KK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
samo da ne napravimo neko sranje.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Dule93, Boban Marjanovic nije igrac koji moze da igra u ekipi kakva je Zvezda! Jednostavno to se videlo u CSKA on ne moze da sacuva skoro pa nikoga! Blazic i Sillb kao i Radenovic nosili Zvezdu, Djenka nula nularica... Steta sto nemaju konstantu ali sa iskustvom bice i toga... JBG Bice bolje...
P.S. Rekord za sad ostaje kod nas SLABI STE
P.S. Rekord za sad ostaje kod nas SLABI STE
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Pa ne sporim ja njegovu offanzivu, vec ono sto je ostalo! On uvek ima miss match ali u odbrani kad se centar izvuce on ne stize da pokrije! I to je ono sto mu svi i zameraju! Inace bice bolje Lokomotiva je odlicna ekipa ima jos 9 utakmica! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Nismo u top 8, bar ne zvanicno, jer je rekordnih 22.567 bilo protiv PAO-a u top 16. Mecevi protiv Makabija su na 2. i 4. mjestu a na 3. takodje nas mec protiv CSKA 2009. god.kiba пише:opasan vam rekordovo nam je prvi mec u areni a vi ste ga oborili tek u top8 fazi, mi kad udjemo u top8 bice 30 000
![]()
И душа и тело, све је црно бело...
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Nisam siguran Kibo dal znas, ali i nama je tih 22.567 bio prvi mec u areni. Jeste napravili lepu uvertiru, ali jos uvek ne umete da podignete intenzitet navijanja kada je to vasima najpotrebnije. Lokomotiva je preokrenula a vi ste utihnuli, da ste u tom trenutku zagrmeli jos jace sad bi slavili pobedu na debiju. To smo mi pre nekoliko godina radili i zato smo dobijali jace ekipe od sebe. Razne gluposti su uticale da nas domaci teren ne bude toliko vruc kao nekada.opasan vam rekordovo nam je prvi mec u areni a vi ste ga oborili tek u top8 fazi, mi kad udjemo u top8 bice 30 000
![]()
Inace svaka cast bili ste dobri, Katic i Simonovic kao da ih nemate na terenu, a to je greska Radonjica, jer je umislio da od Simona moze napraviti igraca. Jenkins vas je usro kad je bilo najpotrebnije, Nelson ja nemam pojma ko mu dade slobodu da sutira trojke. Lazic je poslednja opcija u napadu a covek pogodio trojku i vise ni jednom nije sutnuo, dalje koriscen samo da napravi faulove. Silb je igracina, ali zar nije malo previse da je plej tu samo da prevede loptu do centra i da mu je da u ruke. To ste mogli i sa Rakocevicem da imate, ovako vas ugusi. Jbg bili ste bas blizu, svi oni promasaji Lokomotive, imao sam osecaj da dobijate mec. Na kraju i sut za 3 sa svoje trojke iako je bilo jos 1 sekunda vremena da se pridje ili doda lopta.
U svakom slucaju, komsije dobrodosli u Evroligu. Ovo ce vam biti skola za sledece meceve. Imate tesku grupu ali i grupu u kojoj vecina timova igra lose na strani. Sa Vukojicicem bi sada slavili prvu pobedu, toliko od mene. Zelim vam puno srece u buducim mecevima i ako bog da da oba tima idu u top16.
Последње учитавање од Andrej дана 18 Окт 2013, 10:51, учитано 1 пут укупно.
- urosija
- Assistant Manager
- Поруке: 542
- Придружен: 28 Дец 2011, 22:55
- Место: Beograd
Kad se vrati Rasko posle povrede znacice nam dosta, on covek bukvalno pegla protivnicke centre, strasno je namazan na terenu i nece im biti lako protiv njega, i stranci i Jaka ulaze u ritam i to ce biti sve bolje
nisam u fazonu pljuvaca i onih sto posle poraza ili jedne lose tekme odmah krecu da tovare, ali ja ne mogu da ne primetim da je evidentno da je nas kapiten katastrofa... U 27 godina covek preplasen celu proslu, evo i pocetak ove sezone, u napadu bez ucinka, u odbrani bez ucinka, njegovi poeni sinoc pa makar i 4-5 doneli bi nam pobedu.. Iskreno on ima srecu sto ga Radonjic dosta gotivi jos iz Podgorice inace mislim da on ne bi opstao u ovom timu... Ako uskoro ne ''prokrvi'' i pokaze zelju, krene da gine, nego nastavi onako anemicno, bolje i da ne igra vise.... 
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Iskreno da vam kazem, sezona koju je Rasko odigrao prosle sezone je bila njegova poslednja sezona ozbiljne kosarke. Pametnije bi vam bilo isforsirati Ristica, a da Rasko bude treci centar. To bi vam znacilo i za buducnost. Isti slucaj je i sa Cvetkovicem, koliko god ja ne verovao da je onb dovoljno dobar sansa mu se mora pruziti.