FK Crvena zvezda [2013/14]
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
Milevski je poznat po svom cugu, mozda mu ovi iz Livorna nisu dozvolili alkohol, pa ih odbio iz inatael.Laki пише:Joj Boze, da mi je znati ko samo pusta ovakve gluposti... Covek odbije jedan Livorno, mozda i nije cuveni klub, ali finansijski Zvezda ne moze ni da mu prismrdi, njih covek odbije jer se nisu dogovorili oko plate, a docice kod nas! Kuku i lele![]()
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/237315/Zvezda-nasla-resenje-u-spicu-Milevski-blizu-Marakane-i-nove-saradnje-sa-Ninkovicem- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
još kad pozovu kolegu Jovanovica, da im malo pokaže neke tehnike otvaranja piva, npr. zubima, okom ili nečim trećim. Biće Pijana braća kukala im majka. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
kita moja pojačanje, ako se napije ka' svinja. Prošle godine je u dinamu odigrao 15 mečeva i nije dao gol. Jel' zna neko zbog čega?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- el.Laki
- Youth Team Coach
- Поруке: 84
- Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
- Место: Beograd
foloW, to za alkohol stoji, ali iz Livorna su rekli da je problem njegova plata, finansijski zahtevi.
Stoji da decko ima problema za alkoholom i pitanje koliko bi se on "smirio" znajuci da je prva zvezda tima i uposte JSL, zna da je najbolji i da mu ne moze niko nista, tesko da bi se unormalio... Mislim da bi pre bio kao pusten s lanca.. No dobro, kvalitete sigurno ima, ogromno pojacanje svakako ali njegov dolazak je u nerealan i nemoguc. Taj ispod 500k godisnje nece ni da cuje, a mi toliko nemamo..
Stoji da decko ima problema za alkoholom i pitanje koliko bi se on "smirio" znajuci da je prva zvezda tima i uposte JSL, zna da je najbolji i da mu ne moze niko nista, tesko da bi se unormalio... Mislim da bi pre bio kao pusten s lanca.. No dobro, kvalitete sigurno ima, ogromno pojacanje svakako ali njegov dolazak je u nerealan i nemoguc. Taj ispod 500k godisnje nece ni da cuje, a mi toliko nemamo..
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"
Brzo se nesto izmisli, glubo bi bilo da kazu nismo ga hteli puno pije. Inace postoje realne sanse da dodje, ali tek pocetkom septembra.el.Laki пише:foloW, to za alkohol stoji, ali iz Livorna su rekli da je problem njegova plata, finansijski zahtevi.
Последње учитавање од foloW дана 31 Јул 2013, 16:38, учитано 1 пут укупно.
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Miloš Kostić vodi ekipu protiv Černomoreca

Zbog isključenja na meču protiv IBV-a na Vestmaneji odnosno iste sankcije Bratislavu Živkoviću zbog protesta na Marakani u prvom susretu istih timova, ekipu Crvene zvezde u duelu sa Černomorecom predvodiće pomoćnik Miloš Kostić.
Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala, UEFA suspendovala je dvojac Zvezdinih stručnjaka zabranom jedne utakmice vođenja ekipe. Izrečena mera UEFA svoju zvaničnu potvrdu dobila je u sredu 31. avgusta u prepodnevnim časovima. Kostić koji se priključio stručnom štabu Slaviše Stojanovića pre nekoliko dana neočekivano će debitovati u ulozi prvog trenera.
Ovakav, pomalo neočekivani epilog disciplinske komisje UEFA sigurno će predstavljati hendikep za crveno-bele, međutim nema sumnje da je i novo priključeni asistent Stojanovića sposoban i kadar da predvodi ekipu u Odesi.
Miloš Kostić rođen je 23. novembra 1971. godine u Ljubljani a istakao se radom sa mlađim kategorijama nacionalne selekcije Slovenije.
Meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ukrajinskog predstavnika i Crvene zvezde igra se u četvrtak 1. avgusta u Odesi sa početkom u 18 časova i 15 minuta po srpskom vremenu a direktan prenos obezbedila je na Radio-televizija Srbije.

Zbog isključenja na meču protiv IBV-a na Vestmaneji odnosno iste sankcije Bratislavu Živkoviću zbog protesta na Marakani u prvom susretu istih timova, ekipu Crvene zvezde u duelu sa Černomorecom predvodiće pomoćnik Miloš Kostić.
Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala, UEFA suspendovala je dvojac Zvezdinih stručnjaka zabranom jedne utakmice vođenja ekipe. Izrečena mera UEFA svoju zvaničnu potvrdu dobila je u sredu 31. avgusta u prepodnevnim časovima. Kostić koji se priključio stručnom štabu Slaviše Stojanovića pre nekoliko dana neočekivano će debitovati u ulozi prvog trenera.
Ovakav, pomalo neočekivani epilog disciplinske komisje UEFA sigurno će predstavljati hendikep za crveno-bele, međutim nema sumnje da je i novo priključeni asistent Stojanovića sposoban i kadar da predvodi ekipu u Odesi.
Miloš Kostić rođen je 23. novembra 1971. godine u Ljubljani a istakao se radom sa mlađim kategorijama nacionalne selekcije Slovenije.
Meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ukrajinskog predstavnika i Crvene zvezde igra se u četvrtak 1. avgusta u Odesi sa početkom u 18 časova i 15 minuta po srpskom vremenu a direktan prenos obezbedila je na Radio-televizija Srbije.
Планирао је Драган Џајић да путује у Украјину, али је одустао у последњи час.
Сазнајемо да је променио план како би се синоћ састао са Миланом Јовановићем.
Легенда клуба са Маракане не одустаје од намере да ангажује бившег репрезентативца, иако су њему планови првенствено везани за наставак каријере у иностранству.
Јовановић је свега неколико дана после првог разговора са Џајићем одбио да дође на Маракану и захвалио се на позиву, али су преговори и даље на снази.
Председник Црвене звезде не жели да пропусти ни најмању шансу за ангажовање играча тог калибра.
Џајић је остао у Београду и како би покушао да реализује прелазак Горана Гогића из Јагодине у Црвену звезду. Реч је о корпулентном задњем везном, некадашњем ђаку клуба са Маракане.
Легенда клуба са Маракане не одустаје од намере да ангажује бившег репрезентативца, иако су њему планови првенствено везани за наставак каријере у иностранству.
Јовановић је свега неколико дана после првог разговора са Џајићем одбио да дође на Маракану и захвалио се на позиву, али су преговори и даље на снази.
Председник Црвене звезде не жели да пропусти ни најмању шансу за ангажовање играча тог калибра.
Џајић је остао у Београду и како би покушао да реализује прелазак Горана Гогића из Јагодине у Црвену звезду. Реч је о корпулентном задњем везном, некадашњем ђаку клуба са Маракане.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sinoć sam gledao utakmicu i izvalio sam da za 70.min potrošim oko 240mb, što i nije mnogo. Tako da sam večeras sprema za livestream. Valjda će ovo naši da nas obraduju.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Prosli put kad sam gledao Djurine momke, kad sam se ismejao za zivota, ono protiv Siraka, sutradan nismo igrali nista bolje, zato sam sinoc pokusao da se obuzdam malo.zele пише:Sinoć sam gledao utakmicu i izvalio sam da za 70.min potrošim oko 240mb, što i nije mnogo. Tako da sam večeras sprema za livestream. Valjda će ovo naši da nas obraduju.
- el.Laki
- Youth Team Coach
- Поруке: 84
- Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
- Место: Beograd
Ako je stvarno ostao zbog Laneta, onda je nevidjena bu*ala.foloW пише:Планирао је Драган Џајић да путује у Украјину, али је одустао у последњи час.
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"