KK Partizan [2013/14]
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Mrljenko i Vesterman na pleju,pa jel hocete da mi skratite zivot za 10-15 godina? 
Salu na stranu,nema nista od njega,rekao je on jos za vreme plej-ofa kad su ga povezivali sa nama da nema nista,a Rasic bi mogao da bude koristan,da ga malo rehabilitujemo,za mene je on uvek bio korektan igrac dok je igrao za nas,znao je da baci i bombu sa 7-8 metara i da u seriji pogadja 4-5 trojki na mecu,u defanzivi odlican,ima i iskustvo sto je malo i potrebno ovom timu,sve u svemu odlican ako bi dosao..
Bice zanimljivo,jedva cekam da pocne sezona,pitanje na centru je delikatno,ali znam da ce DTD doneti pravu odluku kao i skoro uvek i prirediti nam jos dosta slavlja i veselja
Salu na stranu,nema nista od njega,rekao je on jos za vreme plej-ofa kad su ga povezivali sa nama da nema nista,a Rasic bi mogao da bude koristan,da ga malo rehabilitujemo,za mene je on uvek bio korektan igrac dok je igrao za nas,znao je da baci i bombu sa 7-8 metara i da u seriji pogadja 4-5 trojki na mecu,u defanzivi odlican,ima i iskustvo sto je malo i potrebno ovom timu,sve u svemu odlican ako bi dosao..
Bice zanimljivo,jedva cekam da pocne sezona,pitanje na centru je delikatno,ali znam da ce DTD doneti pravu odluku kao i skoro uvek i prirediti nam jos dosta slavlja i veselja
Последње учитавање од Sinke дана 27 Сеп 2013, 21:23, учитано 1 пут укупно.
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
Ali je Rašić takođe znao da veže i više od 20 zaredom promašenih trojki u Evroligi, ako me sećanje dobro služi.
Последње учитавање од RASMC дана 27 Сеп 2013, 22:20, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/kosarka/pao-odustao-od-markovica-147242.html- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Stefan se mnogo popravio u ofanzivi. Nisam siguran koliko su ga ostali pratili tokom karijere, ali on je sada izuzetno potentan napadac, sto je najvaznije nije jednodimenzionalan plej. On bi u tandemu sa Leom bio verovatno jedan od slobodno mogu reci najboljih tandema plejmejkera u Evroligi. Jedan je izuzetan kreativac koji ume da pogodi suteve i sa poludistance i za tri poena, a Stefan je defanzivno u top3 pleja Evrolige, uz Boa i mozda jos nekoga, a pritom Stefan je perfektan p&r igrac, ume da pogodi kada je sam, da ode do kosa ako mu ostave prostor i da iznudi 2+1 vrlo cesto, a ako vidi dovoljno prostora ide pravovremen pas za visoke igrace i laka zavrsnica za njih. Ja iskreno prizeljkujem Stefana iako sam svestan da su male sanse da dodje, smatram da bi njemu odma trebalo dati 2+1 ugovor i 150-200k po sezoni sto bi mu verovatno bilo dovoljno da se zadrzi na taj period. Sa njim bi bili apsolutno mirni sto se tice pozicije 1 za naredni period. Sto je mozda i ajbitnije, prvi put bi od odlaska Vujanica i Avdalovica imali domaceg pleja koji ima kvalitet da bude starter u jednom evropskom velikanu.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ix0sb2w88cw[/youtube]
Veruj u MIT O PARTIZANU!
Stefan Markovic danas bio sa Duletom
Veruj u MIT O PARTIZANU!
Stefan Markovic danas bio sa Duletom
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Dobro,videcemo sta ce jos biti sa pojacanjima,promocija novog tima najvaljena za utorak u Pioniru 20:45,blio bi lepo ko moze da ode da podrzi momke,ja se nadam da cu stici..
Nego,sto se tice prenosa ove sezone,nije valjda ja opet niko nije otkupio prava prenosa(kablovsku nemam,Sport klub dakle nemam),pa da cu morati da gledam sugavi strim,slusam Grke,Ruse,Litvance i ostale komentatore,dok ce Cigane da prenosi B92 verovatno?
Nego,sto se tice prenosa ove sezone,nije valjda ja opet niko nije otkupio prava prenosa(kablovsku nemam,Sport klub dakle nemam),pa da cu morati da gledam sugavi strim,slusam Grke,Ruse,Litvance i ostale komentatore,dok ce Cigane da prenosi B92 verovatno?
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Pa dobro,Janis ce da zameni svog zamljaka sledece sezone,ove sezone bolje Bogdan da uzima minute na trojci,nego da ga gledam na pleju.Jos kada bi Markovic dosao tada bi moj san posle prve utakmice na EP postao java.Plus ako nam treba igrac u reketu to bi morao biti stranac jer od domacih samo Rakovic sto bi zadovoljio ukuse,(on je valjda pocetkom leta potpisao ugovor sa Turovom)tako da bi sa Janisom imali previse stranaca.Uz Janisa i Dangubica vec vidim da nosi dres Partizana...
- tadicweb
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1416
- Придружен: 02 Јул 2012, 16:47
- Место: Novi Sad
- Has thanked: 1 time
Alexandar_81 пише:Janis Breznis nece biti igrac KK Partizana ove sezone! Kraj price za njega!
Код: Изаберите све
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:456297-Partizan-hoce-Letonca-Berzinsa- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
tadicweb, ima jedna likusa koja dosad dobro znala ko je trac iz novina a ko nije! Tako za TK-a je rekla da je opcija, a za JB kaze da su pregovori propali zato sto Vlasnik Rige neki mafijas zeli udeo u njegovoj daljoj prodaji sto nama ne odgovara! Da je bilo pregovora JESTE ja sam to napisao pre 3-4 stranice ali on nije problem vec vlasnik Rige! On ove godine nece igrati za KKP, kad mu istekne ugovor naredne godine videcemo! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Kao ni Acatadicweb пише:Alexandar_81 пише:Janis Breznis nece biti igrac KK Partizana ove sezone! Kraj price za njega!Đorđe Matić baš nije poznat po plasiranju neproverenih informacija...Код: Изаберите све
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:456297-Partizan-hoce-Letonca-Berzinsa