Serije
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Uzeo da pogledam Justified i Sopranove, i nisam mogao. Shield je previse dobra da bih tako brzo poceo sa drugom serijom.
Последње учитавање од Dule93 дана 09 Сеп 2013, 23:21, учитано 1 пут укупно.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Poceo Batman Beyond. Dosadile mi vise krimi serije, pa resio malo da promenim. Svidja mi se, nema vise toliko Brusa Vejna, drugacije okruzenje, drugi negativci, do sad nevidjeni u ostalim serijama i filmovima o slepom misu.
Trust me, i'm the Doctor
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Uhvatio sam par epizoda na TV i nije mi se preterano svidelo. Kul priča, krimosi i to, ali pojedinci imaju previše odvratne face i radnja mi je pomalo spora. Ne planiram da gledam. Možda probam The Wire, šta znam. Ortak hvali Kalifornikaciju, ali zaista ne mogu da gledam Moldera, koji za 10 god. u XF nije osetio vaginu, kako jebe svaki jebeni dan. On je Molder, ne neki šatro pisac. Molder! Isto tako ne bih gledao seriju u kojoj Džensen Akls glumi nekog, nem pojma, doktora ili psihopatu. On je Din Vinčester.
Последње учитавање од Gagi дана 10 Сеп 2013, 17:23, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Bicu pristojan i odmeren: Za Kalifornikaciju gresis. I to poprilicno. Ja obozavam X Files pa sam uzivao u Henku Mudiju, odvalio je ulogu. Veruj mi, ako je to jedino sto te sprecava da pratis seriju, predji preko odmah.
Ne smem da se upustam u ovo oko Sopranovih, stvarno ne smem. Toliko toga bih rekao, ali ne mogu to da srocim a da te ne uvredim. Tebe i bilo koga ko ne smatra seriju dobrom. Jednostavno: gresite.
Ne smem da se upustam u ovo oko Sopranovih, stvarno ne smem. Toliko toga bih rekao, ali ne mogu to da srocim a da te ne uvredim. Tebe i bilo koga ko ne smatra seriju dobrom. Jednostavno: gresite.
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Been thanked: 11 times
И ја се слажем са Гагијем. Гледао сам финих серија и филмова о мафији, али Сопранови ме никако нису привлачили јер кад год бацим поглед на ТВ, главни јунак седи у некој кафани. Па изађи напоље, прошетај то дебело дупе! Можда некад и погледам јер много људи каже да је до јаја, ал опет како веровати људима кад причају о серијама о мафији, а нису гледали Хоботницу?
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Brigada.
p.s. Drva se slazu, a misljenja poklapaju.
p.s.s. Il capo dei capi, odlicna uz La Piovra.
p.s. Drva se slazu, a misljenja poklapaju.
p.s.s. Il capo dei capi, odlicna uz La Piovra.
Последње учитавање од Tik'al дана 10 Сеп 2013, 17:41, учитано 2 пута укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Been thanked: 11 times
Тикал, мислим да си ми је већ препоручивао! Видим да има само 15 епизода што је одлично, може за 3 дана да се сагледа све.
Сад ћу да је "купим", ајд само баци неки линк са доста сидера. А гледао сам и Il capo dei capi, исто је одлична.
Владар, ајд послушаћу те кад си навалио.
Владар, ајд послушаћу те кад си навалио.
Последње учитавање од mmladja дана 10 Сеп 2013, 17:51, учитано 1 пут укупно.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Da ti kazem Gagi, kao decko koji je 2 puta pregledao sve epizode X Filesa: Gledaj Kalifornikaciju! Duhovni kao Henk Mudi jebe - u svakom smislu. Covek je rodjen za tu ulogu. A i serija nije samo o jebacini, mnogo je dublja (pun not intended). Pisao sam ovde o toj seriji, pogledao sam sve epizode za 2 nedelje. Mnogo je dobra. Sopranove nisam zavrsio, stao sam kod trece sezone, tako da necu da sudim dok ne sagledam sve.
Trust me, i'm the Doctor