Filmovi
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
Gagi, sigurno si gledao, ali ako nisi....
i
Vecinom su isti glumci, isti direktor, sa The World's End cine trilogiju. Svi su odlicni filmovi, preporuka svima da pogledaju.
Odgledah juce Now You See Me i Fast and Furious 6. Oba filma su dosta zabavna za gledanje sa mozgom na ispasi. Jedan film rusi sve zakone fizike i ovaj serijal lagano prelazi u superherojski zanr, dok je drugi prekrsio jedno od zlatnih pravila dobre detektivske fikcije, sto je zapravo steta, jer je film u pocetku jako zanimljiv, ali se na kraju raspada. Jos je veca steta kada se pogleda glumacka ekipa ukljucena u ovaj projekat, mnogo vrhunskih glumaca, ali u ovom filmu nekako su nedoreceni. Valjda ce planirani nastavak biti bolji...
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0365748/Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0425112/?ref_=sr_1Odgledah juce Now You See Me i Fast and Furious 6. Oba filma su dosta zabavna za gledanje sa mozgom na ispasi. Jedan film rusi sve zakone fizike i ovaj serijal lagano prelazi u superherojski zanr, dok je drugi prekrsio jedno od zlatnih pravila dobre detektivske fikcije, sto je zapravo steta, jer je film u pocetku jako zanimljiv, ali se na kraju raspada. Jos je veca steta kada se pogleda glumacka ekipa ukljucena u ovaj projekat, mnogo vrhunskih glumaca, ali u ovom filmu nekako su nedoreceni. Valjda ce planirani nastavak biti bolji...
Trust me, i'm the Doctor
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Ne, krenuo sam redom pa da vidim gde ću da stanemhostile_bg пише:I mislio si da to bude Rescue dawn? No no noAndrosito пише:Odgledao i oduševio se... Pored toga odgledah večeras Rescue dawn, dao sebi za zadatak da nađem film sa baleom koji neće da mi se svidi(ne računajući equilibrium), još uvek bez uspehaneme93 пише:Odgleda li Trance?