Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
43p, Runi kapiten. Još 3 igrača, u svakoj linije po jedan i golman. Ako dodjem do 60p biću zadovoljan.
U h2h vodim, mislim da igram protv tsg-a.
U h2h vodim, mislim da igram protv tsg-a.
Последње учитавање од zele дана 28 Сеп 2013, 23:10, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
I meni se čini da ćeš zajahati vrh posle ovog kola, ubilo me loše prošlo kolo i povrede, Benteke, Hernadez, Volkot, Kutinjo. Pa sam radio previše transfera(prošlo kolo -4, a sad -8).
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Uh, protiv zeletinja ovo kolo. Ja -4, on -8. On 43 a ja 31. Ostala mi tri igrača evertona, s tim što obojica imamo Colemana. Ako ne stavi Lukakua od starta, ispušio sam. I da, nisam boljeg kapitena mogao pogoditi za ovo kolo, Fonte 14 a ostali nisu se sastavili osim Witingema.
E da, zele pičko usralo te sa Runijem.
E da, zele pičko usralo te sa Runijem.
Последње учитавање од TSG дана 29 Сеп 2013, 00:21, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Uzeo ga umesto povredjenog Bentekea. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Uzimaš defanzivce iz iste ekipe, to nikad nije dobro, jer te jedan primljen gol jebe duplo onda. Lovrena zameni za nekog ko nije Sautempton ili nekog jeftinijeg igrača odatle (Clyne). Meni bolja prva varijanta.
Nego dal' da odem sledeće nedelje:
1.Opet na -8. (Hernadez>Brejdi, Pozuelo>neki jeftini, HBA>Remzi i ostane mi oko 2m)
2. -4 (Hernadez>Remzi, Pozuleo>neki jeftini ostane mi 0.1)
Nego dal' da odem sledeće nedelje:
1.Opet na -8. (Hernadez>Brejdi, Pozuelo>neki jeftini, HBA>Remzi i ostane mi oko 2m)
2. -4 (Hernadez>Remzi, Pozuleo>neki jeftini ostane mi 0.1)
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ja bih dvojku ipak.
Ma pusti ti defanzivce iz iste ekipe, dal je bolje da igram sa 5 u odbrani i Yaya i Ozil u sredini, i Minjole na golu, ili sa 3 u sredini(Ozil, Yaya, Remzi) i 4 u odbrani, i Boruc na golu.
Ma pusti ti defanzivce iz iste ekipe, dal je bolje da igram sa 5 u odbrani i Yaya i Ozil u sredini, i Minjole na golu, ili sa 3 u sredini(Ozil, Yaya, Remzi) i 4 u odbrani, i Boruc na golu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja bih išao sa tri u vezi, ali moraš da malo razvrstaš defanzivce.
Ako je Boruč na golu, može sautemptonov defanzivac, ali samo clyne, zato što je jeftin, a siguran starter. Onda imaš dva defanzivca iz Totenhema, to isto menjaj jednog, možda Dawsona, jer nisu kupili rumuna za 15m da im greje klupu cele sezone. Možeš da nadješ ok defanzivca za 5.0m, Dejvis iz SWA ili Wilson(4.5) iz Stouka, su ok.
Ako je Boruč na golu, može sautemptonov defanzivac, ali samo clyne, zato što je jeftin, a siguran starter. Onda imaš dva defanzivca iz Totenhema, to isto menjaj jednog, možda Dawsona, jer nisu kupili rumuna za 15m da im greje klupu cele sezone. Možeš da nadješ ok defanzivca za 5.0m, Dejvis iz SWA ili Wilson(4.5) iz Stouka, su ok.
Последње учитавање од zele дана 29 Сеп 2013, 13:46, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Au, mislim da da.
Clean sheets
A clean sheet is awarded for not conceding a goal whilst on the pitch and playing at least 60 minutes.
If a player has been substituted when a goal is conceded this will not affect any clean sheet bonus.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
McGregor
Clyne Walker Terry Enrique
Ramsey Ozil Yaya
Girou Rooney Suarez
Mnogo mi se svidja ekipa
PS. Imam -8 zbog transfera.
Clyne Walker Terry Enrique
Ramsey Ozil Yaya
Girou Rooney Suarez
Mnogo mi se svidja ekipa
PS. Imam -8 zbog transfera.
Последње учитавање од neme93 дана 29 Сеп 2013, 16:31, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.