Blue Screen of Death? Pomoc
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Blue Screen of Death? Pomoc
Vec dva dana kad udjem u igru izbacuje mi plavi ekran sa onim kodovima i greskama. Citao sam nesto da je to bolest pred umiranje kompa ali ne mora da znaci. Da li se ikome to desavalo i zna li iko sta znace ove gluposti tj sta je problem, posto sam skinuo neki citac tih gresaka i ocitava mi da su problemi sledeci:
Hvala unapred.

Последње учитавање од Orthodox дана 19 Јул 2013, 20:26, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Kod BSoD-a su najcesci problemi drajveri ili sam hardver. Apdejtuj antivirus(jer umeju virus nekad da sjebu drajvere), poskidaj sve najnovije drajvere i to je to. Ako i dalje jebe, reinstaliraj sistem, ako i dalje jebe, onda ti se neki deo hardvera sjebao i moras da ga promenis.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Ličke
- Assistant Manager
- Поруке: 583
- Придружен: 05 Нов 2011, 01:20
- Место: Kula
- Steam: licke2
Kad krene redovno da vam iskace BSOD gledajte da vam je fon uvek blizu i kada iskoci slikajte i probajte da nadjete resenje na internetu jer uvek vam izbaci sta vam pravi problem
Последње учитавање од Ličke дана 28 Јул 2013, 02:52, учитано 1 пут укупно.
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Da proverite da li je sa RAM-om sve u redu radite ovo:
Start/Run(ako imate dugme, ako nemate kucajte u search run)/ onda ukucate MdSched.exe/ zatim ok/ pa restart
ako je problem do RAM memorije pokazace vam, i tamo probajte sve RAM memorije da vidite koja nije dobra
ja sam to skoro radio kad su mi poslali RAM koji ne radi i otkrio koji nije dobar
Start/Run(ako imate dugme, ako nemate kucajte u search run)/ onda ukucate MdSched.exe/ zatim ok/ pa restart
ako je problem do RAM memorije pokazace vam, i tamo probajte sve RAM memorije da vidite koja nije dobra
ja sam to skoro radio kad su mi poslali RAM koji ne radi i otkrio koji nije dobar