ostao nepromenjen.
Slika
You''ll Never Walk Alone
- ivogud
- Assistant Manager
- Поруке: 574
- Придружен: 01 Дец 2010, 21:01
- Место: Beograd

Def najbitnija pobeda do sada, prva tekma dobijena 2-1 golom u 90 minutu Cordobe, koliki sam debil sjebem se i zaboravim da izaberem izmene za revans, a nisam bio snimio bas dugo, vidite i sami tok utakmice, digao sam bio ruke ali odbitak u 91 min i gol, u produzecima posle jedna kontra, druga kontra i cao Dinamo