Premier League 15/16
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Drago mi je da je i on proradio, sada kada je Okslejd povredjen mogao bi da dobija vise prilika. Ova dva gola ga svakako guraju u prvi plan. Evo sastav koji je trenutno na terenu, posle ove zamene ROsickog bi trebalo da na m bude prvi, nekako mi oni najbolje izgledaju. Naravno, izuzimajuci odbranu, tu povrede diktiraju.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Pametno Brendane, pametno... Sto bi napadali kao blesavi, videli smo da Villa kolje iz kontre, tako su dobili Arsenal i namucili Celsi?! A protiv organizovane odbrane ne mogu nista, sto se i sad pokazalo. Nadam se povratku Liverpula, da i ovako zanimljivu ligu ucine jos zanimljivijom. Dobili su 2 neugodna protivnika, videcemo kako ce se snaci protiv jacih ekipa...
Trust me, i'm the Doctor
Naucio je Brendan lekciju od prosle godine, kada je Liverpul imao 31 sut, a Vila 4, pa je rezultat bio 1-3. Gledao sam sinoc njegovu izjavu, rekao je da smo se svesno povukli i prepustili Aston Vili inicijativu.
Ne znam na osnovu cega si zakljucio da je Sisoko skart Valensije? Covek je odigrao 20-ak minuta sasvim pristojno, s obzirom da je defanzivni igrac. A Aspas je juce mozda imao malo slabiju utakmicu, ali je u prvom kolu imao asistenciju, i imao bi dve da Hendo nije pogodio stativu, cak je i napravio najvise sansi u ligi u prvom kolu.arseNal-serbia пише:Sisoko jeste skart Valensije.
Aspas jedna velika 0 .
Последње учитавање од -MiX- дана 25 Авг 2013, 10:37, учитано 2 пута укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
Код: Изаберите све
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3436444/title/terms-agreed-for-willian- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Nisam nešto mnogo oduševljen sinoćnom utakmicom, svesno se povukao itd... Ok je to ali u drugom poluvremenu se nisu videli i mogli su da stradaju par puta... Sve u svemu meni se sviđa ovo što sam dosad video... E sad videćemo koliko je ovo dobro... 2 tekme, 2 pobede sve u svemu start koji odavno nismo imali...