FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot
Status: Није на вези

Порука од kiba »

mozzart preneo nisam samo b92

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/petkovic-porucio-upravi-partizana-zvezda-mi-je-sve
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Decko zna sta valja ..
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

uklonili sa partizanovog sajta vest da su doveli petkovica, bice predstavljen za koji dan kod nas .... :)
moguce kad i rajkovic i gogic
Последње учитавање од kiba дана 27 Авг 2013, 02:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Trle пише:
Ivan 96 пише:OPAAAAA :gunman:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=26&nav_id=746662
Daleko mu lepa kuca. Ja sam mislio da je dobar igrac medjutim kum mi reko da je krs od igraca.
Јел знаш ти басну о лисици и грожђу? :)
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Bilo bi fenomenalno kada bi Petkovic potpisao, a iskreno se nadam da hoce... :yesko:
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

http://www.mondo.rs/a609624/Sport/Fudbal/Petkovic-Ne-idem-u-Partizan-iz-licnih-razloga.html
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Sad nece ni u Zvezdu, strasno neozbiljan fudbaler..
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Bane i Kolarov nisu igrali ni za Zvezdu, ni za Partizan, da li su i oni neozbiljni igraci? :rugalica:

Edit: Sad se setio da je Aca kao klinac igrao u Zvezdi. Ali nema veze, za prvi tim nije igrao, Cuka i OFK su najzasluzniji za njegov uspon.
Последње учитавање од Socivar дана 27 Авг 2013, 12:18, учитано 1 пут укупно.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

hostile_bg пише:Sad nece ni u Zvezdu, strasno neozbiljan fudbaler..
Nije da nece u Zvezdu... On hoce, nego Zvezda nije poslala zvanicnu ponudu... A u Partizan nece, ono bas bas... :zelenko:
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

iskreno, mnogo mi je smijesno koliko ste se nalozili samo zbog toga sto je jedan klinac rekao da nece u partizan jer voli zvezdu, toliko se primili i gledate na to kao na ne znam kakvu pobjedu, skoro kao titulu da ste osvojili... A taj mali neozbiljni bilmez, je li misli da je ispao velika faca ovim potezom? I ako mu je vec kako kaze zvezda sve, sta je onda prije 3 dana radio na pregovorima sa partizanom?
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Pa zbog toga sam i rekao da je neozbiljan fudbaler, a ne zbog toga sto nece u Zvezdu ili Partizan, kao da je Lampard, a ne neko ko jos treba da se dokazuje u ovoj nasoj raspaloj ligi...
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

ma sta lupate, Petkovic je ozbiljan igrac, igrace jos malo u nasoj ligi pa ide u mnogo jaci klub, sad vam je neozbiljan jer vas lik ispalio. . .a do pre 4 dana ste pricali on je do jaja on je car itd. ....
E sad da li ce igrati u Zvezdi ili u OFK to je netibno, mada bi vise voleo da predje kod nas

Inace ovo sto se desava sa vama je komedija :xD: lepo kazu Delije: "Sa vama uvek komedija"
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Сад плачите мало, одјебао вас је клинац и неозбиљни билмез. Ето на шта сте спали, стоко.
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

mmladja пише:Сад плачите мало, одјебао вас је клинац и неозбиљни билмез. Ето на шта сте спали, стоко.
Ko vas sve nije odjebao pa nista...ja ne placem za ovim, ne znam ni kakav je, ako nece da dodje ne mora..
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Velika greska s njegove strane.Ne bi bio ni prvi ni poslednji Zvezdas koji je otisao u Partizan,a ovim izjavama je samo zatvorio vrata Partizana.Ovako je hteo da se dodvori upravi Crvene Zvezde,ali moze da se desi da ga ne uzme ni Zvezda pa da ostane u Ofci.I Djurdjevic je veliki Zvezdas(bio na severu protiv Cernomoreca) pa sta?Zvezda ga je odbacila i sada ce preci verovatno u Partizan.To je i mozda najbolje za njegovu karijeru zato sto ce se lepo prodati iz Partizana.I Djurdjevic je stvarno veliki Zvezdas,ali mora da misli na svoju karijeru,i takodje mislim da da Partizan moze vise da mu ponudi para,sto je veoma vazno u ovo danasnje vreme profesionalizma.I Stojkovic(idol grobara)je pisao po Partizanu i govorio kako ne bi presao kod vas ni za 100 miliona evra,i sta se onda desilo?Cim mu je zagustilo i kad ga niko nije hteo,presao covek u Partizan i cak mu nisu ponudili 100 miliona evra,vec nesto sitno.Fudbal je postao surovi profesionalizam.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

А ти о томе говориш као да је то нешто лепо и добро. Тај Стојковић сад не сме сам да се прошета улицом јер ће га неко убити, серем му се и у плату и каријеру. Професионализам ти је заобилажење сплавова, спортски живот, тренирање, а не курвање где фудбалери само трче у клуб који ће их више платити. А ако су већ неки играчи, направиће добар трансфер и из Рада или ОФК-а. Ето, баш Коларов и Ивановић су одатле отишли и направили опасне каријере.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

To nije nesto dobro,nit lepo,vec je surova realnost.Preovladava materijalizam.U Partizanu ima trenutno u klubu 4,5 navijaca Zvezde pa sta?Nije im smetalo da osvoje titulu sa Partizanom.I Miroslav Djukic je navijac Zvezde pa je odlicno vodio Partizan i igrao odlican fudbal sa njima.Ovaj trener sto vodi Zvezdu sad je navijac Partizana.Svi oni gledaju samo da nesto zarade,ima i izuzetaka kao sto je Ninkovic koji je mogao da uzme 3 puta vece pare nego u Zvezdi,ali se vratio zato sto voli klub i zeli da mu pomogne.A transfer Petkovica i Partizan je propao zato sto je trazio preveliku platu od Partizana i iz razloga sto je znao da Partizan ne moze da mu ispuni te uslove.Petkovic je veliki cigan i to se zna.Na primer nisam ocekivao od Malbasica da predje u Partizan(veliki Zvezdas,trenirao sam s njim u Radnickom NBGD),ali je covek otisao kod njih.Ne odlucuju samo igraci,vec veliki udeo imaju menadzeri.I Mijailovic je voleo Zvezdu,pa sta se onda desilo?Raskinuo sa Zvezdom ugovor da bi potpisao za Kajzeri.

Edit:Rajkovic potpisuje na 4,a Gogic na 3 godine.Sutra je promocija.
Последње учитавање од Velja93 дана 27 Авг 2013, 13:58, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

markohn22 пише:iskreno, mnogo mi je smijesno koliko ste se nalozili samo zbog toga sto je jedan klinac rekao da nece u partizan jer voli zvezdu, toliko se primili i gledate na to kao na ne znam kakvu pobjedu, skoro kao titulu da ste osvojili... A taj mali neozbiljni bilmez, je li misli da je ispao velika faca ovim potezom? I ako mu je vec kako kaze zvezda sve, sta je onda prije 3 dana radio na pregovorima sa partizanom?
Cigani se loze isto onoliko koliko bi se i grobari lozili da je obrnuta situacija. A pregovarao je sa Partizanom zato sto je nateran na to. Cim se pojavila ponuda Zvezde, on je odbio Partizan. Veceras je sastanak UO Zvezde valjda, pa ce se vise znati o celoj ovoj situaciji.

:cheers:
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

mmladja пише:
Trle пише:
Ivan 96 пише:OPAAAAA :gunman:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=26&nav_id=746662
Daleko mu lepa kuca. Ja sam mislio da je dobar igrac medjutim kum mi reko da je krs od igraca.
Јел знаш ти басну о лисици и грожђу? :)
Ma jebale te basne mladjo :D ovo kazem jer mi je taj kum igrao do skoro u OFK-u stopera i igrali zajedno pa ga zna kao igraca. ;)
Последње учитавање од Trle дана 27 Авг 2013, 14:35, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
stvidencauskas
Youth Team Coach
Поруке: 92
Придружен: 12 Сеп 2011, 15:58
Место: Nis

Порука од stvidencauskas »

markohn22 пише: I ako mu je vec kako kaze zvezda sve, sta je onda prije 3 dana radio na pregovorima sa partizanom?
Sprdao se sa vasom upravom!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”