Vladar brate ja nekako nemam volju... Sad će salva pljuvaže ali nekako mi je antipatičan gandolfini.... Nemam ja ništa protiv njega i ne kažem da je serija loša ili da je on loš glumac samo nekako nemam volju da krenem da gledam...Vladar пише:Ljudi, pogledajte citavu seriju, nemojte sa tom pricom: par epizoda i nije nesto. To ne znaci nista.
Lepo svih 6 sezona srnjajte, ako posle toga mozete kazete da je serija ok ili daleko bilo - losa, a da to ne radite zbog zadrtosti, ja cu pojesti racunar.
Serije
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Ne privlače me Sopranovi.
Zilion ljudi gotivi Sajnfelda, mnogi čak idu toliko daleko da tvrde da je bolja serija od Mućki, a mene je smorila nakon 10ak epizoda.
Što je dobra Džensenova žena, ju.

Zilion ljudi gotivi Sajnfelda, mnogi čak idu toliko daleko da tvrde da je bolja serija od Mućki, a mene je smorila nakon 10ak epizoda.
Što je dobra Džensenova žena, ju.

Последње учитавање од Gagi дана 10 Сеп 2013, 18:08, учитано 1 пут укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
A movie could be great, but The Shield already has arguably the greatest finale of all time. It's hard to want to mess with perfection.
EDIT: In January of 2003, The Shield won the Golden Globe for best dramatic television series, defeating the likes of The Sopranos and 24 and surprising nearly everyone.
Код: Изаберите све
http://www.vulture.com/2013/09/shield-movie-shawn-ryan.html?mid=imdbEDIT: In January of 2003, The Shield won the Golden Globe for best dramatic television series, defeating the likes of The Sopranos and 24 and surprising nearly everyone.
Последње учитавање од Dule93 дана 10 Сеп 2013, 19:55, учитано 2 пута укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Nikakav parametar i nezahvalno je proediti bilo koje dve serije na bilo koji nacin, ali Sopranovi su uzeli 5 Zlatnih Globusa naspram 2 The Shielda.Dule93 пише:In January of 2003, The Shield won the Golden Globe for best dramatic television series, defeating the likes of The Sopranos and 24 and surprising nearly everyone.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Vladar пише:Sopranovi su uzeli 5 Zlatnih Globusa naspram 2 The Shielda.Dule93 пише:In January of 2003, The Shield won the Golden Globe for best dramatic television series, defeating the likes of The Sopranos and 24 and surprising nearly everyone.

Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ako, i treba, nego samo isticem da mi je bedno sto sam potegao to oko Globusa i nagrada kada je beznacajno, ali se sam covek upleo.
Последње учитавање од Vladar дана 10 Сеп 2013, 20:34, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RoyiGbUp2o0[/youtube]
Mrem! xD
Al onaj pokret kad kaze: "Yes"
Mrem! xD
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Kad smo kod spavanja, ja sam ovo oplakao:neme93 пише:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RoyiGbUp2o0[/youtube]
Mrem! xD
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0c5hEq-2K6Q[/youtube]