FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од DS_RS »

Komedija ! :xD:
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Поруке: 1121
Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
Место: Parma, Italy
Been thanked: 1 time
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

Dule93 пише:Igramo 1:1 a on umesto Ninkovica uvodi Gogica. :slap:
više brine što mu igra krneta... iz njegove direktne nemoći smo primili gol. a ninković je izašao jer mu je pocepana glava, valjda neće da preskoči derbi
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Mi samo kuci da igramo xd
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Cu ovog i izjave, kao da su razbili radnicki pa lopta nije htjela u gol, osjeca se lik kao da su pobjedili, kao da su pokidali ... :ave:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Jel bio ofsajd?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Jebo me pas, kako sam se pomamio na 1.95 kvotu i pičnuo dvojku na Zvezdu. Skotovi. Igre ni na vidiku, bunarimo od početka, tri pasa nismo vezali, kretnja bez lopte očaj, ravna nuli.

Bio je ofsajd, crnja je bio u ofsajdu u trenutku šuta.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Ја не знам зашто је то онда офсајд? Ја сам мислио да је офсајд можда био раније. Гледао сам на стриму, игра је била у курцу, па нисам ни обратио пажњу.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Neko šutira, lopta ide ka crnji koji je u u ofsajdu i u duelu sa nekim igračem radničkog odbija loptu do Gogića koji nije nikako u ofsajdu. Da crnje nije bilo tu gde je bio, a da se lopta ipak odbila do Gogića ne bi bio ofsajd. Penta, crnja koji je bio u ofsajdu, bitno je učestvovao u igri,
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Па на ту ситуацију сам и ја мислио. Међутим, ови са Арене потенцирају ситуацију кад Гогић шутира и ја се ишчуђавам да ли су луди!
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Слика
Слика
Um caruje, snaga dobro dodje.
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

a ona linija je gistro paralelna sa linijom sesnaesterca?
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Satro,gistro mrzi me da ti odgovaram.Neko postavio na nekom sajtu pa postavio i ja.
Um caruje, snaga dobro dodje.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Hoću da igram za Zvezdu podhitno.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Dominiramo! Indija,Pakistan... :fanman: :xD:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Posle dužeg vremena ušao sam na forum, eto... čestitam na pobedi.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Cestitam delije, ako sam ista video to je da je Ivan Ivanovic pogodio da ce biti autogol nista vise nisam video na derbiju! Ali svaka pobeda se broji i pamti! :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

sramota nikada gori derbi nije bio
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Pisao sam malopre nesto na FB pun utisaka i ocajanja sto sam gledao ovu tragikomicnu utakmicu. Prvo sam ovih dana mislio da se nas fudbal malo poboljsao i da se izjednacio kalitet ekipa, medjutim vidim da nisam pogresio u konstataciji ali da jesam u konotaciji. Zvezda i Partizan nikad nikad gori. Partizan igrački, Zvezda strucno. Kada cove ostane bez ideje onda vise i nije covek, kada sportska ekipa ostane bez motiva noda vise i nije ekipa , a kada ostane bez koncepcije kako dati gol protivniku onda im protivnik i ne treba.

Od fudbala nismo videli ni f, a i ne možemo videti jer se to u Srbiji odavno izgleda vise i ne zove tako. Mogao sam da placem, mogao sam da se smejem i isto bih se osecao, ovo je debakl i sumrak naseg fudbala i onoga sto se nekada zvao svetkovina - Večiti derbi. Od Večitih ostali samo navijači..i to kakvi.

Na tribine pokusava da dolazi i neki normalan svet, znam po sebi ali onog trenutka kada te idioti ponesu , udjes i ti u ulogu idiota i ako to stvarno ne zelis. Ali normalno, nije uvek ono sto zelis i ono sto ostvaris, pa tako utisak veceri je smrt navijaca Partizana iz neke grupe head hunters koji je na smrt isprebijan od strane navijača zvezde u opstoj tuci pre pocetka utakmice. I ta zastava koju su navijači Zvezde oteli je vredna 70 godina koliko je mozda tom decku ostalo da pozivi da je danas bio pametan i da nije ni krenuo da gleda tragikomiku sa početka priče. jutros je majka imala sina, večeras ga više nema.

J***m mater svakom navijaču zvezde i J***m mater svakom navijaču partizana koji je pomislio da se stavi u ulogu Boga i da odredjuje ko ce da zivi a ko ne i koji se usudi da bira ideale i motive zbog kojih neko treba da se ne vrati kući. Navijačke grupe treba podhitno ukinuti i Delije i Grobare i Slaninare i Jakuze i sve u ovoj jebanoj drzavi gde ne smes dete vise da posaljes na utakmicu , a da ne razmisljas da li ces ga videti i sutra. Zbog svega sto se desava, treba zabraniti publiku na stadionima tj publika sama ne bi trebalo da dolazi. Kakvi kurcevi Kimiji, Urosi Misici, lazni idoli koji su pogledali film Rane, osisali se na opasno... sve u zatvor, bez prava na pomilovanje. Podhitno uvesti i smrtnu kaznu ali ne osudjivati ubice na smrt...ne, to bi bilo blago prema njima, nego im osudjivati nekoga iz porodice, kao sto su oni osudili nekoga da izgubi svog nekog voljenog. Tek kad covek shvati da mu greska koju napravi moze ugroziti nekog najmilijeg, prestace da pravi greske, jer budala je budala, nikad nece brinuti zbog sebe ali zbog nekog svog voljenog - hoce i te kako.

I na kraju, J***m mater nasem fudbalu i seljanima koji su dozvolili da se ovo desi, J***m mater svakom ko je ikad pomislio da je sport nesto oko cega treba ginuti. Sramota me samog sebe.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

2/11/2013 godine - dan kada je srpski fudbal OPET umro.

Od derbija ništa, pa čak ni fudbala. Rašovića nije ni za Teleoptil B, a ovaj Stojanović ni za Zadrugar. Koncepcija fudbala-nepoznata. Cilj igre koju su igrali ovi momci večeras-još manje poznat od one nepoznate koncepcije.

Utisak večeri smrt deteta i lomače na južnoj tribini.

U danima koji dolaze država će nam pričati bajku kako nisu nemoćni pred huliganima, ali će isto tako pokazivati svoju nemoć. Treniri će biti smenjivani po medijima. Pričaće se bajke o titulu i slaviće se pobeda, a zapravo smo svi izgubili. Izgubili smo sve, pacijent sa brojem xyz123, poznatiji u narodu kao srpski fudbal, doživeo je novi moždani udar, sad čekamo samo da doktor da svoje mišljenje. Da li je ovo potpuni invaliditet ili imamo sreće pa je nastupila smrt.

Posle se pitamo kako nam ekipe ispadaju od Černomoreca, Šerifa, Tuna, Šamroka, Vaduca i ko zna koga još. Imamo li pravo da se pitamo?

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”