evo koda ponovo, pa ko se nije prijavio, zna šta mu je činiti
Код: Изаберите све
1095720-345069Код: Изаберите све
1095720-345069Joca пише:Uf kako bi mi dobro doslo da ima nekakva android aplikacija ovog fantazija, imam 4 putovanja u narednih mesec dana sa klubom i repkom moram da pratim sve i postizem
Код: Изаберите све
http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2012-13/sep/official-fantasy-premier-league-app.htmlUlazi u obe lige iz prvog posta, ali ima jedna stara sfm liga. Napravio Igor prošle godine, ali ne znam kod. Ako je ostala stara tema ostao je i kod tamo, mada nije važno.neme93 пише: koju ligu ulecete, ovu sto je Xavi u prvom postu izbacio kod?
Ubaci Januzaja, igrace protiv Svonsija.zele пише:Pobediću te brže nego što polažem ispite.
Nego pročitah negde da je Jelavić skoro siguran u 11 evertona, a da Redmond neće početi za Norwich i da je Staridž dao sad dva komada Njuki na zatvorenom meču koji su dobili 3-1. Džeko verovatno starter. Anelka, iako je WBA potpisao Vydru, biće starter prvih nekoliko kola, a mala mu je cena, 5.5m pa ako nekom treba jeftin špic.
Nece. Kleverli(evenualno Anderson), Kerik, Valensija, Zaha, Kagava, Robin. Kapiram da ce tako napred igrati. Mislim da Kagava ima prednost u odnosu na Runija i Velbeka, i da ce on igrati iza napadaca.zele пише:i namestiće dva gola Zahi.![]()
Neme hoće li Gigs biti starter? Al ovo ozbiljno te pitam.