KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Nikad sebi necu oprostiti sto nisam bio na tekmi al prezivecu nekako. :noway:

Ali...neopisiva mrznja ka kosarci kao sportu se nastavlja. Mrzim taktiziranje, mrzim igrace koji ne znaju trojku i slobodno bacanje da ubodu, mrzim cetvorku koja ne zna da sutne za 3 poena kao i igrace na prethodne 3(4) pozicije koje isto ne znaju. Nisam neki znalac kosarke ali u 2k uvek primenjujem tu taktiku pa makar ispusio 50 razlike. Znaci samo sut za 3 a dvojka samo u nuznim slucajevima (kucanje ili cepanje linije). Mnogi ce se pitati kako to sve izvesti ali dovoljno je pogledati film o Vestermanu iz Partizana kada u jednom delu filma Vujosevic neda Davisu da ide sa treninga dok ne pogodi 10 trojki. Takav bi trening napravio pa bi se tuklo sa svih strana. Neki ce pitati kako mislis da centar pogodi trojku a ja cu ih uputiti na klip o Manuteu Bolu visokom 2,30!
Naravno neizbezan deo treninga su slobodna bacanja! Prosto je nedopustivo trenirati kosarku a ne znati to pogoditi. Meni kao laiku je nezamislivo.

Izvinjavam se na malo duzem tekstu, nekom ce biti glup ali tako vidim kosarku kao zanimljiv sport a do sada ovo je sranje gde se sve svodi na ulazak pod kos.
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

pa kontam da i oni na 2k primenjuju tu taktiku
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Ваљало би да клонирамо једно 2000 комада Кевина Лава и Барњанија. И само тројке да се шутирају. Са своје половине, наравно. Да буде занимљиво.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Neko moje vidjenje kosarke kao laika :)
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

malo ti nema smisla to vidjenje, to je kao da kazes da po tebi u fudbalu ne bi trebalo da se ulazi u kazneni nego samo sutira sa 20+ metara...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Ja sam imao slično mišljenje ali kad sam video da ne pije vodu promenio sam ga. Nego, mora ekipa da ima bar jednog pouzdanog šutera u ekipi jer ipak se basket u koševe.

Ne znam da li ste čuli, ali Adam Morison se penzionisao, sad je trener.
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Steta sto ne pije vodu to razmisljanje jer koliko pratim kosarku nisam nesto primetio da se publika preterano odusevi na polaganje ili tako nesto slicno koliko na trojku a to je sport koji se igra zbog publike a ne radi sopstvene zabave.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Зато и у фудбалу треба избацити офсајд. Публика се највише одушеви кад падне гол, а колико је само голова поништено због офсајда. А Инзагија ставити на ломачу, за пример другима. Он је нашао да цео живот даје голове са 3 метра :nasty:
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Dobro brate pretera ga sad. Mesas fudbal i kosarku, babe i zabe. Rekoh neko svoje misljenje. Valjda imam pravo majku mu?
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Imas pravo na svoje misljenje, ali bez ljutnje, ocigledno je da se nikad nisi bavio kosarkom. I ako ces tako, u fudbalu se ljudi vise oduseve kad padne gol sa pola terena nego sa 3 metra...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
paske
World Class Manager

Порука од paske »

Nisam se bavio kosarkom al eto imam neko svoje vidjenje tog sporta.

Elem..

Руски новинар Владимир Спивак о атмосфери у Арени:

- До средине треће четвртине престао сам да чујем, не своје речи, већ своје мисли. Изгледало ми је да ћу изгубити вид, уколико још три човека уђу у халу и почну да певају о Звезди, или просто да звижде хрватском играчу Локомотиве - Симону. Негде сам прочитао да стање свести може у потпуности да откаже од велике буке. Шта су сви ови навијачи радили протеклих 14 година док Звезда није играла у Евролиги? Ишли су на кошаркашке утакмице на другим турнирима, али су на овој утакмици изгледали, као да им родитељи пре тога нису дозвољавали да иду у халу и забрањивали да певају Црвеној звезди. Евролигашки деби екипе из Краснодара претворили су у пакао.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Djenkaaaaa srbineeeeeeee,Djenkaaaaa srbineeeeeeee! :xD:

Nelsone skratio si mi zivot picko jedna :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

kako ovaj nelson ne zna, pa to je strahota.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

A prosle sezone kad nam je sam doneo jedini trofej posle ko zna koliko godina, kad nije vadio Vestermana iz dzepa, kad nam je uz Raleta doneo Evroligu je valjao... Nemoj da ste nezahvalni, i nismo za bolje od B Popovica i F Covica.

Ppuna podrska Admiralu.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Za defanzivu ok, ali je dečko u napadu je teška neznalica, a pritom to ne shhvata ,ej bre danas 2/10 šut i tri izgubljene lopte pritom. Onaj Dženkins je izmislio skok šut za njega.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Nelson je danas trebao da ima smanjenu minutažu, jer nije bio u stanju da igra nakon onakve utakmice protiv Lokomotive koju je odlično odigrao. Još na početku utakmice je bilo i više nego očigledno da nema dovoljno energije i snage za današnji meč.

Moraće Radonjić malo više da rotira, duga je sezona.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/skandal-ponizavanje-crvene-zvezde-od-strane-makabijevih-navijaca-u-tel-avivu/63741

aahahahahah degeni glupi, treba da im se uzvrati mnogo jace u areni
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica

Порука од JasminPetkovic »

Ovi klavir da bace,klavir ce udje
Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Nelson jedno 4-5 er bol-ova. :slap:

Bajka o Barnetu
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

Nisam gledao utakmicu, ali po statistici kontam da je Bobisa sabio. Nije sramota ispusiti od Makabija. Dobro, neki nasi klubovi su znali da igraju egal sa njima....
Transparent je na mestu.
Pozdrav za Miljusa, pozdrav i za Gosu i ceo oilektiv rtsa. Kad vec nema evrolige, mogli su bar Radnicki da puste. Zovite igora da izanalizira te marketinske poteze
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”