NBA Fantasy 2013/14

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Dao sam 100$ za startnog centra Finiksa. :zelenko:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Pretpostavio sam da će neko dati te pare..

Uzeh stratnu trojku Altante za samo 6 đunti. Zadovoljan sam.
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

POslao sam dosta ponuda pa pogledajte ako nekom nesto odgovara da trejdujemo. :lol:
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Kakve pare, ko sta?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Vodi Joca protiv mene za 10 poena, jel mi ulaze oni sa klupe jer mi 2 iz prvih 10 nisu igrala?
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Dule93 пише:Vodi Joca protiv mene za 10 poena, jel mi ulaze oni sa klupe jer mi 2 iz prvih 10 nisu igrala?
Niko ti ne ulazi sa klupe, to je to poena sto si sakupio, jos samo da ti dodaju po poen svakom igracu ciji je tim pobedio sinoc.

Ja pokidao prvu sedmicu. :winner:
Samo nek se nastavi ovako i nemam brige.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

neme93 пише:Kakve pare, ko sta?

Ja sam dao 100$ da pokupim free agenta, nekog centra. Valjda je dobar. Neme neznalico, odvalio sam te. :rugalica:

Nije loše, prešao asm 400p, zadovoljan sam. Očekujem sledeće meč da ću biti još bolji, doveo sam pojačanje, Neš i Gortat su zaigrali bolje, a i nekoga ću povući sa klupe, Brewer je startna trojka u Minesoti, možda on uleti, videćemo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Mene će Toki dobiti sa 250 razlike. Tri najbolja igrača igraju po 4 tekme za njega - Love, Iggy i Monta. Haos.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Meni samo Miller i Shumpert igraju 3, ostali po 4.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Dobih Duleta tesno :D
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Pa kad sam igrao bez 2 igraca. :zelenko:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Jebi Voju bre :zelenko:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Pošto se neki bune oko trejdova koji su izvršeni neću više da aminujem trejdove... Imate 2 dana da lupite veto. Potrebno je 6 veta da trade ne prođe.... Ukoliko posle 24h ne bude veta ja ću da aminujem...
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Androsito пише:Pošto se neki bune oko trejdova koji su izvršeni neću više da aminujem trejdove... Imate 2 dana da lupite veto. Potrebno je 6 veta da trade ne prođe.... Ukoliko posle 24h ne bude veta ja ću da aminujem...
Mozda je sad malo kasno da ispravis ranije greske. Pusti ljude da se normalno dogovaraju, ako obe strane vide korist nekog trejda mislim da ga nemamo razloga ponistiti. Evo ja sam dao dva svoja igraca koji donose bodove, za dvojicu koji mozda jesu bolji ali je jedan povredjen na duzi period a drugi je potpuno podbacio na startu sezone. Za prvog si me ubedjivao da sam mozda i dobro prosao.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Nije problem sa mnom i necu jednostavno vise da slusam ostale kako mene napadaju... Lepo se vi dogovarajte i cekajte 2 dana... toliko...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ja ne znam ni gde se stavlja veto, napravio sam samo jedan trejd i zadovoljan sam sa ekipom. Ostale trejdove ni ne gledam. Niti me zanimaju. Neka radi ko šta hoće. A ti se Androse ne brigaj, samo aminuj, pa neka ljudi trejduju. Kome šta treba i kome šta odgovara.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Sta napravi Dzordz sinoc...
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Najzad sam provalio sta se desava sa Sandersom. Zena mu se poradja a uz to ima povredjen palac na desnoj ruci, pa odatle i smanjena minutaza i slabije partije. Samo ga treba istrpeti. Malo je veci problem sto vec imam jednog povredjenog na duzi period, dvojicu rukija koji jos ne pokazuju skoro nista i sad i Sandersa. Sreca moja pa Wesley Johnson i Farmar odradjuju vrlo korektno svoje minute u Lakers-ima. Cak po svemu sudeci Johnson bi mogao da preuzme ulogu startera na 3, a prica se i da ce trejdovati Nesh-a u Toronto, pa bi time i Farmar imao daleko vecu ulogu u timu.

Edit: Evo jedan savet za one koji imaju dva centra i prazno mesto u timu, Timofey Mozgov, ima odlicnu minutazu i mnogo ozbiljnije brojke od JaVale McGhee-a. Plus nije budala kao JaVale, bolje razume ovaj sport i sve je na njegovoj strani. Vrlo brzo ce biti startni centar Denvera.
Последње учитавање од Andrej дана 06 Нов 2013, 12:45, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Bacio sam Neša na klupu, ima malu minutažu i posle onoliko povreda nije više ni za k***c. Stavio sam Brewera( startni sf Minesote), mada sam se zajebao, C.J Milsa ili tako nešto, korektno igra, samo nisam verovao da može da ostvari neki učinak, pošto ima malu minutažu. Bitno je da vodim, videćemo kako će se završiti ovaj meč sa Djoletom. Nadam se pobedi.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Hill nije igrao, Miller i Meeks podbacili dok me je Milsap otkinuo. Loša noć za mene, ali se nadam večeras boljem.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”