Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tvoja vera i optimizam u vezi Olivijea Balvana ne jenjava. Divim ti se.
Djomla, kapitenu se dupliraju bodovi, najcesce se ljudi predeljuju za spica kada je traka u pitanju, tu su golovi, tu je navise bodova. Otuda i 343 formacija, meni nekako najlogicnije da igram sa tri napadaca. U odbrani se uvek pre opredelim za spoljne igrace koji asistiraju nego za ove stopere koji kupe kartone i povremeno uvale po koji gol. U vezi opet isto, gledam ima li nekih gresak, tipa da ubace napadaca i polusica u vezni red i onda ga munem u vezu. Opet, pre biram krila i pakere, nego tepace.
Treba pratiti to redovno, birati igrace iz timova koji imaju laganije meceve te nedelje, igraju kuci i slicno. Ja pratim do polusezone negde i posle zaboravim, ostane mi netaknuto do kraja.
Последње учитавање од Vladar дана 11 Авг 2013, 16:18, учитано 2 пута укупно.
Dole imaš neke dodatke, npr. bod za stvaranje šanse za gol, igrač ne mora da da gol, ali ako je tvoj igrač njemu stvorio priliku dobiješ bod. Ima dodatan bod i za dobar procenat tačnih pasova itd.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."