Premier League Fantasy 2013/14
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
jebote, svi defantivci osim baneta dobili bonus poene, jebote koji sam ja baksuz. Inače 44 boda, jadno, dva manje od mladje, ali mi ulazi sa klupe hazard umesto lukakua i onda imam 47p, tj. bod više od mladje. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
A gubio si do ponedeljkabubi.ue пише:Ja добих и у другом колу 58-52, сад у следећем против Јоце.![]()
Иначе убацих сад Силву и Бредија из Хала уместо Јаје и Захе..
Добро ме је послужио Бејнс као капитен, али ће у следећем колу ипак Џеко преузети траку, мора Сити да се искупи за овај пораз неком голеадом.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ču usra, odigrao na znanje.mmladja пише:Ал усра овог Зелета, страшно!
Nova tri boda su tu, sleeće kolo protiv uroša, moraće bolje nego ovo da se odigra.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Прошли пут сам после суботе имао 3 бода и губио 50-нешто (типа 54, 55) према 3, тако да оно.Clint Eastwood пише:A gubio si do ponedeljkabubi.ue пише:Ja добих и у другом колу 58-52, сад у следећем против Јоце.![]()
Иначе убацих сад Силву и Бредија из Хала уместо Јаје и Захе..
Добро ме је послужио Бејнс као капитен, али ће у следећем колу ипак Џеко преузети траку, мора Сити да се искупи за овај пораз неком голеадом.
Иначе, 3. сам на табели што је екстра јер по први пут озбиљно играм ово, сад ће бити мало зајебано у сл. колу, уместо Чеха ми је Боруц, а уместо Ивановића и Азара - Леива и Бреди. Добро је само што и Јоца има Ивановића и Азара, тако да можда и у наредном имам неке шансе за победу.
Последње учитавање од bubi.ue дана 27 Авг 2013, 12:18, учитано 1 пут укупно.
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Razmišljao između Campbella i Rikija koga da ubacim umjesto Lukakua, i ubacim Campbella. Pošto Lowton i Hazard ne igraju treće kolo a Kompany mi povređen, a imam Zahu koji minut nije odigrao bio sam primoran da odradim još jedan transfer i tako sam ubacio Giakerinija umjesto Zahe. Žao mi tih 4 boda što gubim, ali šta je tu je.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne verujem, ako ne bude igrao u sledećem kolu, verujem da će prodati. Šuška se da ga hoće Atletiko Madrid.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu