FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Koliko sam se sablaznio kad sam video to poredjenje Milijaša i Robija, odmah sam pomislio da ili izbrišem ili banujem post. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
SlobaGrobar Daj meni 5 minuta na utakmici i videces kako treba da se odnosis prema klubu koji volis. Nije ljubav samo sto ti svaki dan RSB forumu i ostalim sajtovima dajes izjave kako je Zvezda tvoja jedina ljubav. To se mora pokazati na terenu. Jebe se meni za novine i izjave. Pokazi se kao sto bi se npr ja pokazao. Traze pare neke a nisu ni svesni koliko su losi i onda su odma nezadovljni bla bla. Takodje nisu ni svesni koliko bi momaka dalo glavu da odigraju bar 5 utakmica za nas klub.
Poredis Saleta i Soneta. Definitivno pogresno. Pogledaj sadasnju situaciju kod nas i seti se Babpirla kod vas.
Poredis Saleta i Soneta. Definitivno pogresno. Pogledaj sadasnju situaciju kod nas i seti se Babpirla kod vas.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Daj da se i mi malo smejemo.. objasni nam tvoju potrebu za smehom ?SlobaGrobar пише:Код: Изаберите све
http://butasport.blogspot.com/2013/08/crvena-zvezda-istupicemo-iz-lige-ako.html
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Slobodan ima specifican smisao za humor. To se moze objasniti ovako, Teletabisi skacu u svoju rupu, tako on skace u svoj laptop i tu leci svoje frustracije koje su za hospitalizaciju pod 24H nadzorom. Elem, decko je mentalno oboleo, stvari vidi onako, kako prosecan homo sapiens vidi sa svojih 10 godina, tako Drami tebi je bio smesan i zanimljiv Petar Lakovic i Kolibri, Dusan Radovic i slicni, meni Branko Kockikca, Minja Subota. Doticnom obolelom coveku su smesne i zanimljive stvari koje normalan um ne moze smatrati za humor, eto objasnio sam ti. Nadam se da sam ti pomogao. Bez hejta i uvreda, nisam imao nameru da vredjam korisnika Slobodana.
Ne brisite post, sledi komentar na temu.
Sutra ocekujem laganu pobedu Crvene Zvezde, jer je to ipak veliki klub koji ne sme sebi dozvoliti da gubi bodove na pasnjacima ove napacene Srbije.
Ne brisite post, sledi komentar na temu.
Sutra ocekujem laganu pobedu Crvene Zvezde, jer je to ipak veliki klub koji ne sme sebi dozvoliti da gubi bodove na pasnjacima ove napacene Srbije.
Jusqu'ici tout va bien…
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Zbog ovoga i posta ispod sam prinuđen da izdam zvanično saoštenje..dramit пише:Daj da se i mi malo smejemo.. objasni nam tvoju potrebu za smehom ?SlobaGrobar пише:Код: Изаберите све
SLOBAGROBAR IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: "SVEZNALICE"
Dame i gospodo, ja ne znam da li vi umete da čitate ili šta.. da ste pogledali zadnjih par postova u Partizanovoj temi videli bi da sam dobio upustvo od moderatora da tu vest stavim ovde. Iz kog razloga? Moderator mi je obrazložio da to više ima veze sa JSL i zvezdom nego Partizanom. Elem...,
Pitaš šta je smešno? Nije te sramota da postaviš takvo pitanje? Ni malo se ne stidiš tog pitanja? Evo šta je smešno. Što FK Crvena zvezda nema pravo nikome da preti i da se mangupira, ako im se ne sviđa ova liga neka idu u Albaniju, Hrvatsku, Bosnu... šta će oni ovde? Samo prazne priče gomile praznoglavih ljudi. Ja se trudim da budem korektan i svima izađem u susret.. prvi sam rekao da je Partizan pobedio na neregularan način i da je sramota, Novi Pazar za prikazano zaslužio je sva tri boda shodno situaciji u kojoj je se našao.
Ista ta zvezda prošle godine, ali i prethodnih u mnogim mečevima je dolazila do poena, ZAMISLITE, uz pomoć sudija koji su na očigled cele Srbije pomagali tom klubu koji u Evropi ne može da izbori Evropsku ligu već više od 5 godina (ili tačno toliko), a ne nešto više.. da se razumemo i Partizan je očajan, ali za nijansu bolji, grupe LŠ i LE su redovne.
FK Crvena zvezda je prošle sezone bila pogurana golovima u zadnjem minutu, nadoknadama koje traju dok zvezda ne da gol, crvenim kartonima i o penalima i da ne pričam i time joj je dat vetar u leđa na više od polovine utakmica (polovina je 15) računajući i kup. Za isti broj utakmica sudije su Partizanu pomogle tri puta i ja javno za razliku od raznih licimera sa suprotne ali i naše strane priznajem neke stvari, ma koliko me vi mrzeli nebitni ste po moj život kao i ja po vaš... Partizan i C. zvezda su na neki način velike sramote ove države, klubovi stvoreni na veštački način, klubovi koje su stvorili državni neprijatelji ili lično država. Klubovi koji su paraziti ove države i kojima se pomaže (nekima manje, nekima više, a nekima nikako) na uštrb ostalih potreba države: npr. inkubatora za bebe, lekova..
Večerašnje pobede Partizana je i mene sramota, ali znate kako se kaže. Ko o čemu....
Ipak, ja volim Partizan, ali neke stvari i moraju da se znaju, ne možete vi tako mene da pljujete i ja neću ćutati jer nemate to pravo da radite. Nevaspitanje od kuće zadržite za sebe da li ste razumeli? Vi nemate pravo nikog da vređate na internetu jer to više govori o vama nego o meni ili bilo kome drugome, jednostavno nemate to pravo. Jaki ste, ma najjači ste al na rečima.
Dajete sebi za pravo da me vređate i mislite da ste pametni? Ne, suprotno je od ovoga.. ali to je neka druga tema, verovatno za jednog doktora.
Vi svemogući fudbalski stručnjaci dajete sebi za pravo da dižete u nebesa kriminalce, isterujete uprave napolje bez da posetite jedan od dva stadiona, platite sezonsku i tako pomognete klubu. Pljujete igrače a većina vas u životu nije odigrala dva minuta neke utakmice. Prognozirate moguće dolaske iodlaske sa sigurnošću iz raznih "puzdanih izvora". Welcome to Serbia gde se svaki klinac ku*či.
Bravo za vas.. i možete sada kritikovati, ja nikog nisam želeo da uvredim, izvinjavam se adminsitraciji unapred ako ovaj moj post se kosi sa pravilima foruma, ali pojedinci nemaju pravo da pričaju ko su moji idoli, da li ja imam ili nemam komplekse i sl. Kao i uvek želeo sam da iznesem neke činjenice i obrazložim neke stvari. Da je pravde Partizan i C. zvezda nebi bili u trećoj ligi, nebi postojali.. zato molim vas poštedite i mene i vas tih nepotrebnih komentara kada pojedinci ne vide dalje od nosa nepotrebno je o bilo čemu pričati. Uzdravlje forumaši !
S poštovanjem SlobaGrobar
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Been thanked: 11 times
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uftRzP1-5Lk[/youtube]arseNal-serbia пише:Slobo previse seres brate...
Последње учитавање од mmladja дана 11 Авг 2013, 03:02, учитано 1 пут укупно.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Detaljno sam procitao celo sao'stenje (iskreno, nisam nista preskocio) a ti, ako si nekada razmisljao da pises neke Kolumne, sad je pravo vreme.. odlicno ti ide!SlobaGrobar пише:Zbog ovoga i posta ispod sam prinuđen da izdam zvanično saoštenje..dramit пише:Daj da se i mi malo smejemo.. objasni nam tvoju potrebu za smehom ?SlobaGrobar пише:Код: Изаберите све
S poštovanjem SlobaGrobar
..moje postovanje i tebi, ajd uzdravlje
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4641-nema-potrebe-da-se-bunite-mi-vas-krademo-i-dalje.html