Igrači za EX YU lige
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ibrahima Gueye, vrati njega u Zvezdu, meni je dobro igrao, taman za jednu sezonu, jer na kraju prve može da se dovede Maksimović, jer mu ističe ugovor.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- milpar
- First Team Coach
- Поруке: 470
- Придружен: 02 Апр 2011, 10:18
- Место: Trebinje
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 14 times
Споменусте да играчи неће да вам пређу, тј. да оду у други клуб иако су претходно прихватили вашу понуду. Елем, у прошла 2-3 серијала сам сконт'о једну фору, да ли је то грешка игрице или шта већ, не знам, али, кад понудиш том играчу уговор, кликнеш на оно "Sugest", "Confirm" и пустиш да одради један онај "наставак", одеш на "Change contract" и понудиш му мало боље услове, у року од пола сата ти долази у тим. То је важило у 90% случајева. Не знам какво је стање сад, ал' ћемо пробати.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jebote kako nisam znao, mršupičku materinu, sad moram da počnem ponovo, Fali mi ML/AML za Zvezdu i slomih se tražeći, a Rene na free. Kako ga ne videh, J***m ti oči, mrš.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Moja prednost jer sam na pocetku Ponudio sam mu ugovor do 2017 za 1.600 p/w, nikakvi procenti, agentu dao 20k morao sam jer je hteo i vecu platu, al smo se nasli na 1.600 p/wzele пише:Jebote kako nisam znao, mršupičku materinu, sad moram da počnem ponovo, Fali mi ML/AML za Zvezdu i slomih se tražeći, a Rene na free. Kako ga ne videh, J***m ti oči, mrš.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Završio prvu sezonu, doveo Petrova, bugarina, odradio jebačku sezonu za svoje godine, Mlunović pomogao ponekad, Čikić isto tako, sad sam kupio Andrića iz Djera, fin igrač. Ali baš mi je kul Mihelić od ranije. Jebiga.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Pored navedenih ja sam u Zvezdu dovodio:
Marjana Markovica (free), Slobodan Simovic (30k ako ga dovodite odmah ili na zimu za dz), Marko Milinkovic (Slovan, za nekih 700k), Boris Sekulic(igra levog beka u Kosicama, dobar je kao zamena za Mladenovica.)
Ja sam prodao Bajkovica i doveo Kujovica iz Briza i sad rotiram njega i Rajkovica i u rezervama imam Jevrica, koga planiram da angazujem kao trenera cim se povuce. Doveo sam i Pantelica, ali mi igra u rezervama.
Marjana Markovica (free), Slobodan Simovic (30k ako ga dovodite odmah ili na zimu za dz), Marko Milinkovic (Slovan, za nekih 700k), Boris Sekulic(igra levog beka u Kosicama, dobar je kao zamena za Mladenovica.)
Ja sam prodao Bajkovica i doveo Kujovica iz Briza i sad rotiram njega i Rajkovica i u rezervama imam Jevrica, koga planiram da angazujem kao trenera cim se povuce. Doveo sam i Pantelica, ali mi igra u rezervama.
- provokator
- Newgen
- Поруке: 45
- Придружен: 27 Окт 2010, 01:41
- Место: Pancevo
- Been thanked: 1 time