Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Kako fejlujem ovo kolo, ostavio sam Šoua na klupi, kontao sam nema šanse da uzme klin šat, liverpul će ih klepiti. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Ja imao ogromne promasajeve sa Staridzom i Ben Arfom, ali dobro ne mogu ni oni uvek da donose brdo poena. Bejns sjajan, Bane dobar, Minjole solidan. Fejl kola je ostavljanje Agbonlahora na klupi. Mozda i uspem da izvucem nesto od ovog kola jer su mi ostali jos Nastasic i Zabaleta iz Sitija, Remzi Ozil i Ziru iz Arsenala i majstor Eriksen iz Totenhema.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
4 igrača i 15 bodova, od čega fejl Kolmana. U h2h protiv Andreja, on ima Bejnsa ali i -8 od transfera tako da se nadam pobjedi. 
Последње учитавање од TSG дана 21 Сеп 2013, 22:31, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
Ja redovno protivnicima poklonim 8 bodova fore. Nekako volim da izmenjam prevelik broj igraca izmedju kola. Za sada imam +7 posle prvog dana, a i nikako da se otmem utisku da se tvoji igraci, osim RVP, nece nakupiti poena. Ja se uzdam u to da ce SIti odigrati dobru odbranu, mada tesko, ali i dva kreatora igre Eriksen i Ozil mi se cine kao sigurni bodovi, uz Zirua za koga smatram da moze da ga mune Stokama.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ma da, nemoj Zele uzeti Ozila, ok je Wolkot, mršupičkumaterinu. Bolje da sam prespavao ovo kolo. Ako budem imao preko 30p biće fantastično. Izgleda da je ovo prvi moj poraz u h2h ligi.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Nemanja
- Assistant Manager
- Поруке: 653
- Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
- Место: Krusevac
Zasto RVP ne igra, imam 47 poena i imam jos Zabaletu, Eriksena, RVP-a i Witingema?
Edit: RVP mi je kapiten a Benteke zamenik.
Edit: RVP mi je kapiten a Benteke zamenik.
Последње учитавање од Nemanja дана 22 Сеп 2013, 16:30, учитано 1 пут укупно.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
E sad upadam u problem i treba mi savet. Ziru je rupa i to se vidi, da mu nema Ozila i dalje bi bio rupa, njega bi rado zamenio, a mislim i da je Staridz zreo za izmenu. U problemu sam jer nemam pojma koga da ubacim na njihova mesta. Jednog bi rado ubacio Suareza ali drugog nemam pojma, dvoumim se tacnije izmedju Dzeka i Lukakua. Dajte neki predlog.