NBA Fantasy 2013/14
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
Ja prosto ne verujem sta mi se desava. Prvo mi ti Gagi uzmes Olynyk-a a sad mi i Bynam-a isto uzmu ispred nosa.
Postoji li neka fora da vidim koliko drugi nude za free igraca pa da ja dignem ponudu ili svi na slepo nude?
Postoji li neka fora da vidim koliko drugi nude za free igraca pa da ja dignem ponudu ili svi na slepo nude?
Последње учитавање од Andrej дана 28 Окт 2013, 16:48, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Nije problem dal je trejd jednak ili ne, realan ili ne, nego onih tri veta koji su udareni na trejd za koje ti odgovorno tvrdim da su bila tu jer sam licno zamolio jos dva momka da udare veto kako bi ti odbio trejd. Ja sad nista ne mogu da uradim. Miske moze i ne mora da mi ucini i da vratimo trejd, a ako to ne ucini ja jedino mogu pokusati nekoga da zeznem, a u tom slucaju mi ti mozes ponistiti trejd. Znaci svakako sam ja izvisio u celoj prici. Koliko god da ne volim Salindzera, on bi mi u naredna tri meseca donosio poene a Burk to nece moci zbog povrede. Jbg razumem ja i tebe da nisi video pp ili nesto drugo, ali mi nije jasno da si pustio trejd sa tri veta, za koji verovatno nije bilo vise od dva glasa za da se pusti. Taj deo mi je ostao nejasan. Ne shvatam po kom kriterijumu onda ti pustas trejdove, verovatno je to onda licna procena posto vidim da ti ova glasanja nista ne znace.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Gledaj ja mogu da ostavim trejdove dva dana na glasanje, ako uleti dovoljno veta da trejd ne prodje ali sam prihvatao trejdove zbog dinamicnosti a i smatram da niko od nas ovde ne pokusava namerno da ojaca neciju ili oslabi svoju ekipu... Dakle svaki trejd je dogovor dvoje ljudi... Sto se tice tvog trejda ko zna koliko ce Salindzer da bude zdrav tako da mozda na duze staze izadjes i bolji iz ovog trejdaAndrej пише:Ma dobro sta da se radi, ali bi uveo da ukoliko za neki trejd ima vise glasove protiv nego za da se trejd ponisti. Ovaj trejd je moja greska jer nisam pronasao pravu informaciju na vreme.