FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo
Status: Није на вези

Порука од arseNal-serbia »

Aha malo sutra .. :rugalica:

Ja bih pre rekao oko 1.5 ili 2 miliona .
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Samo se vi sprdajte, ali taj Djura je nešto najbolje što se desilo Faljiju do sada u životu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

zele пише:kolaju priče da je za Šćepu dobijeno 3.5m, ali mi nije jasno kako Mitar vredi samo 5m. Pa gde je tu logika!?
To je zato sto poslujemo po principu daj sta das.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Ma price za malu decu, prodat je za 600k od cega je Partizanu pripalo pola...a sto se Mitra tice, ko zna sta se tu desilo, i ko je koliko dobio...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Falji Ramadani i Partizan su podelili oko 620 hiljada evra, 2,4 miliona evra isparila u nepoznatoj politickoj partiji!

Jao sam da nas kupi neko, da ne gledam vise ove njuske... Rinate Ahmetov dodji i uzmi nas dobijas i Teleoptik za 1 dinar :poz:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Branko Ruzic mora da da ostavku zato sto je sad Ministar bez portfelja bavice se evropskim integracijama tako da Djuric gubi jednog svog coveka. Mile Jovicic reko Djuricu da da ostavku tako da ono ocekujem da ce ova uprava otici u najskorije vreme! МРЗИМ ЂУРУ ВОЛИМ ПАРТИЗАН!
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

SUTRASNJI BLIC - Smrdljive novine...

Слика

Jao zemljo Indijo otvori se progutaj nas :censored:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 05 Сеп 2013, 14:28, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

laza95 пише:Branko Ruzic mora da da ostavku zato sto je sad Ministar bez portfelja
Gledao sam njegov intervju neko jutro na tv-u, kaze covek da, iako postaje ministar, konsultovace se sa uefom da vidi da li postoje neki razlozi zbog koga bi morao da ode iz Partizana. Inace ce jos uvek biti tu. Jer, kako on kaze, Partizan se voli. :xD:
Volite vi pare, mamu vam... :nasty:
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Alexandar_81 пише:SUTRASNJI BLIC - Smrdljive novine...

Slika

Jao zemljo Indijo otvori se progutaj nas :censored:
A cek, ja nisam u toku, zasto su Blic smrdljive novine?
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

zato sto su najgori medij u nasoj drzavi... Kao sto pink, kurir, telegraf itd. unistavaju kulturu, ovi se bave itakako ozbiljnim i nimalo bezazlenim temama a sa mnogo lazi kojima pomucuju politicku svijest naroda. O tome kakvu politiku vode dovoljno ces vidjeti ako probas na komentarima nekog ozbiljnog clanka da nadjes bilo kakav komentar u kojem se daje konstruktivno objasnjenje nekog stava koji se ne poklapa sa tim clankom... Neces ga naci.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

Inace Blic je Djilasova novina, pa mozes misliti koliko je tu objektivnosti i koja je svrha postojanja tih novina.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Код: Изаберите све

http://www.butasport.rs/2013/09/ibrahim-gaj-prelazi-u-partizan.html
booombaaaa :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

-MiX- пише:Inace Blic je Djilasova novina, pa mozes misliti koliko je tu objektivnosti i koja je svrha postojanja tih novina.
Odakle ti ovo zivota ti? Vlasnik blica su Nemacka i Svajcarska kompanija Ringier i Axel Springer. Blic (samim tim 24 casa, pres i druge) je privatno vlasnistvo i nema veze sa drzavoma jos manje Djilasom. Znam (i to odlicno) neke ljude koji rade u Blicu i znam dosta oko toga sta se desava tamo. Nije sve cisto naravno, ali Djilas nema bas nikakve veze sa tim listom.

Izvinjavam se na off-u, moro sam da odgovorim.

:cheers:
Последње учитавање од Karna дана 06 Сеп 2013, 02:47, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

Karna пише:-MiX- wrote:
Inace Blic je Djilasova novina, pa mozes misliti koliko je tu objektivnosti i koja je svrha postojanja tih novina.

Odakle ti ovo zivota ti? Vlasnik blica su Nemacka i Svajcarska kompanija Ringier i Axel Springer. Blic (samim tim 24 casa, pres i druge) je privatno vlasnistvo i nema veze sa drzavoma jos manje Djilasom. Znam (i to odlicno) neke ljude koji rade u Blicu i znam dosta oko toga sta se desava tamo. Nije sve cisto naravno, ali Djilas nema bas nikakve veze sa tim listom.

Izvinjavam se na off-u, moro sam da odgovorim.

:cheers:
Sad link neki da ti dam nemam, prilicno sam siguran u ovo sto sam napisao iako sad nemam neki opipljiv dokaz. Ne znam secas li se mozda rata izmedju Pinka i Blica, to je inace bila svadja izmedju Mitrovica i Djilasa? I ne mislim na vlasnistvo nego na uticaj.

Izvinjavam se i ja na off-u. Ne zelim da zalazim u politiku, samo sam eto napomenuo jer sam citao nesto na tu temu. :cheers:
Последње учитавање од -MiX- дана 06 Сеп 2013, 03:46, учитано 2 пута укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

istina je da oni vode Đilasovu politiku tj. da podrzavaju demokrate. Nedavno kada je u medijima bilo rijeci o novim dokazima u slucaju Taton, oni su izbacili clanak o tom slucaju, iz dijelova u 3-4 dana i ja nisam mogao da vjerujem na koji nacin je to predstavljeno. Tolika agresivnost i napad na te momke kao da su svi do jednog serijski ubice. Ispod na tekstu naravno samo stotine komentara tipa "smrtnu kaznu svima" a ni jedan jedini misljenje neke druge strane. Meni nisu ni 1 objavili i onda odem na njihovu fb grupu i na linkovima tih tekstova ostavim link za dokumentarac "pretpostavka pravde" koji se bavi tim slucajem, i oni ih obrisu i banuju me u grupi. Toliko o toj njihovoj demokratiji. Zbog toga je nedavno i bila ona parola na jugu, ukljuci mozak, ne citaj smrdljive novine - blic.
I da, posle sam saznao da je ista ta novinarka koja je pisala taj serijal tekstova o Tatonu, ista ona koja je jos za zivota patrijarha Pavla pisala o njemu kao da je najveci lopov i zlotvor u ovoj zemlji...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

jebala vas politika
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Scepovic opet dao gol :yesko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Tik'al пише:Scepovic opet dao gol :yesko:
I upisao se u istoriju Hihona kao prvi igrac koji je na 4 uzastopne utakmice dao po gol
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Sad će mladji Šćepa na debiju za Olimpijakos da upiše het-trik,
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Lola
Youth Team Coach
Поруке: 164
Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
Место: Subotica

Порука од Lola »

Код: Изаберите све

http://sport26.rs/strana.php?IDs=424&naslov=Sve%20spremno%20za%20hap%C5%A1enje%20Dragana%20%C4%90uri%C4%87a
!!!

A sve ce da se zavrsi ovako: Partizan ce da pocne da gubi bodove, a slucaj djure frizure ce da se zaboravi i ostace na slobodi...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”