Filmovi
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
Zato što pričaš o nekim filmovima koji su za klasu bolji od gore navedenih...
Gledaj Hammer of gods i kaži mi da li možeš da navedeš 2 gora filma? 
BTW Odgledah po prvi put Iluzionistu... Kako izvalih ista priča kao sa ovim white house down i olympus has fallen, samo što su u ovom slučaju u pitanju dva jebena remek dela. Daklem Prestiž i Iluzionista u mesec dana dva filma sa sličnom postavkom a oba fenomenalna...
BTW Odgledah po prvi put Iluzionistu... Kako izvalih ista priča kao sa ovim white house down i olympus has fallen, samo što su u ovom slučaju u pitanju dva jebena remek dela. Daklem Prestiž i Iluzionista u mesec dana dva filma sa sličnom postavkom a oba fenomenalna...
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Treci deo...
Prvi mi je bio jako zanimljiv, drugi ocajan... Nadam se da ce ovaj biti dobar... Zanimljiva mi je prica skroz, iako se ne lozim na taj fazon... 
Код: Изаберите све
http://www.youtube.com/watch?v=NqGRAYkX18E
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Odgledah "Jobs". Au kako sam se smorio. Mnogo je ocajan film. Plus, meni je Jobs idol, zadovoljio bih se i nekim prosecnim filmom, ali ovo, ovo je smece. Prvo, reziser i scenaristi su bar mogli da procitaju Ajzaksonovu biografiju Stiva Dzobsa, mnogo je netacnih stvari u filmu, kako o Dzobsu, tako i o ostalim likovima. Ko je hteo da odgleda film da bi upoznao Dzobsa, dzabe je gledao film. Obicno kad se film ubrza, ostane nedovrsen. E, Stern je uspeo da napravi prespor i nedovrsen film. Covek nije ubacio period kad je Jobs kupio deo Piksara, radio u istom, i napravio najbolju i najskuplju kompaniju za animirane filmove. Ima gomila nebitnih scena, i onih bitnih koje je Stern napravio nebitnim. Ljudi koji ne znaju nista o Dzobsu, steci ce pogresan utisak o njemu zahvaljujuci filmu.
-Jobs u filmu: Ludi, pohlepni, sebicni biznismen, bez osecaja za lojalnost. Neko kome je stalo do sebe i profita. I to je sve.
-Jobs u stvarnom zivotu: Inovator i najveci vizionar novijeg doba. Covek bez kog bismo danas i dalje igrali igrice na tetrisu, nosili vokmene i imali telefone koji ne mogu da rade nista drugo osim da pozivaju i salju sms-ove . Covek koji je zrtvovao sve zarad velikog napretka u tehnologiji.
Osakaceno, plitko, sporo, nedovrseno, netacno, pogresno. 3.5/10
-Jobs u filmu: Ludi, pohlepni, sebicni biznismen, bez osecaja za lojalnost. Neko kome je stalo do sebe i profita. I to je sve.
-Jobs u stvarnom zivotu: Inovator i najveci vizionar novijeg doba. Covek bez kog bismo danas i dalje igrali igrice na tetrisu, nosili vokmene i imali telefone koji ne mogu da rade nista drugo osim da pozivaju i salju sms-ove . Covek koji je zrtvovao sve zarad velikog napretka u tehnologiji.
Osakaceno, plitko, sporo, nedovrseno, netacno, pogresno. 3.5/10
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Pazi sta ti kazem ovo ce da bude govno... Prvi deo je bio ok ali samo to, drugi deo blah... Football factory e to je huliganski film!TOMARA пише:Treci deo...Prvi mi je bio jako zanimljiv, drugi ocajan... Nadam se da ce ovaj biti dobar... Zanimljiva mi je prica skroz, iako se ne lozim na taj fazon...Код: Изаберите све
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
Uz Football factory i I.D.,The Firm (1988 i 2009),Ultra'(italijanski),Awaydays i Proč(česki),a sto se tice GSH jedino prvi deo moze da prodje,drugi onako,a osecam da je ovaj treci zesce sra.e....i da jedva cekam ovaj ruskiAndrosito пише:Pazi sta ti kazem ovo ce da bude govno... Prvi deo je bio ok ali samo to, drugi deo blah... Football factory e to je huliganski film!TOMARA пише:Treci deo...Prvi mi je bio jako zanimljiv, drugi ocajan... Nadam se da ce ovaj biti dobar... Zanimljiva mi je prica skroz, iako se ne lozim na taj fazon...Код: Изаберите све

- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Jel' gledao neko ovo ??
Pogledao sam Kickass 1 i 2, odlican je i prvi i drugi deo..
Preporuka
Jel' gledao neko i Grown Ups 2 ??
http://www.imdb.com/title/tt1245492/?ref_=nm_flmg_act_7Preporuka
Jel' gledao neko i Grown Ups 2 ??
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Шта знам, мени се свидео, прави за убијање времена, одгледај слободно..arseNal-serbia пише:Jel' gledao neko ovo ??
http://www.imdb.com/title/tt1245492/?ref_=nm_flmg_act_7
А јел гледао ко неки од ових:
After Earth (одгледао бих због Вил Смита, ал очајну оцену има)
Home Run
The Frozen Ground
Scenic Route
Byzantium
Stuck in Love