Premier League Fantasy 2013/14
Kod prvog gola je jedan igrac Njukasla zakacio loptu. E da koga bi mogao umesto ovog Kagave da stavim na sredinu, inace ako izbacim Kagavu imacu 8 funti fore da potrosim.TSG пише:Koja logika da za prvi gol ne računaju asistenciju kad mu je direktno nabacio, dok kod drugog mu računaju a Aguero imao preko 3 kontakta sa loptom poslije njegovog pasa.
Jos mi je Aguero kapiten znaci dobija 20, ako se ovako zavrsi

EDIT: Ubacio sam Sigurdssona, ali dvoumio sam se imedju njega i Lamparda pa bi mu bilo bolje da igra dobro
EDIT: Ubacio sam Sigurdssona, ali dvoumio sam se imedju njega i Lamparda pa bi mu bilo bolje da igra dobro
Последње учитавање од foloW дана 19 Авг 2013, 22:01, учитано 2 пута укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Zamalo da ga mune Zabaleta.
Jaja majstor. Bio je mnogo povucen tokom meca, uplasio sam se da nema bodova od njega, ali smeker je to.
Jaja majstor. Bio je mnogo povucen tokom meca, uplasio sam se da nema bodova od njega, ali smeker je to.
Последње учитавање од Vladar дана 19 Авг 2013, 22:12, учитано 1 пут укупно.
-
saka9394
- Youth Team Coach
- Поруке: 198
- Придружен: 30 Јул 2011, 22:28
- Место: Aleksandrovac
Jaooooo Dzekooooo, pa muni ga vise jbm misa.
Jooo majko mila sto mi se ispromasivase Dzeki i Zabaleta
Jooo majko mila sto mi se ispromasivase Dzeki i Zabaleta
Последње учитавање од saka9394 дана 19 Авг 2013, 22:24, учитано 1 пут укупно.
Every champion was once a contender that refused to give up!
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Osvojih mi Kompany 6 bodova, ali se i povredio. Mogu sigurno da ne računam na njega u naredna 2,3 kola. Izgleda da je prepona u pitanju.
Последње учитавање од TSG дана 19 Авг 2013, 22:37, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Džeko i Zabalete za mene 10p za sada, kako bi mi legla jedna asistencija Zabalete za gol Džeka, taman da bude i neki bonus.
Edit: Zabaleta asistencija, još Džeko da ga bocne. Do jaja, ako mi čelzijevci odigraju dobro, eto me preko 80p.
Edit: Zabaleta asistencija, još Džeko da ga bocne. Do jaja, ako mi čelzijevci odigraju dobro, eto me preko 80p.
Последње учитавање од zele дана 19 Авг 2013, 22:40, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu