FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

kiba пише:
Alexandar_81 пише:Moje misljenje vam nije vazno, ali da vam kazem penal je bio kao suza! Ako obratite paznju on udara loptu glavom i krece za njom a vesovic je tren kasnije lupio svom snagom u njega! Nije pitanje gde je lopta! Jer se ne radi o igri na loptu nego o grubom prekrsaju u 16 metara! Navikli smo da nas maze sudije u JSL e sad mozete opet po starom TOLE LOPOVE ili bla bla ali ovo je evropa neumoljiva i tu se pokazuje koliko vredis a ne sa CSK-om i BSK Borcom! Ako ova Zvezda vredi nesto pokazace u revansu na MArakani ako i tad ukenjaju nemojte opet o sudijama i zaverama... glava gore idemo dalje!
slazem se, al jbg uvek se to nama desava!

KO VERUJE U PROLAZ DALJE OTICICE NA MARAKANU DA IM POMOGNE!

SETITE SE DINAMO TBLILISIJA PRE NEKOLIKO GODINA :D 5:2 :D
Ma stvarno :wtf: xD

Partizan - Fenerbahče, Šamrok, golman Livorna, Miljkovićeva ruka, više igrača protiv Aela ali ipak ispali, Genka sabili, ali opet ispali, Artmedija i ispadanje na penale, dva crvena u ovim kvalifikacijama..

Vojvodina - penal u 90 min.

Reprezentacija - Estonija, Azerbejdžan, SP J. Afrika i Luković i Vidić

To je boljka naših klubova, igrača i reprezentacije da uvek moraju nešto da ukenjaju. ;)
Последње учитавање од Sloba дана 02 Авг 2013, 02:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Sve mi se cini da je ovo uticalo i na Bordo i na ovo danas i na Strazbur i za Dinamo Kijev i za Lacio i za Rozenborg i za Glagow R i za jos puno utakmica Zvezde.

U svakom slucaju, ja stvarno ali stvarno ocekujem krcatu Marakanu i da isprasimo ove mornare sa 3,4 komada u mrezi,a danas sam video da smo sposobni da igramo fudbal. Kad neko ne zna onda ne zna i ne moze slucajno da zna, a meni je vecina utakmice danas bila ok sto se tice sredine i napada, dok u odbrani sve je jasno rezultatom.

Martinovic i Arauho odmah u tim,samo da ne igra Krneta. Mali Lazic je i danas odradio opasan posao. Vesovic je odlican napred ali pozadi je rupcaga, on je igrac za nekadasnju formaciju koju smo igrali 5-3-2 i sada sam misljenja da bi nam ta formacija isla mnogo bolje sa bekovima koji drze celu liniju,a on to moze jer je momak spreman, medjutim ne sme se od njega ocekivati da drzi liniju kad je momak preopterecen prvo napadima ekipe, a drugo do juce je igrao krilo bez mnogo defanzivnih zadataka. Zato mi ja transformisao Zvezdu u sistem 5-3-2 gde bi Vesovic i Mijailovic drzali linije, 3 odbrambena sa Martinovicem u centru kao stoperom i dva koja bi pokrivala i jurila, Kovacevic ispred njih, Ninkovic i Savicevic sredina, i Kasalica polulevo u spicu a Dauda ili Pecnik u srce. Aj sad, mozda mozgujem i ja malo vise kao trener ali mi se cini da bi mnogo tvrdje igrali i bolje sto se tice same postavke na terenu.

Na kraju, ako ne sabijemo ovim kitama,3 komada kuci, kao oni nama, onda i nismo za dalje. Jebes onaj penal malo pokvario racun ali svakako ovo moze da se prodje. Samo jos jednog spica da dovedu i mislim da je ekipa sasvim ok.

Savicevic mali inace pokidao!!! :zvezda:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

U revansu ne igraju Kasalica i Vesovic zbog kartona?
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

kiba пише:U revansu ne igraju Kasalica i Vesovic zbog kartona?
Za kasalicu znam da ne igra, to je najebotina u najavi realno, a za Vesovica nisam cuo...moguce. Onda najebasmo.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Sad sam proverio na Uefinom sajtu, Vesovic ima zuti u Odesi samo. Igra protiv ovih na Marakani

Samo Kasalica ne igra. Ali dobro mogu Vukan i Milun da ga zamene, mada jedan je Kasalica koji na Marakani igra 10x bolje nego na strani :)

Nadam se da ce ovaj Dauda da se opameti, neka mu obecaju neku premiju ili dzak krompira ako da gol i Zvezda prodje dalje.

Sad jos da se uigraju Martinovic i Omega pa da ih napunimo, Omega dobro igra glavom posle prekida, a ovi se slabo brane posle prekida. NEk im rokne neki gol na nir :D
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Ozegovica umesto Daude i ja sam zadovoljan.

Код: Изаберите све

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4577-kasalica-igra-u-revansu.html
Последње учитавање од Rossobianco дана 02 Авг 2013, 10:26, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Kasalica majstor nije nista uradio sinoc i jos je promasio sa 5 metara prazan gol.
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Najverovatnije nece igrati Mijailovic, Kasalica i Vesovic ce igrati.
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Zvezda po meni ima bolju igru od Partizana. Bije vas neki maler inace bi ste ugazili one juce. Ocekujem da ih glat prodjete u bg-u. Pred 40 000 navijaca ovi nemaju sta da traze. :D
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Dolazi se na Maru da se isprati ukrajinski Dinamo Tbilisi.

Pa da dam i ja neku moju analizu. Vukan je definitivno pokidao juce i dokazao da treba da bude starter, Nine par puta zadrzao loptu, Sone totalno pogubljen i neka moli Boga da ga ne prodaju, ostali variraju.

Dovesti nove bekove obavezno. Ne treba nam ofanzivni Vesovic, ne treba nam covek kome je zadnja loza u k***u i koji ce redovno da kuburi sa tim. Potreban je i jedan dobar spic, kidalica, igrac koji bi u menadzeru igrao poachera.

Ono sto je prednost kod svih drugih ekipa je to sto znaju da iskoriste crnce koje imaju. Plate ih i kazu trci a ne mi platimo Daudu i on lik stoji. Neko ce reci da je doprineo kod gola al ja bi rekao da je samo sreca sto mu je prosla ispod noge.

Nikakva su ekipa. Valjaju im samo Djadje Dje i onaj Riera. Golman rupa obicna, da oce malo da sutiraju iz daljine busili bi ga kao kantu.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Dobro je ako Kasalica igra! Brz je sto je najvaznije a i na Marakani uvek pokida!
Zao mi Mijailovica, ali Mladenovic je sinoc dobro odigrao 2. poluvreme kad je usao, bio je i asistent, on slabo igra obdranu, a mi na Marakani idemo OVERLOAD :xD: tako da ce on stalno biti na njihovoj polovini :D
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica

Порука од JasminPetkovic »

Ma bice je*eno tesko u revansu....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KBZ23ptY1bg[/youtube]

:cheers: :cheers: :xD: :xD:
Слика
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Cigani ludaci!!
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Prolazimo mi ove samo da nas UEFA ne kazni, nisu nista posebno.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Neka nas kazni, a ko ce UEFU da kazni zasto sto svako Zvezdino gostovanje nama sude glupe penale?

U Belorusiji protiv Naftana penal, protiv Bordoa penal, protiv IBV-a penal, protiv Cernomoretsa penal ... :slap:

Isto vazi i za Vojvodinu, Rapidu sude penal da bi isao dalje prosle godine, sinoc Bursi ....

Kao i Partizanu, jos gore njima penale na JNA :)

OVO JE STRASNO, ocekivao sam da juce UEFA ponisti mec Srbija - Francuska zato sto smo mi pobedili
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Ove sezone Zvezda 2 penala ove godine,Vojvodina 3.Crvenih kartona dosta,skoro na svakoj utakmici srpskih klubova.Partizan isto dobio smesne crvene Volkova i Jojica,mladi Mihajlovic dobio protiv islandjana smesan crveni.Strasno stvarno sta nam rade.Zvezda svaku utakmicu 5,6 zutih i svaku utakmicu penal.Kako ih vise nije sramota?Ajde da nam to rade protiv Engleza,Spanaca..itd ali protiv islandjana,bugara i ukrajinaca to je stvarno sramota.
Последње учитавање од Velja93 дана 02 Авг 2013, 14:04, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Penali su sastavni deo igre, nema to veze sa nesrecom, kletvom ili ne znam jos cime. Ocajna igra i nerazumne reakcije pojedinaca su ono sto treba da nas brine, a ne sudije. Ni u jednom od gore pomenutih Zvezdinih meceva penal nije sviran bez razloga, nigde nas nisu pokrali tako da ne vidim zasto bi krivili sudije.

A za ove kartone tek nemam sta da kazem, momak ulazi u igru i u pet minuta dva puta nerezonski startuje ludacki na odbrmbene igrace protivnika. Taj drugi start, bio prekrsaj ili ne, je jos nerazumniji kada je prethodno opomenut, tako da njega nista ne pravda za onaj postupak.

Za ostale mi se jebe da komentarisem, nije moj problem, ali su price o tome kako UEFA mrzi srpske klubove besmislene. Umesto da se traze razlozi u nasem dvoristu, a definitnvo su tu, mi kukamo na sudije.
Последње учитавање од Vladar дана 02 Авг 2013, 14:08, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

paske пише: Neko ce reci da je doprineo kod gola al ja bi rekao da je samo sreca sto mu je prosla ispod noge.
Upravo nesto sto je moj burazer izjavio, ja sam puko od smeha. Da li je neko nekada video napadaca da na 5 metara od gola u poziciji kada moze da primi i da sutne, pusta loptu kroz noge, a zna da su iza njega protivnicki defanzivci.

Na kraj svake pameti s njegovim potezom.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Za Daudu preterujete.Jedini igrac koji ima odlike napadaca u nasem timu.Videlo se juce da Kasalica nije nista bolji od njega.Ko da igra napad?divlji Mihajlovic?Nemamo napadace.Dauda je dobar igrac i jedini krsten napadac u timu.Zna da odigra,da se ubaci u prazan prostor,ima solidan sut glavom i nogom.Cenim da nismo imali ovakvog napadaca 5,6 godina.E sad sto igra ispod ocekivanja sta da se radi.Bolje njega da istrpimo nego da igra onaj coban Mihajlovic.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Problem je u našim sudijama, slabiji kriterijumi za zvezdi i partizan, pa i za vojvodinu. Mnogo im se prešta i svašta se svira u njihovu korist, pa su navikli da takvo sudjenje, a kad odeš u evropu onda ti se desi ovo što nam se desilo. (brdo penala, kartona i sl.)
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”