Das Auto
Volkswagen SCG novi tehnički sponzor. Uroš Tripković trenira sa prvim timom trenutno. Ne verujem da će potpisivati ugovor sa nama.
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=04&nav_id=761405Код: Изаберите све
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/996617_10153310895240263_1691015420_n.jpgNovica,i ludilo bi bilo kompletnoAlexandar_81 пише:Ako se po jutru dan poznaje...
Kinsi u odbrani sa onim rukama izgleda kao ona macka sto igra stoni tenis. U napadu... Ne znam dal je ludje sa koje visine je pokupio onu Bogdanovu loptu za alejup ili sa koje daljine se odrazio za ono kucanje. A cini mi se da se nisu igrale akcije za njega, da je zavrsavao kad se tako pogodilo, to se cuva za EL. Inace odusevilo me kad je na kraju prve cetvrtine u zadnjem napadu Igokee prisao Duletu da mu kaze da nasi skupe u odbrani, u tom trenutku Dalo krade loptu i dajemo poene a on skace pokraj aut linije kao da smo osvojili Evroligu! NEPROCENJIVO, kakva energija i timski duh!
Vesterman unistio i zatvorio usta kritcarima! Decko dokazuje da je vrhunski, izgleda je kliknulo sve sto treba. Imace on i losijih partija ove sezone, ali do kraja godine sigurno izrasta u top evropskog pleja.
Musli stekao hrabrost i samopouzdanje, pravi livade, unosi u reket, izvlaci se na drugi obruc... Mozda i najbitniji detalj kod njega je osmeh od uva do uva posle tekme, onako iskreno, decacki, nesto sto nisam video nijednom prosle godine.
Dalo je uradio sve sto treba da bi postao vrhunski igrac - dosao je u Partizan, ostale preduslove je imao.
Protivnici ce imati silne probleme da pohvataju ko tu igra na 1, 2, 3. Voleo bi da cujem njihovo skautiranje pred mec sa nama, "pazi, ako te cuva Bogdanovic probaj..., ako je tu Milosavljevic... dodaj nekome, a moze da bude i Kinsi, onda... uh!" Fali nam Bjelica na 4ci pa da zaigra pleja i da ludilo bude kompletno.
Fale nam Stefan Markovic, Aleks Maric i Davis Bertans pa da pakujemo kofere za Milano 2015![]()
Sve u svemu - kuc, kuc, kuc!INSTITUCIJA