FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

hostile_bg пише:Mi pizdimo i nerviramo se a ti dolazis ovde kao navijac Zvezde i pljujes naseg igraca...uzdizete i vi vaseg Ninkovica pa ste ispali pre nas...decko je lose odigrao veceras, ocajno je odigrao, ali nije on kriv, nema ko da mu kaze da ne glumi zvezdu, nemamo trenera sa autoritetom, radi ko sta hoce na terenu, pogotovo Jojic, ali ni ostali nisu zaostajali...
Matori relax. Nisam dosao da podjebavam nekog samo sam rekao svoje misljenje. Sigurno o njegovoj igri necu pisati u nasoj temi ili Mancesterovoj, Celzijevoj itd.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Napase mi se kruca Milos Ninkovic i svi koji ga vole . AMIN
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Sinke пише:Meni jedan komsija,sto mu dodje neki disa u Rubinu iz Krusevca,rece da Bata Djora postaje selektor,info iz prve ruke.
Pojacanje ce ili biti neko ko je agent Faljija i kompanije,ili je za dzabe,ili ce na pozajmicu :slap:
Raka iz Kruševca m?
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Opušteno ljudi, nije nam suđeno.. ;) I kuglice su malo pre bile protiv nas. :)

Šta će nam Evropa mi imamo našu SUPER LIGU. :)

Elem.. izvinjavam se administraciji unapred na rečniku u nastavku, al čisto da kopiram nešto sa fejsa, moj status u vezi sa prekidanjem sinoćne utakmice.. revoltiran sam jer sam video neke grupe na fb i osobe kako podržavajute "navijače" koji su sinoć učestvovali u prekidu utakmice..
Ne mogu da verujem da postoje oni koji se ponose, a Grobari su ovim retardima što su prekidali utakmicu sinoć.. majmuni neotesani iskompleksirani što ne znaju gde im je dupe a gde glava, našli da se huliganišu, skidaju trake igračima.. ovim jadnicima bez obzira na zastavu Albaniju nisu smeli da idu tamo i uzimaju im obeležja grupe..

Vi sebe zovete navijačima? Mene je sramota zbog toga kao što me je sramota bilo što je Ivan Bogdanov Srbin!

Dajte mi molim vas vlast na jedan dan obračuno bi se sa huliganima samo tako pa makar stadioni bili prazni.. ne bi se čuo ni nacionalizam ni ne bi bilo nesportskog navijanja a ni ovih ispada u Evropi. E kada 10 retarda pošalješ na robiju od po isto toliko godina opameti se ceo narod, prosto.. ljudi.. nama je fudbal sada u drugom planu.. huligani su mnogooo veći problem !!!

Bez obzira ko za koga navijao treba to tući sve dok se ne opameti pa onda ako smete pevajte nacionalističke pesme i pesme poput "I ko ne skače taj je šiptar" na fudbalskim utakmicama, J***m vam sve nepismeno i retardirano ! Zatupljen narod totalno.. nisu bolji ni u regionu, ali eto sada se bavim ovim našim propalicama..
:poz:

Elem, to je to. I bolje što se ovako završilo. Bilo mi je muka da gledam ove igrače sinoć kako igraju u evropi, jbg. nisu oni krivi što su ovde.. neki ne znaju, a neki znaju a neće.. ali opet nastavljam trend i neću pljuvati pojedince..

Mateus verovatno novi trener :cheers:
Последње учитавање од Sloba дана 30 Авг 2013, 09:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

SlobaGrobar, nije trener problem! Kad fudbal igraju DUNSTERI tesko mozes da pobedis swiss amatere! SRAMOTA! Eto toliko od mene! :kojkurac:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Ovde je i trener krivac. Pa on je taj koji treba da ih motivise, da se dere na njih kad ne ide. Setite se kako je to Stanoje radio.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Sto vam nije igrao Djemba?
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Čuvali smo ga za velike utakmice JSL. :slap:

I ja isto ne krivim Rašovića, ali I ON IMA DEO KRIVICE, jbt. ne možeš sa igračima pričati kao da ideš na kafu.. treba tu čvrsta ruka..
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Tokelara пише:Ovde je i trener krivac. Pa on je taj koji treba da ih motivise, da se dere na njih kad ne ide. Setite se kako je to Stanoje radio.
Ja sam to jos posle Širaka rekao, secam se kako je Stanoje j..o majku Bogunu protiv OFK-e, u prenosu se culo, a ovaj tunjavi ne zna da podvikne, radi ko sta hoce na terenu, i tako iz utakmice u utakmicu...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Radi se o tome da se prvo prodaje Lazar Markovic ostajes bez levog krila ti dovedes Malbasica koji lotpu ne vidi 2 godine! Onda prodas desne bekove (Pauljevic zvekne 2 komada za Radnicki) dovedes nesretnog Aksentijevica koji loptu ne vide godinu dana, umesto da ojacas centralnu liniju ti prodas i Ivana Ivanova i ostanes sakat! Dovedes od USRANKA STOJICA Kojica i Luku koji imaju 2 leve noge i ne umeju nista! Da zamene Tomica i pojaca napad! Onda na sve to kad vidis da si busna kesa ti svali krivicu na neduznog Rasovica sto nije mogao da uigra ekipu koja nema ni SAMOPOUZDANJE a ni neko iskustvo cast izuzecima Obradovic i Ilicu ali i oni nisu roboti! Grbica smo doveli da bude po boku a nama posto nemamo ni 1 NORMALNOG ZDRAVOG NAPADACA igra u napadu i opet je kriv mucenik Rasovica! Ja decka ne krivim! Sa cime je igrao dobro je i prosao! Voja penal, Sasa drvena noga Markovic, Malbasic, Grbic to su igraci koji ne bi igrali ni u jednoj normalnoj ekipi ali sto ne kaze se dzabe "beplatno je i sirce slatko"

Zna se sta mislim i ko treba da ode! On je kriv za sve! Rade od danas do sutra i kupuju sumnjive igrace, ne izuzimam ja ni Krstajica i on je imao promasaje ali BAR JE DOVEO 2 normalna igraca ovi sem 36 godisnjeg Obradovica sve ostalo su promasili! VOLOVI!
U NEDELJU PROTIV RADA 15 minuta da se peva UPRAVA NAPOLJE a onda svi da izadju sa stadiona i tako dok bagra ne napusti FK!

VOLIM SAMO PARTIZAN! :partizan:

Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Neko reče na forumu Južna Tribina.. ali evo i ovde da kažem. I Sale mora da menja ponašanje ili da tražimo drugog kapitena. Poštujem Saleta mnogo, ali njemu igrači pevaju kako je alhoholičar, to je žalosno.. ;)

I da za tvoj post.. sigurno je Đurić kriv za sve? Ne živite u zabludi.. on je hteo da dovede Tejga ova dvojica nisu.. on je jedino prodao Mitrovića, sve ostalo je bilo na sportskom sektoru (Marković ranije prodan)..

Što pre potpisati Pantića i onog mentola Radonjića pa da se igramo sa svima.. ta deca, nažalost i taj Radonjić su bolji nego cela C. zvezda, OFK i svi ostali klubovi tj svi njihovi igrači.. usudio bi se reći bolji od Jovetića, Ljajića ili Markeca, Sulejmanija od naših.. da je samo pameti... dati i Stefanu Saviću da igra pre Ostojića, Voja tu da bude backup.. desno Živkovića staviti pre Aksentijevića, a na sredini Brašanac i Džigi sa ovom trojicom u manevru i u napadu kao najistureniji ko god hoće..

Stojke kapiten ! Pored njega ostaviti samo Obradovića i Volkova, čak i Džigija jer on može da se dovede u red, treba mu čvrsta ruka..
Последње учитавање од Sloba дана 30 Авг 2013, 14:08, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Taj tvoj Djuric je hteo da u Partizan dovede Marka Petkovica koji je kad je saznao da treba da predje u Partizan pozvao Alberta Nadja na mobilni i pevao mu Zvezdine pesme, a onda je ovaj stopirao transfer! Koga ti branis bog te! Zbog Malbasica i Grbica, Djurdjevica, Volkova, Petkovica i jos po nekih Zvezdasa u Partizanu nam i ide ovako! Dovedi PRAVE GROBARE U KLUB! Ne gledaj u Zvezdino dvoriste! MRZIM TE DRAGANE DJURICU!

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Dobro je Coa smiri se skocice ti pritisak ipak si covek u godinama :zelenko:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Alexandar_81 пише:Taj tvoj Djuric je hteo da u Partizan dovede Marka Petkovica koji je kad je saznao da treba da predje u Partizan pozvao Alberta Nadja na mobilni i pevao mu Zvezdine pesme, a onda je ovaj stopirao transfer! Koga ti branis bog te! Zbog Malbasica i Grbica, Djurdjevica, Volkova, Petkovica i jos po nekih Zvezdasa u Partizanu nam i ide ovako! Dovedi PRAVE GROBARE U KLUB! Ne gledaj u Zvezdino dvoriste! MRZIM TE DRAGANE DJURICU!
Evo upravo smo pričali. Rekao mi da je se mnogo potresao i da neće moći da spava večeras. :)

Koga ti pljuješ? Pa taj Volkov i ako vatreni zvezdaš bolji je od sve naše dece koji su odavno prvotimci. Taj Grbić i Malbašić nisu još u formi.. znam ja šta je bilo oko Petkovića. Pratim ja celu situaciju u srpskom fudbalu i objektivno je komentarišem, to znaju oni koji me imaju na profilu SlobaGrobar na fb.

Korektan sam ja prema svima. Meni je poraz teško pao, ludeo sam sinoć koliko sam bio besan, ali brzo ohladim glavu i shvatim da uvek ima i gorih stvari.. takva je situacija u državi, klubu i šta sada da se radi..

I umesto što nama kenjate po forumima i internetu uradite nešto korisno o vi prosvetljeni navijači što mnogo volite Partizan.. idite ispred njegove kuća, ispred stadiona i tamo iskazujte svoje mišljenje.. uđite tamo i linčujte ga a ne ovde već tri godine slušam kako ga pljujete po internetu.. čovek da se nasmeje kad pročita.

Citirao bih mog jednog prijatelja inače veliki Grobar..
Najtrofejnija uprava Partizana !! Zato PsssT
Boli me bre polni organ neka prodaje i sebe i Markovića i Ninkovića i Mitrovića.. sve dok osvaja trofeje nema razloga niko ništa da kaže protiv njega !!!!

:cheers:

Слика
Последње учитавање од Sloba дана 30 Авг 2013, 15:12, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Naravno da imam svoje razloge. Neka kupi svoje prnje i odjebe iz kluba. Ne mogu da gledam njegovu tupavu facu kako nas blamira u javnosti. Ne mogu da gledam više kako prodaje naše igrače raznoraznim agencijma, često ispod cene i kako ratuje sa trenerima i funkcionerima koji su želeli bolje sutra. Boli mene dupe šta peva jug, a šta istok, šta priča tvoj prijatelj, a šta moj komšija Buda. Ono, baš mi izuzetno pucketaju testisi. Hoću promene jer je ova uprava nesposobna, ne radi transparentno i plaši se da izađe u javnost, UO nije dozvolio Đuriću da se pojavi na SOS pre 2 meseca. Gde to ima? Samo kod nas. Pun mi je penis koordirnatora, dizanje uprave u nebesa zbog nesposobnosti Zvezde da napravi dobar tim. Atmosfera u i oko kluba je katastrofalna i promene su potrebne.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/djuric-sramota-debakl-za-srpski-fudbal-143201.html
Oglasio se predsednik.. :)
Последње учитавање од Sloba дана 30 Авг 2013, 16:14, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Upitan kakav je status trenera Vuka Rašovića, Đurić je odgovorio:

„Normalan mu je status, kao i do sada“.

Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Da smo imali normalan klub sad bi u timu imali 4 dobra stranca i jos 10 odlicnih nasih fudbalera! Dragan Djuric i njegova kavela su iz Partizana isisali sve pare sto od prodaje igraca sto od sponzora! Samo po transfermarktu Partizan je zaradio oko 180 miliona evra za vreme Dragana Djurica a na transfere igraca potrosio svega 11 ili 12 miliona! Pa ja pitam GDE SU PARE ? Gde su 169 miliona evra u sta je ulozeno ? Ko je placen tim parama ? Kako je moguce da se 170 miliona evra potrosi za 5 godina! Da su po 30 miliona davali Partizanu ukrali bi 20 i bili bogati ali ne moraju sve da ukradu! I onda se nadje neko ko ce da me ubedi da je sve u tituli u TOLE SUPER LIGI! NECU VISE DA BUDEM NAJBOLJI U SELU ocu DA POBEDIM I NEKOG U GRADU (Evropi) necu da me guze Shamrok, Tun, Skendija, Ludogorets, CHernomorets, Pjunik, Shirak i ostala boranija OCU DA GLEDAM EVROPSKI FUDBAL I PUCAJU MI JAJA ZA DOMACE TITULE i to samo zato sto se nekom nameracilo da unisti Zvezdu! Sve ja shvatam i znam! Da gospodin Kostunica i njegova Vlada nisu prekinuli Stojkovica u njegovoj eri Partizan i Dragan Djuric danas ne bi imali ni 1 titulu za 10 godina! TOLIKO! To moze slobodno da potvrdi onaj ko zna! kakav DS kakav SNS SPS to su mala deca .... Komsinicu je unistio onaj koji je hteo da ih zatre!

Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

A kad smo imali krstenog generalnog sponzora? Ovo sa Lavom je takva sprdnja da to nije normalno! Oni ce kao da finansiraju promenu stolica, a onda kao kupujte lav pivo i pomozite klubu da dobije crno-bele stolice...pa ko koga tu je*e??? :xD:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Bolje da cute posle ovakvih utakmica nego sto Nadj i Djuric daju ovakve izjave..

Btw bili bi u drugom sesiru prilikom zreba
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”