Filmovi
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
naravno da ne, gagi je romantična duša koji vapi za humorom, hororom i vilom ferelom
gledam sve.
gledam sve.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Uuuu Luci, pa ceo taj serijal je odlican, romantika, klinac, palac, za devojke/zene sjajan. Ima 3 filma, Before Sunrise, Before Sunset i poslednji, skoro izasao, Before Midnight
Trust me, i'm the Doctor
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Код: Изаберите све
http://tv.aladin.info/2315-nesalomiviJusqu'ici tout va bien…
- Socivar
- World Class Manager
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt1430132/?ref_=sr_1Nije lose. Definitivno najbolji film sa Vulverinom u glavnoj ulozi, za 3 klase bolji od Origins-a. Ok prica, zanimljiva akcija, nindze. Da se pogleda neko popodne i ubije vreme, za to je odlican. Od mene 7.5 od 10. Ako gledate ovo u bioskopu, ne izlazite iz sale odmah cim krenu credits, sacekajte da se zavrse, ima jos par zanimljivih scena...
Trust me, i'm the Doctor
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
Jedan od mojih omiljenih filmova,gledao sam ga nekoliko puta,poslednji put pre 2 meseca...Sad sam doso s posla,pa nisam u mogucnosti da ga gledam na tv-uTik'al пише:Veceras u 22h. Ne znam da li postoji neko ko ovo nije gledao. Veceras ce po 5ti put da se gledaКод: Изаберите све
http://tv.aladin.info/2315-nesalomivi

- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Da preporucim i ja par relativno novih naslova:
The Iceman - vrlo dobar film. Istinita prica, dobri likovi, dobri glumci, nema greske. Ray Liotta je ponovo gangster.
Byzantium - ne znam kada sam poslednji put pogledao vampirsku pricu koja mi se dopala. Ova je te vrste, dobra gluma, odlican, na mahove vrlo inteligentan scenario i sasvim pristojna prica. Da, tu je i ova sisata, solidna uloga i od nje:
No one lives - tesko sranje. Zacudio sam se koliko sam toleranatan na ovoliko govniste od filma, skoro da sam ga ispostovao i pogledao do kraja.
The Iceman - vrlo dobar film. Istinita prica, dobri likovi, dobri glumci, nema greske. Ray Liotta je ponovo gangster.
Byzantium - ne znam kada sam poslednji put pogledao vampirsku pricu koja mi se dopala. Ova je te vrste, dobra gluma, odlican, na mahove vrlo inteligentan scenario i sasvim pristojna prica. Da, tu je i ova sisata, solidna uloga i od nje:
No one lives - tesko sranje. Zacudio sam se koliko sam toleranatan na ovoliko govniste od filma, skoro da sam ga ispostovao i pogledao do kraja.
Последње учитавање од Vladar дана 21 Авг 2013, 17:34, учитано 1 пут укупно.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Socivar
- World Class Manager
Brate, taj film je sprdnja, snimljen je sa budzetom od 20 dolara. Ali je postao popularan na netu zbog te nebuloznosti, pa se sprema i nastavak.Flow пише:Sharknado - Nikada, ali nikada nemojte da gledate ovo govno! Ustvari, pogledajte, jer će posle toga svaki film da bude vrh. Pa kako jebeno devojka može da ispadne iz helikoptera ajkuli u usta, a onda da posle toga glavi lik uleti motornom testerom u tu istu ajkulu i da izvuče ribu!?
Trust me, i'm the Doctor
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Rece reziser tog filma, svidece se onima koji prepoznaju humor.Flow пише:Sharknado - Nikada, ali nikada nemojte da gledate ovo govno! Ustvari, pogledajte, jer će posle toga svaki film da bude vrh. Pa kako jebeno devojka može da ispadne iz helikoptera ajkuli u usta, a onda da posle toga glavi lik uleti motornom testerom u tu istu ajkulu i da izvuče ribu!?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
ovo je jebeno sjajno
bolje ovde da metnem nego u klipovima... bikaz its faking Nison
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MKTh7zBIcrM[/youtube]
bolje ovde da metnem nego u klipovima... bikaz its faking Nison
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MKTh7zBIcrM[/youtube]
Последње учитавање од Gagi дана 22 Авг 2013, 11:52, учитано 1 пут укупно.