Serije
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Sigurno si gledao NYPD, Homicide, The Shield, e pa The Wire ti je na tu foru, nije loša serija. Vraćanje NYPD matrici, osveženje u odnosu na CSI serijal, koji je pomalo smorio.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Homicide: Life on the Street sam obozavao kao klinac, nisam propustao epizodu dok se davala na Tv-u, Shield takodje, ali nijednu od te dve nisam zavrsio, kad pregledam Zicu one su mi sledece. Ako je slicna njima, odlicno. Jos cujem da Idris Elba glumi nekog zajebanog lika, a tog coveka obozavam, u Luther-u je pokidao. 
Trust me, i'm the Doctor
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Imao je on kul ulogu u seriji, inspektor unutrašnje kontrole, fino je izneo to.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Fringe:
The Observer could be spotted in many episodes before he was officially introduced as a character, and also, in real life. Throughout the first season, 'The Observer' could be spotted on other FOX programming such as in the audience of American Idol, or on the sidelines of NFL and NASCAR events.
Majstori!!!
The Observer could be spotted in many episodes before he was officially introduced as a character, and also, in real life. Throughout the first season, 'The Observer' could be spotted on other FOX programming such as in the audience of American Idol, or on the sidelines of NFL and NASCAR events.
Majstori!!!
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ja prvih 7 sezona gledao 3 puta, a neke sezone i po 5 puta, dok sam osmu sezonu samo 2 puta odgledao. Gledao sam bolje serije od Hausa, ali mi je Haus ubedljivo omiljena zajedno sa Prijateljima. Da mi neko uperi pistolj i kaze biraj jednu od te dve, ne bih mogao da se odlucim.
Последње учитавање од neme93 дана 24 Авг 2013, 23:14, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Pretera ga, pogledao sam par puta na tv-u i jednom na kompu.bubi.ue пише:Гледао Хауса Дуле једно 7-8 пута већ.
Mozda pogledam opet, cisto da obnovim gradivo kad zavrsim sa The Shield.
Последње учитавање од Dule93 дана 25 Авг 2013, 00:08, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd