Premier League 15/16
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Vezni red katastrofa, igra nikakva, ne secam se da sam odgledao u skorije vreme losiju partiju Junajteda. Sve je jasno kad Vidic i Ferdinand celu tekmu traze da im neko pridje iz sredine, mora neko da poveze sredinu i napad, a takvog igraca u Mancesteru nema.
Bas su igrali ocajno i na pripremama, posle Svonsija sam se ponadao da ce krenuti bolje ali nista, ako ovako nastave borba za LS i nista vise.
Bilo bi vreme da se odresi kesa da dodju najavljivani Herera i Felaini. Mada opet mnogo njih je povezivano sa Mancesterom tokom leta, pa i dalje nema pravog pojacanja.
Bas su igrali ocajno i na pripremama, posle Svonsija sam se ponadao da ce krenuti bolje ali nista, ako ovako nastave borba za LS i nista vise.
Bilo bi vreme da se odresi kesa da dodju najavljivani Herera i Felaini. Mada opet mnogo njih je povezivano sa Mancesterom tokom leta, pa i dalje nema pravog pojacanja.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Poraz ko i svaki drugi Simiću, ni prvi ni zadnji. Recite ako sam rekao nešto pogrešno, koliko su golova dali u ova 3 kola?
Последње учитавање од TSG дана 01 Сеп 2013, 18:50, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Pa dobro, da li si pogledao jos koji mec osim ovog sa Junajtedom, koji uzgred, ne potkrepljuje tvoju izjavu? Rano su dali gol, veliki je derbi u pitanju, normalno je promeniti pristup u takvoj situaciji. Protiv Vile su igrali na kocku, dosta rezervisano i povuceno, ali to nije fudbal koji inace igraju, normalno je na strani igrati drugacije. Stouk iz prvog kola je pravi primer njihove igre, mada je i Stouk seljacka ekipa. Igraju mirno, grade napade polako, ukljucuju sve igrace, ja volim to da gledam. Sad, sto konkretna situacija na mecu moze da utice na njihovu igru to je druga prica. Nisu tim koji se brani cim postigne gol, ove pobede su takve kakve su, efikasnost ce sama doci.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo