JA VERUJEM U TEBE ZVEZDO!!!
FK Crvena zvezda [2013/14]
I meni je smesno, hoce da plati da dodje kod nasVelja93 пише:foloW, Ovo je ubedljivo najgori sajt.Njima nista ne verujem.Hoce Milevski kao da plati da bi dosao u Zvezdu,a moze da igra u Seriji A za Livorno.Ne vidim kako je moguc njegov dolazak zato sto je primao malo vise od 2 miliona godisnje u Dinamo kijevu.
, u Dinamu ima redovnu platu, kod nas ako dobije jednu za godinu dana bice dobroBrzo ce se razgrabiti, probacu opet sa propusnicama od prosle godinekiba пише:Karte za Černomorec
Ponedeljak, od 12 - 17 časova;
Utorak, od 10 - 17 časova;
Sreda, od 10 - 17 časova;
Četvrtak, od 10 do početka meča.
cene ulaznica:
Sever: 300 dinara.
Jug: 300 dinara.
Istok: 400 dinara.
Zapad: 600 dinara.
Pesma nek grmi, odjekuje...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
jel mogu negde da se naruče karte preko neta?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
ima link ka nekom sajtu ali ne radi.
Последње учитавање од zele дана 03 Авг 2013, 17:55, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Какво погрешно размишљање! Нека уштеди 300 динара на патикама, на изласку у град, на хиљаду других глупости, али срамота је да себе зовеш звездашем/гробаром, а да нећеш да платиш карту да би гледао свој клуб. И онда тако уђеш без карте и на стадиону са ортаком причаш како су Пикси и Ђура покрали клуб. Друже, и ти си, само што су они господа, а ти пилићар је си изгубио образ за 300 динара!
Ne brate nego zivim u Valjevu, pa ne mogu da prelazim 100 km da kupim kartu u ponedeljak kad mi rade roditelji, a do cetvrtka ce se razgrabiti sever.Inace kad samo isli organizovano, iz Valjeva nas 200 je uslo na jednu kartu.mmladja пише:Брате, ја не знам како те није срамота да не купиш карту за клуб за који навијаш. Да је цена 10000 хиљада па и да разумем, али цене карата су стварно ниске.
Последње учитавање од foloW дана 03 Авг 2013, 21:50, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja sam prošle sezone za fudbal imao sezonsku za Jug, ali sam ulazio besplatno na košarku dok sam rukomet plaćao.mmladja пише:Какво погрешно размишљање! Нека уштеди 300 динара на патикама, на изласку у град, на хиљаду других глупости, али срамота је да себе зовеш звездашем/гробаром, а да нећеш да платиш карту да би гледао свој клуб. И онда тако уђеш без карте и на стадиону са ортаком причаш како су Пикси и Ђура покрали клуб. Друже, и ти си, само што су они господа, а ти пилићар је си изгубио образ за 300 динара!
Jbg. morate i razumeti da nemaju baš svi da plaćaju, naravno.. za ovo boldovano si upravu!