Premier League Fantasy 2013/14
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Jankovicu, vrlo si bezobrazan za momka koji mi i dalje gleda u ledja. Samo ti laj, ja vec rekoh da sam Vam dao kapitena fore, nece toga biti svako kolo.
Inace, nisam pratio mec, kapiram da je ovog magarca opet do jaja usralo, tako mu je krenula sezona. Sramota je kurciti se time ali dobro, ima nas raznih.
Inace, nisam pratio mec, kapiram da je ovog magarca opet do jaja usralo, tako mu je krenula sezona. Sramota je kurciti se time ali dobro, ima nas raznih.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ma daj izbio mi p Banetova, pas ga jebo, daboga mu Teri nogi slomio.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Bane!!!!!!!!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ubaciće tI Šoua, dobićeš tih 13p, ne paniči, biće večeras objavljene izmene, javi šta su uradili. Ali mislim da bi trebalo da ti ubace Šoua umesto Zahe, ako ti je naravno #1 izmena.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ista stvar, ostaviću ih još ovo kolo, ali zato posle menjam, prvo Lukaku, a onda i Hazard, uzimam RvP i nekog jeftinog veznog (do 5.5m)TSG пише:Jebo me i Lukaku i Hazard, beskorisni.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Pisah vec. Ima pet mesta iza Persija i ispred odbrane, a 11oro igraca. Ne verujem da ce igrati. Mislim da sledeci mec pocinje Runi iza RVP-a, levo Velbek, desno Valensija ili Zaha, a iza Kerik i Kleverli/Anderson.Dule93 пише:Nemanja, hoće li Kagava igrati ili da menjam i njega?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Bonusi će verovatno biti Benteke 3p, Bane i Lampard po 2p.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu