To je ono manje ili više što je poznato. Priželjkujem Vasilića ako ne bude ništa od ove dvojice. Đurđević je izgleda siguran, a Vitas je ponovo u opticaju (čitaj ništa od Italijana)..Na crno-beloj strani je baš aktivno zadnjih par sati i temperatura doseže ogromnu toplotu u ovim trenucima. Ostalo je 3 dana do kraja prelaznog roka, a čekaju se još 3 ili 4 nova igrača..
Lartej je odbio Partizan kao i Ajaks iz Kejp Tauna jer su mu malo ponudili. Oko Petkovića će se više znati sutra, šta je se zapravo dogodilo, a predpostavljam da je Jovica Vasilić prva opcija ako ne bude ništa od ove dvojice..
Rad je Partizanov spasioc ! Prema poslednjim informacijama Đurđević je odabrao - iako zvezdino dete, često i na zvezdinim utakmicama, Đurđević je izneo mnogo lepih reči na račun Partizana i IZABRAO Partizan pre inostranstva! Vest će biti potvrđena sutra ili prekosutra. Vitas je ponovo u opciji i on bi mogao da pojača Partizan na poziciji štopera.
Oko Nikole Drinčića nema novosti, ali se očekuje možda i još jedno pojačanje na toj poziciji i da pojača konkurenciju Đemba-Đembi i S. Markoviću!
FK Partizan [2013/14]
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Kopiram moj status u celosti sa fb.. elem za Vasilića je predpostavka.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- JaroPFC
- Youth Team Coach
- Поруке: 119
- Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
- Место: Sombor
Jasno mi je da nemamo igrace kao Barsa, Real i drugi, jasno mi je da nemamo igrace evo kao Rubin, Andereleht, jasno mi je da nemamo igrace kao Austrija, Rapid i takvi, ali mi nije jasno da nemamo bolje igrace nego sto ima Kremenac iz Rogojevca! E to mi nije jasno!!! Zar oni toliko ne znaju da igraju fudbal, ali zar TOLIKO??? 
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
- hostile_bg
- Manager
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ma koje crne sudije, ljudi ne sastavljaju od pozadi ka napred. Jedino od ovog Zivkovica ima nade da postane igrac, a za to mogu da trljaju ruke Djura, menadzeri i evropski klubovi. Jad, cemer i tuga. 2 tacna dodavanja nisu sastavili ceo mec.
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- hostile_bg
- Manager
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Nas Ninkovic nema veze sa vecerasnjom tekmom nit sam ja uzdizao nekog naseg. Otvori malo oci i vidi da decko nema pojma. Krstise ga talentom jer je u FM-u fino uradjen pa se nadate da ce to da prenese na teren. Jednu dobru stvar navedi sto je uradio veceras i demantuj me. Igrao je celu tekmu i nista nije uradio a onaj mali udje u igru i odma uposli jednog igraca.hostile_bg пише:Kako igra vas Ninkovic veceras?paske пише:Smesan vam je Ninkovic kao crtani film. A toliko ste ga uzdizali.
Nadam se da ce Vojislav Stankovic da se saplete i polomi obe noge
- hostile_bg
- Manager
Mi pizdimo i nerviramo se a ti dolazis ovde kao navijac Zvezde i pljujes naseg igraca...uzdizete i vi vaseg Ninkovica pa ste ispali pre nas...decko je lose odigrao veceras, ocajno je odigrao, ali nije on kriv, nema ko da mu kaze da ne glumi zvezdu, nemamo trenera sa autoritetom, radi ko sta hoce na terenu, pogotovo Jojic, ali ni ostali nisu zaostajali...