FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Da i ja dam neku malo vecu analizu.

Za pocetak vodje navijaca i navijaci. Kakve CEDA I DUNJIC imaju veze sa LE i Cernomorecom!? Jebe mi se za njih obojicu. Prvi sredjuje transport po Evropi a drugi da sve bude ok kod nas. Sramota! Drugo, kakve su pesme pevane, koji ritmovi vatani sramota, S R A M O T A! Bio sam na Mari i posle tekme od druga sam cuo da je na tv bio najglasniji Vlada Komentator ostali sramota. Kraj tekme, ispadanje iz evrope, ocajna igra i dolazak igraca na sever..svi skenjani a "navijaci" udarili po aplauzu kao da smo prosli dalje. Ima li tu logike!? Jedino sto je valjalo sto se tice navijanja jeste posle penala "milijas napolje"...to je jedino valjalo i tu se slazem.

Sto se tice igraca sramotno je vaditi se na price ne moze se probiti bunker. Ako hoces da probijes bunker i postignes gol mora se sutirati. Svaki jaci sut moze prouzrokovati neku odbitku, a u najboljem slucaju i igranje rukom ili u jos boljem slucaju penal! Ove stvari se uce u mladjim selekcijama a ne u evropskoj utakmici. Jedini koji su iole valjali su Martinovic, Lazic i Pecnik. Ostali ne dao Bog. Iskreno vise sam ocekivao i od Vukana al i on se utopio u to sivilo.

Treca stavka. Kakvo bre mazenje i pazenje i uzdizanje miljenika Zvezde? Milijas dao gol Bajernu i jos nekim papcima i ja sad treba da budem zadovoljan sto nas je izbacio iz evrope? Milijas danas, Ninkovic sutra. Vadicemo se na price i zamazivati jedni drugima oci kako je on veliki zvezdas i kako je dosao da igra dzabe kod nas. A niko nece pitati kao nije spreman? Kako nema neki rezim treninga pre pocetka priprema? Zasto se nije spremio kao u dinamu? Sami sebe lazemo i nadamo se necemu. Cinjenica je da cemo ove sezone biti 3 ako se ne opameti prvenstveno uprava a onda i navijaci. Uprava ako nastavi neslaganje i nezalaganje moze odma da ide i da mi vrate prethodne lopove.

Da se osvrnem na trenera (ne samo Slavisu nego i ostale). DOKLE CE SE VISE DRKATI NA BARSELONU I JEBENU TAKTIKU SA TZV 3 SPICA, DOKLE? Kao navijac necu da gledam takav stil igre. Ocu da se ima svoj prepoznatljiv stil sa 2 napadaca! Pancev-Binic, Pjana-Drulic, Pantela-Zigic, Perovic-Lekic. Sve uspeh do uspeha, prolasci dalje, mnogo golova itd.
Vrsi se izmena vadi se mrtvak Dauda ubacuje se Miha i jurimo mi 2 gola. Us'o Miha i odma padaju dva gola. Padaju djoku mog.
Pod hitno dovoditi nove bekove i novog spica, ali pod hitno. Jebe mi se sto nema para, dizi kredit i dovodi ali momentalno.
Izvinjavam se za ovoliki post ali ovo vec kljuca i kljucace u meni dugo vremena izgleda.
D.
First Team Coach
Поруке: 381
Придружен: 09 Авг 2011, 19:40
Место: ...

Порука од D. »

Игра са два шпица захтева - два шпица. Звезда нема ни једног крштеног. А што се Милијаша тиче, пенал је најмањи проблем, иако је шутнуо као пичка, промашивали су и много већи од њега много битније пенале, већи је проблем што дави комплетну екипу.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Neka bar kupe odbitke ako ne znaju nista drugo. Lakse ce biti i ekipi kada je ispred 16-ca jer ce stoperi morati cuvati obojicu a ne jedan cuva ovog jednog jadnika a drugi normalno uvek stize da blokira sutive. Zamisli napad a i pogledaj starije tekme i skontaces da bi bilo mnogo lakse.
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

Da li postoji neki trener u ovoj nasoj retardiranoj ligi koji ima muda da proba 3-5-2 formaciju? Legla bi nam odlicno ako dovedemo barem jos jednog napadaca...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Da li lud si ti decace, pa za to ti trebaju takvi stoperi kojih nema u okruzenju jedno 1500 KM. :)

Слика
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager

Порука од Ivan 96 »

Jebiga, ja bi probao, i ovako smo mnooogo losi, sumnjam da moze gore. :cheers:
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Eto kada vi jednom istrčite pa i bar odigrate koji minut za Partizan ili zvezdu, neki drugi klub.. pričajte i pljujte igrače do mile volje.

Ne volim Milijaša da se razumemo. Meni jedan od retkih negativnih igrača. Baš ga nepodnosim.

Ali gledajte.. on je kapiten, kada niko nije hteo da dođe on je došao.. i koliko god da je on loš, da ladi mu*a po terenu boljeg nemate i bolji vam neće doći. Po meni Milijaš poseduje kvalitet e sad to što se ne trudi i sl. je druga stvar. I da nije zaslužio takav tretman od navijača zbog svega što je uradio za klub.. još jedan dokaz za grupama takozvanih navijača upravljaju retardi, maloumne osobe i svi oni koji ne vole Partizan i zvezdu. Obični kriminalci, a pojedinci u njima pronalaze idole. Što vam idoli nisu Kasalica i Saša Ilić i kada odigraju dobro i kada odigraju loše? Idoli su vam zato vođe navijača koji ove klubove čak ni ne vole..

Ti navijači koji dolaze na jug ili sever slepo veruju vođama i to je tužna priča.

Sa druge strane eto pojavio se jedan igrač u zvezdi koji kod mene ima respekt. Pečnik je strašan igrač. Verovatno jedan od najboljih u ligi sada kada je došao i on je klasa za sve ostale kod vas..
Последње учитавање од Sloba дана 10 Авг 2013, 00:13, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Nemoj ovde mnogo da pricas. Jednostavno receno: ne znas.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Sve ja znam. To je isto ko kad bi mi pljuvali Saleta Ilića. Nema razlike između njega i Nenada Milijaša. Dosta su dali svojim klubovima..
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

+1
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ne mislim samo na Milijasa i njegov slucaj, vec generalno - ne znas nista.
Последње учитавање од Vladar дана 10 Авг 2013, 00:30, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

To ti misliš. :poz:

Nema potrebe dalje diskutovati. Ti kao super moderator bi trebao da sprečavaš eventualne moje uvredljive komentare, a ja sam dao svoju konstantaciju koja se itekako tiče ne samo zvezde, nego i Partizana i srpskog fudbala.

Ništa i nikoga nisam provocirao te s toga pusti me da normalno postujem. Hvala.
D.
First Team Coach
Поруке: 381
Придружен: 09 Авг 2011, 19:40
Место: ...

Порука од D. »

Tik'al пише:Da li lud si ti decace, pa za to ti trebaju takvi stoperi kojih nema u okruzenju jedno 1500 KM. :)

Image
Такорећи, не прави се од гована пита.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Slobodno pisi sta hoces, sve sto je u skladu sa pravilima foruma ti je dozovoljeno, ono je iz najbolje namere savet da ne pises puno ovde. Svakom svojom porukom prospes enormnu kolicinu gluposti, prosudih da je najbolje da ti se nadjem, da ne bude posle da sam dozvolio da pravis budalu od sebe. Ali dobro, ako je to nesto u cemu nalazis satisfakciju, samo guraj, imas i moju punu podrsku.
Корисников грб
Flow
Assistant Manager
Поруке: 844
Придружен: 24 Окт 2010, 20:03
Место: Niš

Порука од Flow »

Slobo, da li si toliki seljak pa pišeš ''Zvezda'' malim, a ''Partizan'' velikim slovom? Pa majku mu, navijam i ja za Partizan, ali imaj malo respekta i ljudskosti. Nažalost, ti si još jedan primer navijača koji više mrzi protivnički nego što voli svoj klub.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Jedan je Nenad kapiten!

Слика
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Слика
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager

Порука од Ivan 96 »

Kvoterbek mora da ode, igra nam je sto puta brza i bolja bez njega, a ima najvecu platu u timu( 1000 evra dnevno :slap: )
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Velja93 пише:Slika
I Prosineckom nisu mogli da izbiju cigare iz ruku :smeker:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Flow пише:Slobo, da li si toliki seljak pa pišeš ''Zvezda'' malim, a ''Partizan'' velikim slovom? Pa majku mu, navijam i ja za Partizan, ali imaj malo respekta i ljudskosti. Nažalost, ti si još jedan primer navijača koji više mrzi protivnički nego što voli svoj klub.
Navika. :smeker:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”