Champions League [2013/14]
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
- Status: Није на вези
Код: Изаберите све
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80%9312_UEFA_Champions_League- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Mogli bi, sasvim zasluzeno, ja ne znam da li moguce da ima ljudi koji idu toliko daleko u pljuvanju Barselone i svega sto su napravili. Izasli bi lagano iz ma koje grupe, stvarno im ne treba da se cimaju za protivnika. To sto je Milan bedan nije njihova krivica, preostala dva protivnika se ne razlikuju puno od ostalih u trecem i cetvrtom sesiru.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
1.Ja ovde nigde nisam pljuvao Barselonu,samo sam rekao da im je grupa presmesna.Ljudima koji ne prate konstantno fudbal ova grupa moze da izgleda kao jedna od dve najjace.Seltik od ovih iz 4. sesira moze da bije samo Kopenhagen i Austriju,a Ajax osim Bazela i eventualno Olimpijakosa,stvarno ne znam koga bi mogao da dobije
2.Prica o tome sta Barsa radi u Spaniji je besmislena.Osim Reala tu nema vise nijednog konkretnog protivnika.A i kad ne ide protiv Reala,tu su sudije da malo poguraju
3.Od 2010-e traje konstantno favorizovanje od strane sudija sto samo slep covek nije video
To su sve sitnice koje ipak na kraju odluce pobednika
P.S. Cudi me da Mesi i ove godine nije uzeo zlatnu loptu,to bi bio vrhunac lopovluka.E sad sam napljuvao Barsu pa mozes da ih branis kolko hoces
2.Prica o tome sta Barsa radi u Spaniji je besmislena.Osim Reala tu nema vise nijednog konkretnog protivnika.A i kad ne ide protiv Reala,tu su sudije da malo poguraju
3.Od 2010-e traje konstantno favorizovanje od strane sudija sto samo slep covek nije video
To su sve sitnice koje ipak na kraju odluce pobednika
P.S. Cudi me da Mesi i ove godine nije uzeo zlatnu loptu,to bi bio vrhunac lopovluka.E sad sam napljuvao Barsu pa mozes da ih branis kolko hoces
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Nije moje da ih branim, samo kazem da ne shvatam da neko zaista veruje da Barselona namsta zreb za grupnu fazu Lige Sampiona. Oni ce imati priliku da se sami odbrane ove seozne i u Spaniji i u LS. Bice interesantno videti dokle ce trajati cela ta zavera, da li ce posle jos trofeja ziveti prica da ih UEFA favorizuje.
Celsi je takodje dobio vrlo slabu grupu, ne vidim da to iko naziva namestanjem. Prethodnih nekoliko sezona smo gledali kako lagane grupe dobijaju i Junajted i Arsenal, niko nije obracao paznju ni na to. I ne treba. To se dogajda stalno i dogadjace se, samo sto se u ovom slucaju trazi nacin da se obezvredi uspeh ekipe iz imbecilnih razloga. Ako stvarno verujes u to, onda je to mnogo veci problem.
Celsi je takodje dobio vrlo slabu grupu, ne vidim da to iko naziva namestanjem. Prethodnih nekoliko sezona smo gledali kako lagane grupe dobijaju i Junajted i Arsenal, niko nije obracao paznju ni na to. I ne treba. To se dogajda stalno i dogadjace se, samo sto se u ovom slucaju trazi nacin da se obezvredi uspeh ekipe iz imbecilnih razloga. Ako stvarno verujes u to, onda je to mnogo veci problem.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Večeras počinje nova sezona Lige šampiona!
Večeras gostuju Real Madrid, PSŽ i Mančester Siti pa su avioni prevezli putnike vredne preko milijardu evra u toku samo jednog dana.
Mančester Junajted će prvi put u istoriji igrati svoj meč u LŠ sa menadžerom koji ništa ne žvaće tokom meča.
Pep Gvardiola će ako ne osvoji LŠ sa Bajernom ponovo biti osporavan, ako osvoji, opet će biti osporavan.
Srbija će imati samo jednog predstavnika - ekipu Benfike.
Dobro došli na 8 stadiona širom Evrope, a kao i svakog utorka prošle sezone, vaše pravo je da mečeve Lige šampiona gledate na internetu!
Jedan je Aca Informacija.
Večeras gostuju Real Madrid, PSŽ i Mančester Siti pa su avioni prevezli putnike vredne preko milijardu evra u toku samo jednog dana.
Mančester Junajted će prvi put u istoriji igrati svoj meč u LŠ sa menadžerom koji ništa ne žvaće tokom meča.
Pep Gvardiola će ako ne osvoji LŠ sa Bajernom ponovo biti osporavan, ako osvoji, opet će biti osporavan.
Srbija će imati samo jednog predstavnika - ekipu Benfike.
Dobro došli na 8 stadiona širom Evrope, a kao i svakog utorka prošle sezone, vaše pravo je da mečeve Lige šampiona gledate na internetu!
Jedan je Aca Informacija.