FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Vul3, brate cuti dok ja pricam istinu :rugalica:
Velja93, Apsolutno Mitrovic i Luka Jovic ce biti buducnost u napadu Srbije! Slazem se za Djurdjevica i meni ce biti draze ako si dodje kod nas :yesko: A vi da si uzmete Fofanu :rugalica: Sta mislis :zelenko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Слика
Корисников грб
el.Laki
Youth Team Coach
Поруке: 84
Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
Место: Beograd

Порука од el.Laki »

Veljo, nije bas sve tako kao sto se prica po pitanju Djurdjevica i njegovoj epizodi u Zvezdi, ali dobro...
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Alexandar_81, Ne dao bog da uzmete Djurdjevica.Bas bi se smorio.Po meni u istoj klasi sa Mitrovicem.Jedan od najtalentovanijih srpskih napadaca.Isto ne bih voleo da dodje Danko Lazovic u Partizan jer bi prasio po nasim livadama i dao bi sigurno 20+ golova.Ali ako vam slucajno dodje Djurdjevic,prodajete Kojica sigurno.Nesto je tako pominjao Stojic. :cheers:

el.Laki, A sta mislis sto su ga oterali?Ja sam tako cuo.Ti ako znas kako je bilo reci.Ja samo iznosim informacije koje sam dobio. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
el.Laki
Youth Team Coach
Поруке: 84
Придружен: 21 Јул 2013, 20:51

Порука од el.Laki »

Upucen sam u celu pricu oko Urosa, ali dobro, zanemarimo to. :) Videcemo sta ce biti :cheers: !
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

el.Laki, Pa reci sto je otisao?Jer Zvezda kriva,ili je on hteo da jednostavno da ode iz kluba?
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Velja93 пише:.Ali ako vam slucajno dodje Djurdjevic,prodajete Kojica sigurno.Nesto je tako pominjao Stojic.
aj mi reci koje budale ce da uzmu onog panja, decko udje u 45. minutu, u 70. se nasloni na koljena i izdise 5 minuta... njega cak ni korejanci ili kinezi ne bi uzeli!
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Сад нешто размишљам, тај Рад као избацује играче, а ја се не сечам кад су направили неког добог играча, све неки половњаци. Калуђеровић, Којић, Лука, Чава Димитријевић, Пејчиновић, Пантић, Богуновић, Јагош Вуковић, онда онај што шпиц што га је Партизан заваљао у Кину. Убоду понеког, али углавном се играчи после одласка из Рада њихови играчи нигде не покажу.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Jovančić! Sve sam krš, nije loše za našu ligu, a za evropu škart. Jedino Pejčinović što igra dobro na zapadu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Predstavljeni Omega i Arauho, Arauho je zadužio dres sa brojem 20, dok će Omega nositi broj 30.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Томовић. Можда још неко, али не могу да се сетим. Видећемо какав ће бити Миливојевић, мада лига у коју је отишао није ништа специјално.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

markohn22, Mocni Stojic moze svakog da uvali.Ni Jovancic nije igrao nesto specijalno u Partizanu,pa ga uvalio za milion evra.Isto tako je i za Causica uzeo 1 milion posle jedne polusezone.Tako ce i uraditi i sa ovim Djurdjevicem,decko odigrao jednu polusezonu i cena mu je vec 1,5 milion evra.Ako Anderleht ne uzme Mitrovica uzece Djurdjevica.Mocni Stojic je Zvezdu zajebo za nekih 10 igraca,a uvalio nam neke polovnjake.Sad vidim da je krenuo da radi s vama.Zato cuvajte se Stojic je opasan igrac. :cheers:
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Nije Jovancica Stojic uvaljao vec Partizan, i to za nesto malo ispod milion evra, da ne bi Stojic (Rad), dobio proviziju, jer po tadasnjoj klauzuli ako sledeci transfer bude preko milion evra procenat ide bivsem klubu...i tada Stojic rece da nikada vise nece davati igrace Partizanu, jednom prilikom je to rekao i za Zvezdu, pa opet saradjuje, pare su pare, da ne bi ovih retarda iz Partizana nikome ne bi mogao da uvalja Luku i Kojica :argh:
A najbolje kad neki igrac da 6-7 golova u ovom nasem raspalom prvenstvu i kao opasan napadac, nabiju mu cenu, a pritom prvi strelac lige ima skoro 40 godina :lol:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

zanimljivo

Код: Изаберите све

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=29&nav_id=737240
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Velja93 пише:markohn22, Mocni Stojic moze svakog da uvali.Ni Jovancic nije igrao nesto specijalno u Partizanu,pa ga uvalio za milion evra.Isto tako je i za Causica uzeo 1 milion posle jedne polusezone.Tako ce i uraditi i sa ovim Djurdjevicem,decko odigrao jednu polusezonu i cena mu je vec 1,5 milion evra.Ako Anderleht ne uzme Mitrovica uzece Djurdjevica.Mocni Stojic je Zvezdu zajebo za nekih 10 igraca,a uvalio nam neke polovnjake.Sad vidim da je krenuo da radi s vama.Zato cuvajte se Stojic je opasan igrac.
ja sam ono rekao za Kojića, Đurđević mali možda i jeste potencijal, ali Kojić je obični panj, Jovančić je dečko bar znao da trči, ovaj išprinta jednom i samo što ne izdahne...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

markohn22, Znam da si rekao za Kojica.Veruj mi da ce ga prodati lagano Stojic kad bude doslo vreme za prodaju. :cheers:
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Luka Milivojevic na prvom treningu svog novog kluba, morao je da prodje kao i sve novajlije kroz tradicionalni ritual.

http://www.rsca.be/go/nl/photospecial/player/2013-2014/training-milivojevic/3165/christophe_evrard/premier_entra%C3%AEnement_luka_milivojevic
Svaka cast momcima, kapiram da se novajlije tako brze prilagode kad je atmosfera pozitivna.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Artem Milevsky ce biti novi napadac, plata 230k, cena:0 dolazi iz Dinamo Kijeva besplatno. Sad kad otputuju u Odesu nacice se i s njim da se dogovore sve ! :)

http://www.transfermarkt.co.uk/en/artem-milevsky/profil/spieler_9800.html
Ninkovic je podrzao ovaj transfer jer je igrao s njim, a i vec su uigrani on i Ninkovic tako da nece biti problem da igraju zajedno i to odma :D
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Odbio Livorno, prelazi kod nas. Tejgo ispusio...
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Tejgo je drvo bolje da ne dolazi. usralo ga onu jednu sezonu kad je igrao za ona govna

Lakse malo sa tim govnima.
Последње учитавање од kiba дана 31 Јул 2013, 00:54, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”