Ajde ne seruckaj i smiri doživljaje, ponašaš se kao klinac, a imaš 25 godina. Taj Stojković je stalno viđen na Slaviji a "NE SME DA SE PROŠETA ULICOM"... ja sam tamo na minut od Slavije pa znam. Isto važi i za ostale igrače. Opušteni su većina nego se u medijima stvara pogrešna slika. Čak ga ni obezbeđenje više ne čuva..mmladja пише:А ти о томе говориш као да је то нешто лепо и добро. Тај Стојковић сад не сме сам да се прошета улицом јер ће га неко убити, серем му се и у плату и каријеру. Професионализам ти је заобилажење сплавова, спортски живот, тренирање, а не курвање где фудбалери само трче у клуб који ће их више платити. А ако су већ неки играчи, направиће добар трансфер и из Рада или ОФК-а. Ето, баш Коларов и Ивановић су одатле отишли и направили опасне каријере.
A ko je koga iz*ebao videćemo.
Ovo je zvanično pa on slobodno može da se kurebeca ili šta već. On ako potpiše za vas idu sankcije i vama i njemu, a ovako Ofci ne jer je još njihov član, a ispisnicu mogu da mu daju samo za Partizan. Ne može da potpiše za treći klub do isteka ugovora.- Marko Petković je u petak potpisao pristupnicu Partizana, čime je postao igrač crno-belih prema pravilniku o članstvu.
Taj potpis je bitniji od ugovora, jer je ugovor samo ozvaničenje komercijalnih uslova, i po svim pravilima Petković je trenutno član Partizana!