KK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Pa tako se forma dize i plus ne dobijamo u kompletnom sastavu vec na gusto uz obilatu pomoc sudija gubimo sa 7-8 razlike sto je odlicno! Salic danas odigra odlicno imao 8 poena a nesrecni Musli 2 poena i posle neko neka kaze da Salic sedi pored Tegija ma nema teorije! Ako ima istine da dolazi Sasa Pavlovic mislim da odma moz da se proglasi sampion 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sto se tice priprema Partizana mislim da je ovo i vise nego dobro. Kinsi se sasvim fino raspucao, dok se prikljuce Lovernj, Bogdanovic i Gagic bice to dosta dobra ekipica. Nije bilo ni za ocekivati da se u ovakvom sastavu dobijaju ekipe kao sto su Real, Lokomotiva Kuban,....
Pavlovica bi trebalo da se potpise na 2, 2+1 posto je ionako previse igraca koji ce vjerovatno otici iz tima na kraju sezone.
Sto se tice malog Glisica sjecam se da su ga nasli negdje u Trnu na treninzima i jedva natjerali da dodje na kamp gdje su ga na kraju i vidjeli u Partizanu. Sa svojih 11-12 godina bio je oko 198 ako se dobro sjecam. Trebalo bi od njega da bude nesto kolko sam vidio na onome sto sam gledao od U-16 prvenstva igra odlicno protiv igraca koji su od njega ipak 2 godine stariji.
Pavlovica bi trebalo da se potpise na 2, 2+1 posto je ionako previse igraca koji ce vjerovatno otici iz tima na kraju sezone.
Sto se tice malog Glisica sjecam se da su ga nasli negdje u Trnu na treninzima i jedva natjerali da dodje na kamp gdje su ga na kraju i vidjeli u Partizanu. Sa svojih 11-12 godina bio je oko 198 ako se dobro sjecam. Trebalo bi od njega da bude nesto kolko sam vidio na onome sto sam gledao od U-16 prvenstva igra odlicno protiv igraca koji su od njega ipak 2 godine stariji.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
vladan., Glisic je tip igraca kao Dario Saric u svojoj 16 godini igrao je protiv starijih i dominirao! Mislim da ce ga Dule ubaciti u vatru vec u Domacici ionako ne donosi nista a i treba nam centar uz Salica i Milutinova za buducnost
Kinsi Jebac keve 30 minuta 25 poena index 25 znaci kidalica, u odbrani zaustavio Brauna na 23 poena sto je odlicno! Braun ce Zvezdi da ubaci 40 minimum, osim ako ga Lazic ne polomi u prvoj sekundi 

- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Glisic je carina,ove godine je bio apsolutno dominantan u nasem godistu,davao je po 50-60 poena po utakmici,cak je i Zvezdi u finalu dao toliko,upoznao sam ga slucajno,na takmicenju za osnovne skole,on kao i skoro svi ostali Partizanovi igraci,isao u 20. oktobar na Nbg,raskantali nas samo tako,secam se kad ga je Danilovic doveo,isao je u Bosnu po njega,tad se vec pricalo kako ce strasan igrac da bude,zelim mu sve najbolje,i on je sigurno buducnost KKP-a,odlican je bio i na ovom EP
Sto se Pavlovica tice,nije valjda da sam ubo.pogledajte par strana iza i videcete moj post
I da,au al cemo da KIDAMO ove sezone!
Sto se Pavlovica tice,nije valjda da sam ubo.pogledajte par strana iza i videcete moj post
kad sam video 4 imena,i da se vaga,a pritom sale FA,znao sam da je jedan od njih,bilo bi ekstra da dodje,strasno bi znacio ovom timu !Sasa Pavlovic![]()
I da,au al cemo da KIDAMO ove sezone!
- tadicweb
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1416
- Придружен: 02 Јул 2012, 16:47
- Место: Novi Sad
- Has thanked: 1 time
[youtube]http://youtu.be/Y_f1rv2YZJs[/youtube]
Nisam još ukapirao kako da stavim yt video sa pregledom, ako uopšte može, ali evo ovako.
Nisam još ukapirao kako da stavim yt video sa pregledom, ako uopšte može, ali evo ovako.
Последње учитавање од tadicweb дана 24 Сеп 2013, 14:59, учитано 9 пута укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Meni se isto jako svidja opcija sa Pavlovicem, on je za razliku od TK, prava trojka. Kinsey mi je vise bek koji zbog svojih fizikalija moze pomoci na 3. Samo sto ja tu nikako ne vidim dovoljno minuta za sve nase bekove i krila. Realno je da ce Leo igrati 25+ minuta, Gagi isti slucaj, Bogdan 20+, Kinsey 25+, Pavlovic ako dodje i on ce imati 20+, mali Dallo sigurno ce imati 10 minuta po mecu. To mu sve u zbiru za tri pozicije izadje na 125+ minuta, a samo je 120 minuta za 1-3 pozicije. Znaci neko ce da izvisi za par minuta. Nadam se samo da se klinci ne povampire kako nemaju dovoljno prostora na terenu. Dobra stvar je sto niko od ovih momaka nije gladan lopte i nece kvariti DUletove zamisli, a uz to svi su voljni da kidaju u odbrani.
Ipak ovo mi sve govori da Dule ima spremnu i rezervnu varijantu, nekog "Andreju Milutinovica", ili tako nesto za mesto rezervne trojke. Bivsi igrac FMP-a (namerno ne pisem Zvezde jer se tu i nije naigrao), je mlad, dobar suter i uz to ima prostora da se razvija, a to je ono sto Dulete najvise zanima u celoj prici oko pojacanja. Jos bi sasvim sigurno pristao na 2+1 ili cak i 3+1 ugovor koji nam u potpunosti odgovara.
Ipak ovo mi sve govori da Dule ima spremnu i rezervnu varijantu, nekog "Andreju Milutinovica", ili tako nesto za mesto rezervne trojke. Bivsi igrac FMP-a (namerno ne pisem Zvezde jer se tu i nije naigrao), je mlad, dobar suter i uz to ima prostora da se razvija, a to je ono sto Dulete najvise zanima u celoj prici oko pojacanja. Jos bi sasvim sigurno pristao na 2+1 ili cak i 3+1 ugovor koji nam u potpunosti odgovara.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Andrej, Stefan Markovic blizu potpisa za PAO menjace Ukica! Ko je sledeca opcija ne znam! Pricaju da ce napolje Musli i da nece vise da ga cekaju! Milutinov jos rovit, Salic zelen aj da sacekamo I kolo EL do tad cemo znati a do Barce definitivno! 
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Centre cemo menjati samo ako dobijemo obestecenje za nekoga od ove dvojice. Musli 99% ostaje. Markovic jos nije potpisao za PAO, jer mu oni nude ugovor na 3 meseca. To naravno ne mora znaciti da nece potpisati i da ce doci kod nas, samo jos uvek nista nije potpisano.
Edit: Novo ime kao moguce resenje na pleju je jedan nas bivsi igrac, kobo bek, koji je vise koristen na jedinici. Necu vam reci ime ali ce ga se vecina odma setiti, mozda i poslednji sigurni izvodjac bacanja koji je igrao u nasem klubu. Covek koji kad je fauliran odma mu pripises 2 poena. Dobar suter, imao katastrofalnu proslu sezonu, pa nam je dostupan za mnogo manje nego sto zaista vredi.
Edit: Novo ime kao moguce resenje na pleju je jedan nas bivsi igrac, kobo bek, koji je vise koristen na jedinici. Necu vam reci ime ali ce ga se vecina odma setiti, mozda i poslednji sigurni izvodjac bacanja koji je igrao u nasem klubu. Covek koji kad je fauliran odma mu pripises 2 poena. Dobar suter, imao katastrofalnu proslu sezonu, pa nam je dostupan za mnogo manje nego sto zaista vredi.
Последње учитавање од Andrej дана 27 Сеп 2013, 19:15, учитано 1 пут укупно.