Filmovi
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Now You See Me 6/10
Lost in translation 8/10
Me, Myself & Irene 5/6
Eden Lake 7/10
The Terminal 7/10
Procitah negde da ce Bejl da glumi Mojsija u filmu "Exodus"(Ridley Scott).
Lost in translation 8/10
Me, Myself & Irene 5/6
Eden Lake 7/10
The Terminal 7/10
Procitah negde da ce Bejl da glumi Mojsija u filmu "Exodus"(Ridley Scott).
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
I ja pogledah nekoliko naslova o kojima se ovde govorilo zadnjih par dana:
World War Z. Dobar, nista manje se nije ni ocekivalo, ali jebiga, ono kada sam ga cekao toliko, bezao od trejlera i svega, na kraju sam daleko od zadivljenog. Vidi se visoki budzet u svakoj sceni, na tome bi samo umobolnik imao da zameri nesto. Jebiga, meni nekako nepotpuno iskustvo, ostali su nedoreceni u mnogo slucajeva, ova prica kao da moli za nekih 5-6 sati, znaci par nastavaka. Prica je mogla malo inteligentnije da se zavrti tu i tamo, Dbre TPi je mogao malo manje da bude heroj, mogli su da postoje i drugi likovi, ovako mu prazno bilo sto se uloga tice.
Now You See Me. Rekoh vec, meni nista posebno, zabavan filmcic.
Trance. Svideo mi se. Uprkos strahovitom proseravanju i imbecilnim situacijama. Sama prica pociva na idiotksoj osnovi, da ne otkrivam radnju ovde, ja nisam kupio onu foru. Kada se to zanemari(mozda i necete imati problem da svarite pricu) sledi fina prica koja tece glatko i ima sve sto treba da ima.
The East - nisam zavrsio,jako malo mi je ostalo, tesko da mogu da pokvare utisak tih nekoliko minuta. Takodje pomalo kretenska prica, ali sve su takve danas. Kada kupis gomilu sranja koja ti prodaju red je i da uzivas u njima. I gluma je solidna.
World War Z. Dobar, nista manje se nije ni ocekivalo, ali jebiga, ono kada sam ga cekao toliko, bezao od trejlera i svega, na kraju sam daleko od zadivljenog. Vidi se visoki budzet u svakoj sceni, na tome bi samo umobolnik imao da zameri nesto. Jebiga, meni nekako nepotpuno iskustvo, ostali su nedoreceni u mnogo slucajeva, ova prica kao da moli za nekih 5-6 sati, znaci par nastavaka. Prica je mogla malo inteligentnije da se zavrti tu i tamo, Dbre TPi je mogao malo manje da bude heroj, mogli su da postoje i drugi likovi, ovako mu prazno bilo sto se uloga tice.
Now You See Me. Rekoh vec, meni nista posebno, zabavan filmcic.
Trance. Svideo mi se. Uprkos strahovitom proseravanju i imbecilnim situacijama. Sama prica pociva na idiotksoj osnovi, da ne otkrivam radnju ovde, ja nisam kupio onu foru. Kada se to zanemari(mozda i necete imati problem da svarite pricu) sledi fina prica koja tece glatko i ima sve sto treba da ima.
The East - nisam zavrsio,jako malo mi je ostalo, tesko da mogu da pokvare utisak tih nekoliko minuta. Takodje pomalo kretenska prica, ali sve su takve danas. Kada kupis gomilu sranja koja ti prodaju red je i da uzivas u njima. I gluma je solidna.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Clint Eastwood
- Manager
- Mood:
- neme93
- World Class Manager
Veceras maraton:
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0385726/Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0393162/Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0210945/Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- neme93
- World Class Manager
Gledao sam Mirrors 2, The Love Guru, Quarantine 2, Evil Dead, The Dead, 2012 Ice Age, Altitude, Scott Pilgrim vs. the World, Immortals. Tako da kapiram da nikad vise necu imati tu privilegiju da kazem: "Ovo je najgori film koji sam ikada gledao", jer ovi iznad pomenuti dominiraju po tom pitanju.Socivar пише:sigurno si gledao i vece smece od filmova...
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Stari Evil Dead i Skot Pilgrim su sasvim dobri filmovi, ne znam kako nego moze da kaze za njih da su smece?! Mozda ti jednostavno nisu legli... Ali da su losi filmovi, nisu. Toliko je gorih, katastrofalnijih i kriminalno losih. Samo neki koje sam ja gledao: Highlander 2, Battlefield: Earth, Catwoman, Gigli, treci Blejd, treci Matriks, svi filmovi Uve Bola, skoro svi filmovi M. Najt Sjamalana u poslednjih nekoliko godina...
Trust me, i'm the Doctor
- neme93
- World Class Manager
Evil Dead - 2013Socivar пише:Stari Evil Dead i Skot Pilgrim su sasvim dobri filmovi, ne znam kako nego moze da kaze za njih da su smece?! Mozda ti jednostavno nisu legli... Ali da su losi filmovi, nisu. Toliko je gorih, katastrofalnijih i kriminalno losih. Samo neki koje sam ja gledao: Highlander 2, Battlefield: Earth, Catwoman, Gigli, treci Blejd, treci Matriks, svi filmovi Uve Bola, skoro svi filmovi M. Najt Sjamalana u poslednjih nekoliko godina...
The Evil Dead - 1981
Sto se tice Skota Pilgrima. Ja nisam mogao da docekam da se film zavrsi. Ne znam da li je u istoriji kinematografije neko mogao da sakupi iritantniju glumacku postavu i da im da da glume najiritantnije karaktere. Cak ima tu jedna gotivna likusa, od koje su napravi hipster nakazu. Pozdravljam to sto je reziser pokusao da napravi nesto originalno, dobio bi plus, ali kad se ta originalnost ne iznese na kvalitetan i kul nacin, minus.
- Clint Eastwood
- Manager
- Mood:
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Odgledaj Hammer of godsneme93 пише:Gledao sam Mirrors 2, The Love Guru, Quarantine 2, Evil Dead, The Dead, 2012 Ice Age, Altitude, Scott Pilgrim vs. the World, Immortals. Tako da kapiram da nikad vise necu imati tu privilegiju da kazem: "Ovo je najgori film koji sam ikada gledao", jer ovi iznad pomenuti dominiraju po tom pitanju.Socivar пише:sigurno si gledao i vece smece od filmova...
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Za pola cuke na pinku 2, klasik :
Код: Изаберите све
http://tv.aladin.info/4255-vecni-sjaj-besprekornog-umaJusqu'ici tout va bien…