Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vama nije ni trebao Fellaini vec kreativni vezni igrac .
Ozil sigurno nece da predje.
Raspadate se, ove sezone necete da osvojite nista .
Maksimum vam je neko 5-4 mesto.
Bez Fergija ste nista.
Doveli ste coveka koji za 11 godina u Evertonu nije nista osvojio.
Fergi je izvlacio maksimum iz ovog tima .
Ovoliku kolicinu gluposti odavno nisam procitao u jednom postu. Zasto se blamiras ovako?
Pa dobro bre, odakle ti uopste ta ideja da poredis dva igraca koja imaju potpuno drugacije uloge na terenu? Kapiram da je Ozil 3 puta bolji igrac i od Vidica, jel? Da si odgledao jednu, ali jednu utakmicu, od poslednjih 50 Junajtedovih, znao bi da nam je Felaini preko potreban.
I ne mogu jebeno da verujem da jedan navijac Arsenala sme nekome nesto da kaze o trofejima. Alo decko. Ajde da si pljuvao Vengera ili Beniteza zbog nedostatka trofeja, pa i da te razumem nekako(mada opet ne bih), ali Mojesa... Tebra. Ajde da te uputim malo, da ne umres u neznanju, ili da se ne izblamiras pred ortacima. Pogledaj u kakvoj je stanju bio Everton pre Mojesa, pogledaj na kojim su pozicijama zavrsavali 5-6 sezona pre njega, svake jebene sezone su se borili za opstanak.
Imas muda da izjavljujes ovako nesto, to ti priznajem, ali pamet nemas. Potrudi se da u buducnosti ne dajes komentare za stvari o kojima nisi kompetentan da govoris. Ziv bio
Manchester United failed in a loan deal for Real Madrid defender Fabio Coentrao after making a dramatic move late on Monday evening as the transfer window drew to a close.
The Premier League champions were able to wrap up a £27.5 million deal for Everton midfielder Marouane Fellaini just before the deadline passed but their paperwork was not completed in time to ratify the agreement.
However, complications have arisen due to the deadlines regarding paperwork submission with Fifa's Transfer Market System, with one or both clubs thought not to have ratified the deal with Fifa in time.
Nervira me sto su odustali od Herere zbog dodatnih 6miliona, a Felainija su mogli da plate pre mesec dana 8miliona jeftinije zbog klauzule. Woodward je jebeno nesposoban, mislim da bi Nadj bolje poslovao.
Pa ni sinoc ne bi Felainija doveli da im nije propao posao sa Herrerom, ubedjen sam, kao sto se ni Coentrao-a ne bi setili da ih Everton nije odjebao za Bainesa...
Čelnici Mančester junajteda su u smiraj prelaznog roka uspeli da se pojačaju dolaskom Maruana Felainija iz Evertona, ali pored njega oni su svoje redove doveli i talentovanog Švajcarca Saidi Janka iz Ciriha.
Mlado desno krilo je impresioniralo menadžment "crvenih đavola" na ovogodišnjem Fifinom turniru za mlade nade, gde je sa timom "Plavih zvezda" nastupao protiv Junajteda. Odmah je bio pozvan na probu tokom koje se uspešno predstavio, tako da je zaradio i ugovor sa timom sa Old Traforda.
Za sada se ne navodi suma koju će Mančester isplatiti Cirihu za 17-godišnjeg Janka, a za početak on će nastupati za mlađe selekcije trofejnog engleskog kluba.