KK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Ima i tu istine ako ga najure iz Wizardsa posto tamo vazi za najljakse koji je igrao u NBA, kazu kakve likove dovodi u njihov onaj room da je to za pricu, plus Veselog niko ne kontrolise a on ide po barovima i opija se i pravi cirkus! Dobro se zna da svaki NBA klub ima coveka koji prati ovakve ispade igraca, ukoliko ga Wizardsi puste u letnju ligu posto nemaju nameru da mu placaju platu a on da se opija tesko da ce neki klub da ga uzme u NBA! E sad fora je sto on nije igrao gotovo 2 sezone uopste i sto moze da ubode ugovor u Evropi koji pozeli, ali ako je tacno ono sto pricaju hoce da radi sa Vujosevicem i to je jedini plus KK Partizana u trci za Jana Veselog! Da li ce doci ili nece znace se tek posle turnira u Spaniji i pocetka priprema NBA timova! Znaci negde polovinom OKTOBRA! Do tad uzivajte u Zlovaricu i Malesevicu posto ce ostati sigurno do pocetka sezona a jedan od njih dvojice mislim i izboriti ugovor zavisno kog igraca dovedmo Jana ili
Vesely
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 10 Сеп 2013, 23:16, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Mozes imati 4 stranca, a mi imamo Lovernja, Dala, Vestermana, Kinsija i Bertansa, s tim da ce Dalo verovatno otpasti za Superligu. E sad u slucaju da Veseli nekim cudom dodje, mozda bi za njega mogli da trazimo srpski pasos, a imamo pravo na 2 igraca sa dvojnim, ako sam dobro upucen.
Последње учитавање од -MiX- дана 11 Сеп 2013, 02:26, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Znam da Zvezda radi na tome u mladjim kategorijama, a Partizan se zestoko protivi iako je nedavno ostao bez Magdevskog, a imao je problem sa Cekovskim. Moje misljenje je da treba da ostane ta granica za broj stranaca, jer nam je reprezentacija svake godine sve tanja, jer se trazi rezultat preko noci i mladji igraci ne dobijaju sansu (primer Zvezda i Radnicki), mozda cak i da se smanji ta granica, ionako ta liga nista ne donosi sem prestiza.Alexandar_81 пише:-MiX-, tesko da ce biti usvojeno! Radi se na tome da se ukine broj stranaca! Tako sam ja cuo! Nema potrebe za tim!
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
-MiX-, fora je u tome sto ta liga nama i ne treba, mislim na Zvezdu (FMP), Partizan, Radnicki, Megu inace nasi reprezentativci se nece naci u nasoj ligi tj ako nesto vrede preci ce u neki od ovih klubova ili ce odmah u inostranstvo! Jednostavno kosarkaske zvanicnike sirom evrope ne zanima reprezentacija i sve ce uraditi da klupski sport jaca! Ali ajde da vidimo sta ce biti!
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
A plus sto je bio najbolji u Wizardsima tokom ovog letnjeg kampa,verovatno ce ga isforsirati ove sezone,pa ako ne bude nasao angazman i za sledecu tek se tad mozda vrati u Evropu,a ne u Partizan..
BB-DM-TK-JV-ZL(primera radi) pa mi ne bi primali vise od 50 poena po utakmici,doduse ne bi davali ni vise od 55...
BB-DM-TK-JV-ZL(primera radi) pa mi ne bi primali vise od 50 poena po utakmici,doduse ne bi davali ni vise od 55...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 13 Сеп 2013, 15:23, учитано 2 пута укупно.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Код: Изаберите све
http://www.mondo.rs/a614707/Sport/Kosarka/Batum-Bio-sam-u-Beogradu-sto-ne-bih-opet.htmlBoris Dalo(Dijao),Jan Veseli,Batum,nemojte ga vise,presvisnuce citajuci novine