FK Vojvodina 15/16
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
šerif!!!!!!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ma prolazi voša ovo, malo su jači od Honveda, a slabiji od Burse. Šta bi sa Oumaruom? Na zvaničnom sajtu nema ništa? A reklama za meč u JSL je njegova slika.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mislim da je on ispao veći kreten, nije hteo da produži ugovor. A mogao je da igra LE, pa da ode u možda bolji klub (čitaj: veća plata), Voša je bila primorana da ga proda, jer mu je isticao ugovor na zimu.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Pa mogao je da dobije on taj ugovor u dogovoru sa Vosom, ili bar da ga prodaju posle Serifa. Tako bi i Vosa sigurno zaradila vise.
Mogli su da se dogovore da ga prodaju posle Serifa: ako Vosa ispadne on nek ide u Beveren, a ako prodje Vosa dobija pare za ulazak u LE vise od tih 700k tako da su u odlicnom plusu pa mogu da priuste i da im ode za dz na zimu. Tako bi i Oumaru i Vosa imali koristi, Oumaru igra LE i na zimu moze za dz da bira gde ce, sigurno bi otisao u neki veci klub.
A dok sam pisao setih sa Miskovica i da su morali da ga prodaju zbog njega jer bi na zimu Miskovic ostao kratak za 350k.
Mogli su da se dogovore da ga prodaju posle Serifa: ako Vosa ispadne on nek ide u Beveren, a ako prodje Vosa dobija pare za ulazak u LE vise od tih 700k tako da su u odlicnom plusu pa mogu da priuste i da im ode za dz na zimu. Tako bi i Oumaru i Vosa imali koristi, Oumaru igra LE i na zimu moze za dz da bira gde ce, sigurno bi otisao u neki veci klub.
A dok sam pisao setih sa Miskovica i da su morali da ga prodaju zbog njega jer bi na zimu Miskovic ostao kratak za 350k.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0dScQKKdorE[/youtube]markohn22 пише:meni on nije jasan, ej jbt, koji ce k***c u beveren?!