FK Crvena zvezda [2013/14]
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- ivogud
- Assistant Manager
- Поруке: 574
- Придружен: 01 Дец 2010, 21:01
- Место: Beograd
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 40672.html
Zanimljivo, s' obzirom da mu je Miskovic menadzer krajnje moguca prica...
Zanimljivo, s' obzirom da mu je Miskovic menadzer krajnje moguca prica...
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Previse seremo sa Toletom. Sve cemo ucini da bi doveli Terzica na mesto predsednika FSS-a. Ocigledno je. Ali bolje se okrenuti u svoje dvoriste i rokati Javore, Vozdovce i raznorazne ostale klubove sa 3+ golovima i onda nece biti nikakvih prozivanja za namestanje. Kontam da se i ovo sad desava jer smo nesposobni kao ekipa i da pokusavaju da nam malko zamazu oci sa toletom. Svesni su da je ovo tesko gostovanje u Ivanjici i da bodovi mogu lako da se izgube pa je onda ovo sad nametnuto. 
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Zaboravih juče da odigram na kladionici tj ja sam asistirao ne igram kladionicu već više od godinu dana.
Zaboravih da kažem drugu, a hteo sam od 0 do 2 gola da odigra.
Ne bih se usudio da prognoziram, ali po meni šanse su 50% - 50%. C. zvezda ima neugodnu tradiciju na svojoj strani. Od zadnjih 11 utakmica dobila je samo 2 na otvaranju lige...
Zaboravih da kažem drugu, a hteo sam od 0 do 2 gola da odigra.
Ne bih se usudio da prognoziram, ali po meni šanse su 50% - 50%. C. zvezda ima neugodnu tradiciju na svojoj strani. Od zadnjih 11 utakmica dobila je samo 2 na otvaranju lige...
Последње учитавање од Sloba дана 11 Авг 2013, 14:54, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
paske пише:Kontam da se i ovo sad desava jer smo nesposobni kao ekipa i da pokusavaju da nam malko zamazu oci sa toletom. Svesni su da je ovo tesko gostovanje u Ivanjici i da bodovi mogu lako da se izgube pa je onda ovo sad nametnuto.
Nažalost, i ja imam ovakav osećaj. Kad ne budemo mogli da damo gol Javoru onda će da kažu eto Tole ovo, Tole ono i liga nameštena i sl. Srpska posla, bavićemo se svim drugim stvarima osim onim što treba(a to je naša igra).
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Jedno je sigurno, Onjilo ima da nam da nas uvalja gol. I umesto da vec danas pre tekme otvore pregovore sa Javorom u vezi Onjila oni mi prosipaju pricu o Toletu.zele пише:paske пише:Kontam da se i ovo sad desava jer smo nesposobni kao ekipa i da pokusavaju da nam malko zamazu oci sa toletom. Svesni su da je ovo tesko gostovanje u Ivanjici i da bodovi mogu lako da se izgube pa je onda ovo sad nametnuto.
Nažalost, i ja imam ovakav osećaj. Kad ne budemo mogli da damo gol Javoru onda će da kažu eto Tole ovo, Tole ono i liga nameštena i sl. Srpska posla, bavićemo se svim drugim stvarima osim onim što treba(a to je naša igra).
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Svih ovih godina Tole je bio tu ali kada smo trebali da pregazimo partizan i osvajamo titule, mi smo gubili i tako u krug i u krug. Jeste bolno ali treba biti pošten pa reći da je Partizan svih ovih godina bio bolji tim, stabilniji, mudriji, sa manje problema i boljom kadrovskom politikom i boljim rešenjima što se tiče samih igrača. Mi smo jedan period upali u vrzino kolo pa je dosao Prosinecki sa pokusajima da od mladih napravi okosnicu tima i da zajedno rastu. Sad je opet promenjena politika i gleda se kako da instant budemo dobri bez mnogo para ali nam rezultati opet izostaju.
Sve u svemu , nikako da jedna sezona od pocetka do kraja protekne u borbi i prici sa loptom. Igrajte braco i dobite sve do kraja i ne pomaze tu ni Tole, ni Ustav ni premijer...niko. Kad umes, ne moze niko da te obradi da ne znas. E steta sto mi ne umemo izgleda i onda mnogo ali mnogo seremo. Dobili juce 4:3 na mufte...ako, mi cemo posteno ako moze pa kad sa svim pobedama docekamo derbi kao i oni na mufte, pregazi ih i veseli se. Vrlo prosto....
Sve u svemu , nikako da jedna sezona od pocetka do kraja protekne u borbi i prici sa loptom. Igrajte braco i dobite sve do kraja i ne pomaze tu ni Tole, ni Ustav ni premijer...niko. Kad umes, ne moze niko da te obradi da ne znas. E steta sto mi ne umemo izgleda i onda mnogo ali mnogo seremo. Dobili juce 4:3 na mufte...ako, mi cemo posteno ako moze pa kad sa svim pobedama docekamo derbi kao i oni na mufte, pregazi ih i veseli se. Vrlo prosto....
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
А ја имам осећај да ћемо повести нормално и да ће онда судија да свирне неки непостојећи пенал за нас. И ето ти, сутра у новинама ће нека будала да напише: "Шта се буните, видите да судије греше и у вашу корист". И онда ће разни глупани који навијају за нас, али који су "објективни" да прихвате ту причу, стока ће да се смеје, мали клубови ће да плачу како их вечити увек краду, Толе и екипа остају у фотељама. Тај цео савез треба разјурити. Знам нешто мало људи овде на локалу, па ту немаш 2 поштена човека у савезу и судијској организацији.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Orthodox пише: E steta sto mi ne umemo izgleda i onda mnogo ali mnogo seremo.
Klučni deo, mi ne umemo. Zato i seremo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina