Mobilni telefoni
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Status: Није на вези
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
Ја скинуо апликацију за Радио С јер само њега слушам. Баци поглед, мислим да можеш да нађеш.Dule93 пише:Jel ima da se nađe aplikacija za radio, ova što imam mi se ne sviđa pa gledam da je zamenim ali ne mogu da nađem nigde. Sve što ima jesu aplikacije koje imaju streamove a nigde nema klasičan radio za slušalice.
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Hoce moji da me nagrade ovim telefonom za dosadasnji uspeh na faksu...
sto se mene tice bolji mi i ne treba, jer telefon i ne koristim previse ovako, sem za slusanje muzike kad idem na trening ili slicno.
E sad vidim dole Tip melodija, nigde nema da pise da podrzava mp3 format sto je malo cudno, jel ima neko ovakav telefon i misljenje vase da li da uzimam, naravno ako moze da podrzi mp3 sto ovde ne pise.

ps. sad videh da Dule rece da ima Xperiu E, pa neka odg ovde kad vidi
Код: Изаберите све
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/sony-xperia%E2%84%A2-e.2299.htmlE sad vidim dole Tip melodija, nigde nema da pise da podrzava mp3 format sto je malo cudno, jel ima neko ovakav telefon i misljenje vase da li da uzimam, naravno ako moze da podrzi mp3 sto ovde ne pise.
Последње учитавање од westlife92 дана 14 Сеп 2013, 20:28, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Uzmes lepo ovo:westlife92 пише:Hoce moji da me nagrade ovim telefonom za dosadasnji uspeh na faksu...
sto se mene tice bolji mi i ne treba, jer telefon i ne koristim previse ovako, sem za slusanje muzike kad idem na trening ili slicno.Код: Изаберите све
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/sony-xperia%E2%84%A2-e.2299.html
E sad vidim dole Tip melodija, nigde nema da pise da podrzava mp3 format sto je malo cudno, jel ima neko ovakav telefon i misljenje vase da li da uzimam, naravno ako moze da podrzi mp3 sto ovde ne pise.![]()
Kvalitet muzike je mnogo dobar, sluske su predrkane, ja mislim da je u kompletu sve nekih 40 dolara, bilo je 50-60 kad sam ja uzeo pre 2 godine. I eto ti resenja za muziku. Punim ga na svakih 6-7 dana, a koristim ga 2-3 sata dnevno.
Ostalo potrosis na neki komad odece. Pametnije je nego da bacas pare na telefon koji kosta toliko koliko kosta zato sto ima funkcije koje neces koristiti.
Последње учитавање од neme93 дана 14 Сеп 2013, 20:51, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- westlife92
- World Class Manager
@mmladja
hahahahah ma nece uzeti, znaju vec
@neme93
Dobro, sluske vec imam, dojajne su i zvuk i sve, mada ja sam ih uzeo vise zbog izgleda i sad me vijaju ckepi po Cairu kad idem na trening

A fon pa ipak treba neki, necu ovo da uzimam sto si predlozio kad vec hoce fon da mi kupe
Imam SonyEricsson K770i vec sesta godina, ali otkazuju mu dugmici i evo displej poceo juce da otkazuje, nije izdrzao, inace ne bi ni kupovao drugi 
hahahahah ma nece uzeti, znaju vec
@neme93
Dobro, sluske vec imam, dojajne su i zvuk i sve, mada ja sam ih uzeo vise zbog izgleda i sad me vijaju ckepi po Cairu kad idem na trening

A fon pa ipak treba neki, necu ovo da uzimam sto si predlozio kad vec hoce fon da mi kupe
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
podrzava sledece formate: aac, wav, mp3, mp4, wma, H.263, H.264, wmv, tako da opusteno mozes slusati mp3westlife92 пише:Hoce moji da me nagrade ovim telefonom za dosadasnji uspeh na faksu...
sto se mene tice bolji mi i ne treba, jer telefon i ne koristim previse ovako, sem za slusanje muzike kad idem na trening ili slicno.Код: Изаберите све
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/sony-xperia%E2%84%A2-e.2299.html
E sad vidim dole Tip melodija, nigde nema da pise da podrzava mp3 format sto je malo cudno, jel ima neko ovakav telefon i misljenje vase da li da uzimam, naravno ako moze da podrzi mp3 sto ovde ne pise.![]()
inace fon je okej, kad ti ga vec poklanjaju i kad si vec dobar , uzmi hehe
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Podrzava mp3, ne brini se. Sta da ti kazem, nije los fon. Jedino sto ima malo rama pa pocne da baguje kad mu instaliras malo vise aplikacija ali za muziku je odlican. Ja ga koristim za muziku kad idem do faksa, poruke i to je to. Baterija je nesto slabija, drzi najjace dva dana, ali mozda je to samo moja takva, jer sam ja kupio neki preko grane za 80 evra.westlife92 пише:ps. sad videh da Dule rece da ima Xperiu E, pa neka odg ovde kad vidi
- westlife92
- World Class Manager
- westlife92
- World Class Manager