NBA Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
E jebo ga patak, mrš. Sad samo molim boga da ovaj jado iz Klipersa zaigra malo, a sledeće koliko sigurno ide na bench. :argh:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Zanimljivo koliko potcenjujes Bredlija i Beneta, Bredli je starter i glavni igrac na bekovskim pozicijama u Bostonu dok se Rondo ne vrati, a Benet je prvi pik drafta, sigurno ce imati svoje prilike u Klivlendu, sigurnih 25+ minuta u proseku. Oba igraca ce imati preko 10 fantazi poena u proseku. Za Sandersa ti isto rekoh, igrac iznad proseka, solidan ali nista vise skakac, dobar bloker i to je to od njega sto se moze ocekivati. Mnogo je upotrebljiviji kod drugacijeg sistema fantazi lige, u ovom ces tesko imati od njega onih 20 avg poena po mecu sto su predikcije pred sezonu odredile. 10-15 avg poena je njegova realnost.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Andrej brate kad klikneš na Kruševac Opančeros nudi majke ti x za x dealove... Pun mi je roster većinom igračima koje hoću u rosteru tako da moraš baš mudar da budeš da me zajebeš da nekog od njih trejdujem a da dobro prođeš...
Последње учитавање од Androsito дана 02 Нов 2013, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Ma nemam nameru da te zajebem vec samo da se resim igraca koji mi nisu orirasli srcu. Ima par igraca koje bas gotivim pa vecinom za njih i saljem ponude. Ako ti posaljem vise od jednom ponudu za istog igraca veruj da ga zelim u timu i da sam spreman za pregovore.Androsito пише:Andrej brate kad klikneš na Kruševac Opančeros nudi majke ti x za x dealove... Pun mi je roster većinom igračima koje hoću u rosteru tako da moraš baš mudar da budeš da me zajebeš da nekog od njih trejdujem a da dobro prođeš...
Gledam uzivo vecinu meceva na NBA League Pass pa reko da vam prenesem moje utiske. Mogu va reci da je Boston ubedljivo najgori tim NBA lige. Faverani je pokidao veceras. Do zadnje cetvrtine je vecina ekipe bila u plusu po fantazi poenima i pritom su imali finu prednost, a onda se prvo Green poceo ispucavati, pa za njim i ostali. Green treba da im bude glavni igrac a covek ne ume da se sastavi sa loptom. Bradley imao 8 fantazi poena u plusu i onda krenuo sunovrat i zavrsio u debelom minusu. Sledecu ce utakmicu sasvim sigurno da pokida.
Philadelphia odigralo dosta dobro, Turner odlican, MCW vrlo dobar, nekoliko suteva mu iscurelo iz kosa i par odlicnih dodavanja saigraci nisu iskoristili da poentiraju.
LBJ je toliki privatnik da je to i strasno i smesno u isti tren, Najzad su pocele sudije da mu sviraju korake, covek se iscudjavao kao da ih nikad u zivotu nije napravio. Pirce mu je objasnio kako se igra kosarka na obe strane terena.
Zeller dobar, Vucevic dosta odmarao na klupi jer su razbili protivnika, kod Hornetsa Davis je ubica, Evans u dubokom kanalu mislim da ce nakon ove dve blede partije da popije i klupu i smanjenu minutazu. Clipersi se mucili dok je DeAndre bio na klupi, prosto je neverovatno kako je ovaj momak dobar defanzivac. Oklahoma je potpuno drugi tim bez Westbrook-a, bez obzira sto je sebican igrac, Durant bez njega ne ume i ne moze. Portland je unistio Denver, svi iz petorke (osim Lopeza odigrali vrhunski), sa druge strane samo Lawson, Miler i Faried vredni pomena. Juta izgubila ali su igrali odlicno, Gordon promasio trojku za produzetak,tacnije nagazio liniju od auta i izgubio loptu, ali je pokidao mec, Favors i Kanter isto. Finkis pobedio zbog mnogo raspolozenije klupe, svih 12 igraca se upisali u strelce, to je tim bez zvezde i tu se niko nece preterano isticati.
Nemanja veceras nemam pojma sta bi sa Sandersom, nit se naigrao nit je nesto pokazao. Parsons bio solidan, nece on imati toliko lopti ove godine kao sto je bio slucaj u prosloj sezoni, veceras odigrao dobro promasio sve sto je sutnuo za 3 ostalo je bilo dobro.
Upravo gledam zadnji minut Lakersi i Sparsi, ruzna utakmica do bola. Parker je majstor i to se ne dovodi u pitanje, Leonard koristan, Spliter pohvatao brdo lopti pod kosem, Lakersi ce ovo izgubiti, a glavni krivac je Nash. Nekad MVP, a danas 5p 5as i 2il, sut iz igre 1-8. Jebeni Gasol zakucao i BotoX me pretekao po broju poena u fantaziju. Jos ima i bolji raspored od mene. Uzece mi prvo mesto. Njegov je tim veceras stvarno pokidao 9 igraca mu igralo samo jedan ispod 10, samo dva ispod 20, ostalo sve preko 20 poena. Svaka cast
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kod mene se niko ne ističe, ima nekoliko igrača sa 20p prosek, ima i nekih lošijih, ali sam trenutno preko 300p, valjda je dobro, šta znam. S obzirom da ne pratim NBA toliko zadovoljan sam. Bitno je da imam nekih 80-90 poena prednosti nad Jankovićem. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu