KK Crvena zvezda [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Zvezda ljudi da se razumemo ima Odlicno selektiranu ekipu, jedna 4 fali ali ne sumnjam da ce Coravi da dovede makar 1 naseg indijanca jos na poziciji koju trenutno pokriva onaj mali sto zamalo ode s repkom u Sloveniju a u Zvezdi prosle sezone igrao svega 8 minuta! Koliko neki ljudi ne znaju da cene nase igrace! Videli ste kako se Salic prevaspitava e neka Radonjic gleda pa onda primeni isto na Cvetkovica i co i bice i Zvezdine dece za repku! Inace Igosi nikad gori sut u ISTORIJI, Zvezdina odbrana odlicna, Sillb stvarno odlican, Djenka mi se ne svidja, ali to je moje licno, Nelson mnogo solira i nervira ljude ima u Evroligi da ima po 10 izgubljenih sam! To tako ne ide! Ali jos 8 dana pa da gledamo CUDA! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Па да, али исто тако и сви други могу да погоде са дистанце.. Нелсон, Блажич, Шилб, Џенкинс, Лазић (нисам гледао раније овог Раденовића, али мислим да и он има солидан шут за крилног центра). Нико од њих није нешто специјално добар шутер, али свако може да погоди тројку.
Последње учитавање од bubi.ue дана 10 Окт 2013, 11:24, учитано 1 пут укупно.
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Nelson ima svu slobodu, druga mu je sezona ovde, mislim da moze da radi sta hoce i da se niko nece naljutiti na njega. Zna on da resi, ponizi protivnika, ali i da zasere, ja njega nikad nisam psovao niti kritikovao, on je za mene kralj!
Blazic igra dobru odbranu kao i svi, ali u napadu ne znam sta mu je, jedino sto trci u kontru i tako poentira.
Silb moze mnogo vise i bolje, ovo sad sto igra je 50% mogucnosti, kako je igrao prosle sezone to je strasno
Djenka po meni se ne slanazi za sada u evropskoj kosarci, nadam se da ce se opustiti malo i igrati mnogo bolje, ima dobar prodor, brz je i sutija dobro za 2 poena.
Marjanovic, div
Uvek se smejem kad onako zakuca i loptu i protivnika 
Katic lose igrao prvi mec, bice bolje
Lazic po meni jedan od najmotivisanijih igraca, odlican je kad rano ne udje u problem sa licnim greskama
Simonovic po meni dobar suter ali samo kad je sam, mora da nauci da sutira i preko ruke, a i kapiten je
Radenovic odlican u defanzivi, u napadu niste specijalno
Ristic,Tejic, Cvetkovic i Mitrovic moraju da dobijaju vecu minutazu, moraju da igraju uvek kad su u 12 igraca izabrani
Blazic igra dobru odbranu kao i svi, ali u napadu ne znam sta mu je, jedino sto trci u kontru i tako poentira.
Silb moze mnogo vise i bolje, ovo sad sto igra je 50% mogucnosti, kako je igrao prosle sezone to je strasno
Djenka po meni se ne slanazi za sada u evropskoj kosarci, nadam se da ce se opustiti malo i igrati mnogo bolje, ima dobar prodor, brz je i sutija dobro za 2 poena.
Marjanovic, div
Katic lose igrao prvi mec, bice bolje
Lazic po meni jedan od najmotivisanijih igraca, odlican je kad rano ne udje u problem sa licnim greskama
Simonovic po meni dobar suter ali samo kad je sam, mora da nauci da sutira i preko ruke, a i kapiten je
Radenovic odlican u defanzivi, u napadu niste specijalno
Ristic,Tejic, Cvetkovic i Mitrovic moraju da dobijaju vecu minutazu, moraju da igraju uvek kad su u 12 igraca izabrani
nisam ubedjen da Zvezda može da uradi ove sezone nešto viŠe nego prošle sezone. Imaju 4 dobra strana i to je otprilike to. Videćemo šta će Marjanović uraditi protiv centara u EL. Cvetković lagano propada. Radenović je prošle sezone igrao prosečno 15 minuta u Ukrajini. Mitrović je pre tri sezone i sa 17 godina igrao više nego Što igra sada u Zvezdi. Lazić nema kvalitet ni za superligu a kamoli za aba ili evtoligu. Sve u svemu Zvezda ima 4ipo igrača i dvojicu mladih. Opet će za sve kriviti svinju debelu i trenere
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/kosarka-2/vesti-kos/5079-delije-na-gornjem-prstenu-arene-karta-za-lokomotivu-600-dinara.html- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
E sad se vidi u stvari koliko je ovo fina ekipa, a i kakav smo mi narod, kontam da se posle ove utakmice ocekuje osvajanje EL, pa sledece sezone da nas prekvalifikuju u NBA
Inace Radonja objasnio veceras, 29 poena za 3 cetvrtine, razigrani klinci, Cvele se malo oslobodio...Svaka mu cast, bas se vidi njegov pecat na ovom timu i bice sve bolje i bolje
Inace Radonja objasnio veceras, 29 poena za 3 cetvrtine, razigrani klinci, Cvele se malo oslobodio...Svaka mu cast, bas se vidi njegov pecat na ovom timu i bice sve bolje i bolje
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic