Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd
Status: Није на вези

Порука од Joca »

Ova aplikacija mora da se plati, mislim smesno je 200 dinara fazon samo ne znam kako to moze da se izvede :slap:
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Sta mislite isplati li se Lukakua ubacivati u postavu. Sigurno ima kvalitet da igra samo je pitanje koliko ce ga Murinjo koristiti ?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

preskup je lukaku, igraće, ali će ga murinjo rotirati, nekada će ući u 60.min, a nekada će izaći u tom minutu, bolje ti je da uzmeš Džeka igraće isto vremena, a možda i više, a jeftiniji je. Imaš i Žirua, koji će ove sezone biti jebač (samo se ti smej Simiću, videćeš :zelenko: ), siguran golgeter i starter će ti biti i Berbatov, glavni u Fulamu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Mrs u k***c! Iscitah pravila, i sad mi ovaj moj sastav izgleda skroz nelogicno :slap:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Neme, rekoh ti da li neznalica. :xD:
Srećom free trensfer ti je anlimited do početka prvog kola. Pitaj ako ti nešto treba. I pogledaj ovaj sajt, ima zanimljivih podataka.
Ko izvodi prekide, kakva je bila predsezona i očekivane startne postave. Srećno.

Код: Изаберите све

http://www.fantasyfootballscout.co.uk/
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

zele пише:preskup je lukaku, igraće, ali će ga murinjo rotirati, nekada će ući u 60.min, a nekada će izaći u tom minutu, bolje ti je da uzmeš Džeka igraće isto vremena, a možda i više, a jeftiniji je. Imaš i Žirua, koji će ove sezone biti jebač (samo se ti smej Simiću, videćeš :zelenko: ), siguran golgeter i starter će ti biti i Berbatov, glavni u Fulamu.
samo i ti zele sprdaj i tebe cu da banujem :nasty:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Ma koji crni Ziru...videlo se sinoc protiv Belgije kakav je to kvalitet :lol: I nesto ne verujem da ce Dzeko biti starter...mozda u prvim kolima,ali Negredo sigurno nije dosao da greje klupu.Berba ce da ima jos jednu odlicnu sezonu s obzirom da ce iza sebe imati Ruiza i Tarabta.Jel zna neko sta je sa Gomisom?Bilo je 100% sigurno da prelazi u Njukastl
Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Clint Eastwood пише:
Žiru prvi napadač Arsenala, 4-2-3-1 amr Wolkot, aml Podolski. A za tu cenu 8.5 imaš sigurnog startera koji je sam u šicu, pa valjda će ubosti nešto. Berba će imati finu sezonu za tu cenu(7.5) i Staridž obavezno.

sale ne sprdam se, ja sam ga stavio u ekipu.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ja sam vec oterao Negreda, ne znam jos uvek da li da od njega ocekujem dobre partije odmah, isto vazi i za Navasa. Upali su umesto njih Kagava i Staridz. Izbacio sam i Hose Enrikea, ubacio Cika, procitao sam ono za procenat pasova i zakljucio da je mnogo kul imati Svonsijevce u ekipi. Da, ubacio sam i Kazorlu, ne znam ko mi je tu ispao.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Simiću, ni arsenalovi igrači nisu loši za te pasove, pa ni liverpulovi. Lucas sad i vredi nešto, jeste da je krljač, ali za 4.5m, a toliko košta najjeftini vezni u fantaziju, imaće on ok bodove. A što se tiče Kazorle i Arsenala, bolji ti je Artera, em izvodi penale em mu je prošlo godine pas komplešn bio veoma visok a jeftiniji je od Cazorle. Ako je neko uzeo Nolana, pitanje je koliko će imati istu rolu i učinak kao prošlo godine, jer su doveli Dauninga. Ovo si dobro uradio za sitijevce, em ne znamo koliko će igrati, a ni kako će odigrati. Mislim da je jedini siguran starter Joveta, od novajlija, a pitanje je kakav će biti njegov učinak.
Последње учитавање од zele дана 15 Авг 2013, 11:31, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Znam, ali vec imam Tobdzije i Crvene na nekoliko mesta, dosta od njih. Santi je mnogo bolji od Artete, na stranu ti penali i procenti pasa, Santi daje golove, asistira, pravi sanse. Arteta je povuceniji, mrcinja se u vezi i ne avanturise mnogo. Ne secam se nijedne nnjegove asistencije iz prosle sezone, dok je Kazorla plodio svugde, i golovima i asistencijama.

A za Lukasa i tepace i dalje ostajem pri onome sto sam rekao, manje donose od krila. Jefitniji su, da, ali sa razlogom. Videh, sredili su malo to, caste ih za svaki dobijeni duel, a i oni svi imaju visok procenta pasa, zzato sto ne palamaude mnogo, igraju sigurno.

Za naredno kolo cu sigurno zameniti jednog spica, hocu Negreda u prici, samo nek pocne da igra, a ni Navas mi nije stranac, ubacicu i njega, mora da bljesne.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Taj procenat pasova vam malo znaci, jer je i mnogo drugih faktora ukljuceno u sve to, i kada se sve na kraju sabere, neko dobije bod, neko dva, neko 3.

Ja sam sad izbacio Staridza, jer nije igrao pripreme zbog povrede, a i ne znam kako ce sljakati bez Suareza, obzirom da Suarez nece igrati zbog suspenzije. Razmisljam se izmedju Michua i Kagave. Sada kada je Bony dosao, Michu ce da plodi kao vecinu prosle sezone, jer se vraca na staru poziciju. A uhvatio me opet trip da ce jebeni Welbeck staviti Kagavu na klupu. Zele, ja mislim da ce Lukaku igrati. Ne mozes da poredis to sto je Murinjo stalno pravio rotacije u napadu Reala, jer je tamo bilo prilicno kvalitetnih napadaca, a u Celziju ih nema.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Lukaku je odlican igrac, jebite se. Uz to, Murinjo voli da radi sa takvima, za njega sam siguran da mi donosi bodove ove sezone. A koji k***c sad Staridz mrljavi, treba i njega da izbacujem? Fali mi Sitijevac jedan, nemam nijednog u ekipi, seljaka iz Bosne prezirem, necu ga staviti ni da je dzabe, a za Alvara nisam siguran da ce igrati. Da Arsenal ima normalnog napadaca ne bi imao ovu dilemu.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Lukaku ce da krene da donosi prave bodove tek nakon 15ak kola. Napravice Murinjo igracinu od njega.

Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Sta mislite da'l da stavim Van Volsfinkela u napad, razmisljam o Sanogu tj. da li ce on dobijati sanse u Arsenalu.

-Stekelenburg-

Rat - Koscielny - M.Olson - Figueroa

- Belamy - Witingham - Brady

-Van Volsfinkel - Giroud - Sanogo
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Слика

Grilogoricu,Nemanji i ostalim neznalicama da vide kako izgleda tim i kako se pravi izbor igraca.
Последње учитавање од xavi дана 15 Авг 2013, 12:27, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Vladar пише:Lukaku je odlican igrac, jebite se. Uz to, Murinjo voli da radi sa takvima, za njega sam siguran da mi donosi bodove ove sezone. A koji k***c sad Staridz mrljavi, treba i njega da izbacujem? Fali mi Sitijevac jedan, nemam nijednog u ekipi, seljaka iz Bosne prezirem, necu ga staviti ni da je dzabe, a za Alvara nisam siguran da ce igrati. Da Arsenal ima normalnog napadaca ne bi imao ovu dilemu.
Uzmi Berbatova, al ozbiljno. Benteke ne dolazi u obzir, mnogo tezak raspored Vila ima. Mozda Borini pocne, a Staridz zavrsi na klupi, ne znam. Preporucujem vam Toneva za klupu, mislim da ce igrati prvu u Aston Vili.

Xavi brate, izbaci Klisija, ima konkurenciju, sigurniji ti je Zabaleta, ja sam se dvoumio izmedju njih dvojice, i odlucio za Zabaletu. Druga stvar, biras igraca iz odbrane Junajteda, a odmah da ti kazem, Junajtedova odbrana ce imati vise rotacija od bilo koje druge u ligi.
Последње учитавање од neme93 дана 15 Авг 2013, 12:33, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

Ma Vidica moze samo povreda da skloni iz prvih 11 a sto se Klisija tice mozda ga i uklonim iz ekipe i uzmem nekog jeftinijeg i te pare bacim na pojacavanje napada ili odbrane.

Inace Graham vam je najbolja investicija najbolji napadac Hulla realno koliko god da su jadni mora i tamo neko da daje golove. :xD:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Слика
Poslednje izmene, zamenio bih i Cika sad ali nemam love, a svidja mi se ovako. Nek odigra prvo kolo, ali ne volim kada imam suprostavljene igrace u timu.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

xavi пише:Ma Vidica moze samo povreda da skloni iz prvih 11 a sto se Klisija tice mozda ga i uklonim iz ekipe i uzmem nekog jeftinijeg i te pare bacim na pojacavanje napada ili odbrane.
Prosle sezone nakon povrede nije mogao nikako da se vrati u formu, videcemo dal ce sad uspeti, ja ne bih rizikovao, bolje uzeti Zabaletu, Klisija, Enrikea, Bejnsa...

Vi sto pricate za Zirua da ce da kida ove sezone, jel to zato sto je dao 8 komada na 7 pripremnih? Nadam se da ste videli da je 7 od tih 8 dao Indoneziji, Vijetnamu i Nagoji.

Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”